Şimdi Ara

Türknet Kullanıcıları 4 mbps Upload Sorunsalı [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
4
Favori
20.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu upload değeri de Turknet'e ait burada farklı bir sorunsal var, kiminden kısalım kimine verelim demiyorlardır. Ben ilk aboneliğimden bu yana bu değerleri alıyorum. Konuyu açan javascript:; arkadaşım ile daha öncesinde de bu forumda bu konuya değinilirken bana dile getirdikleri vardı. Tabi bunun mantıklı bir açıklamasını Turknet kullanıcılarına yapmalıdır. Lakin şu da var ki bu imkanları sağlayan Turknet bu duruma da bir çözüm bulacaktır sorun yaşayanlar adına ama her şeye rağmen Turknet candır...

Download : 82.16 Mbps

Upload : 5.64 Mbps

Türknet Kullanıcıları 4 mbps Upload Sorunsalı [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdenizli32 -- 29 Eylül 2017; 0:36:29 >

• Yahu arkadaşlar onun bende farkındayım. Bende modem değerlerime baktığımda alabildiğim max dw 102.888 mbit, up 49.576 mbit olabilir diyor.

Bende zaten mümkün değil derken dikkat ederseniz teknik olarak mümkün değil dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl taahhütten sonra iyi ki geçmemişim abuk subuk firmalara.. şuan ki hizmetlerinden memnunum ben 4mb upload olursa oyun yayını yaparak dahada memnun olurum. Kısacası tadından yenmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam net üzerinden başvuru yapabilirsiniz. eğer pm atarsanız ücretsiz 1 aylık kullanım için kod verebilirim.
  • arkadaşlar bu bağlantıda sorun yaşayan olmadı mı hiç ? apartmana kadar getiriyorlar gerisini biz nasıl yapacağız tesisatçı mıyız biz ?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Eğer 4mbps’e çıkarsa fiber internetlere rakip olur. Şahsen upload çok düşük olduğundan hiç düşünmemiştim adsl vdsl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuna kadar destekliyorum hattımıa 4mbit sinyal geliyor ancak ulaşılan max 2mbit muslukları açmanızı bekliyoruz

Türknet Kullanıcıları 4 mbps Upload Sorunsalı [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 29 Eylül 2017; 1:5:57 >
  • akdenizli32 A kullanıcısına yanıt
    Ya olay tamda dediğim yere geliyor yine bazı kişilere veriliyorken diğerlerine vermemek can sıkıcı. Zaten 4 alan çok az insan var. Üstelik zaten dsl sinyalinde 4 tanımlanmış. Sadece Turknetin paket güncellemesi yapması gerekiyor. Bu arada seninki 6 ya dayanmış

• Superonline taahhütname bitmesine 3 ay kaldı. İlk gününde Türknet'e başvuru yaptırıcam. Bu adamlar AKK denen illeti başımızdan def etti ya. Bana 5 mbit upload 1 mbit upload versinler genede razıyım. Razıyım derken minnetlik anlamında yani sizinde bir tarafınız kalkmasın.

Bu adamları desteklememiz lazım beyler. Kendi alt yapı sistemlerini tam anlamıyla genişletene kadar desteklememiz şart. Yoksa büyüyemeden önlerine taş maş koyarlar gene sömürücü hırsızlara kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 29 Eylül 2017; 1:25:53 >
  • Facebook, Twitter, Youtube, instagram vs. gibi .okunu çıkarabilecek sitelere yüklememek kaydıyla bence İNDİRME hızı kadar YÜKLEME hızı vermeliler.

2 Mbps/ 4 Mbps nedir ya bu devirde? Ancak komedi olur çocuklarımıza anlatmak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Facebook, Twitter, Youtube, instagram vs. gibi .okunu çıkarabilecek sitelere yüklememek kaydıyla bence İNDİRME hızı kadar YÜKLEME hızı vermeliler.

2 Mbps/ 4 Mbps nedir ya bu devirde? Ancak komedi olur çocuklarımıza anlatmak için...

Simetrik internet günümüz teknolojilerin de fiber internet ile verilebilir. Adsl ve vdsl üzerinden bu olmaz. Mobil teknolojiler ilede bu dediğiniz mümkün bu yüzden 5G ülkemiz açısından oldukça önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkpower2000

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu konuda bir çalışmamız olucak gibi Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz

Yazım hatası da yapmayın ama “Olucak” değil “Olacak”.

Derdini seveyim kardeş. En büyük derdin bu olsun.
  • Anlamadım ben olayı. Şimdi dünyanın kıskandığı internet ağımız 1 mbit ve 4 mbit destekliyor ama geri kalmış avrupa! ülkelerinde gelen neyse gidende o oluyor. Çok ilginç.
    Romanya'da, Hollanda'da arkadaşlarım var. Adamlar 15 20 mbit up alıyor. 39 avroya 50/15 manyak bir rakam. Kota mota yok. Bunlar bunu verebiliyorsa biz neden veremiyoruz? Yoksa gazlayıp durmaktan başka iş yapmadığımızdan mı? Ne diyelim bir gün belki bizi kıskanmaktan vazgeçerler. O zaman biz de birilerini kıskanıp kaliteyi yakalarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Anlamadım ben olayı. Şimdi dünyanın kıskandığı internet ağımız 1 mbit ve 4 mbit destekliyor ama geri kalmış avrupa! ülkelerinde gelen neyse gidende o oluyor. Çok ilginç.
    Romanya'da, Hollanda'da arkadaşlarım var. Adamlar 15 20 mbit up alıyor. 39 avroya 50/15 manyak bir rakam. Kota mota yok. Bunlar bunu verebiliyorsa biz neden veremiyoruz? Yoksa gazlayıp durmaktan başka iş yapmadığımızdan mı? Ne diyelim bir gün belki bizi kıskanmaktan vazgeçerler. O zaman biz de birilerini kıskanıp kaliteyi yakalarız.

Bakır kablo ancak bunlara elveriyor. O dediğiniz ülkeler yıllar önce fiber altyapı döşemişler bizde ise daha yeni yeni fiber altyapı kullanılıyor.

• YasUo21 kullanıcısına yanıt
    Bana öyle bişey yaptılar ilk gün 50 verip ikinci gün 30 a çektiler hemen aradım direk iptal Edip şikayet ediyorum gerekirse dava açarım sonlandırın hemen üyeliğimi bu ne rezillik dedim. Hemen düzelttiler o gün den bu güne bir kere daha oldu hattimda kopmalar oluyordu internet gitti dsl kartı değişti hızımi 40 a çektiler. Tabi snr 12 olunca ilk işleri hız düşürmek. Şikayet kaydı oluşturdum gene yükselttiler. Bakalım onlar düşürüyor ben arıyorum öyle gidiyor.

• Taahhütüm bittiği gibi geliyorum. Ayrıca çevremdekilere uzun uzun anlatıyorum Turknet'in yararlarını. Umarım her zaman öncü kuruluş olmaya devam eder.
  • Akr3p0lis kullanıcısına yanıt
    Hocam Türknete geçmeyi düşünüyorum. Alacağım hız 8mb, bunu 5-6-7'e felan düşürüpdemi verirler sizce ?

• Superonline upload bile 4-5Mbps

Türknet kim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziraatmüh.25 -- 29 Eylül 2017; 9:22:8 >
  • Türkiye'de upload yüksek olsaydı muthiş bir torrent ve korsan paylaşım olayı olurdu. Şimdiki Türk torrent siteleride paralı olmazdı. Hükümet bunun önüne geçebilmek için sınırlandırma yapıyor, yoksa altyapı kaldırmıyor hikayeleri yalandır. Bence Türkiyede upload'ın önünü açsalar, biz rusları geçeriz paylaşım konusunda...
  • Benim bölgeme vodafon kutu döşedi ama manyak gibi max 50 destekli hat kurdu geçmedim. Hali hazırda türk telekom 50 lik kullanıyorum. Türknet 35 değil 50 versin direkt geçerim. Türk telekoma taahüt vereli çok olmadı. Aktif altyapı Bölgelerinizi genişleetin !

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.