Bildirim
Türknet Kullanıcıları 4 mbps Upload Sorunsalı [Ana Konu] (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir an önce taahhütün bitmesini bekliyorum -
Upload hızları 4 olursa iyi olur yaklaşık 2 farklı abonelikle 2 yıldır kullanıyorum arada çıkan ufak tefek sorunlar hariç şu an gayet iyi her şey. -
Sırf bu müşteri memnuniyeti olayından ötürü Turknet'e geçesim var. Ama her Türkiye firmasında olduğu gibi aboneleri arttıkça kaliteleri düşecek diye korkup geçmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 4 mbps upload hızı şart artık, ama şuan ki zaman için 20 mbps'den fazlada olmamalı. Bizim ülkedeki fitneler hemen illegal hosting işlerine girişiyor sonra. -
Konu için destek olan herkese teşekkür ederiz. Umarız yakın bir dönem de upload konusunda adımlar atılacaktır.
Uploada yüksek zam bekliyoruz
TurkNetDestek "bir sonraki sürprizimiz upload hızları olacak." demiş.Böyle bir konu açıldığından tamamen milletin gazını almak için yazmış bunları.
Türk telekom altyapısında olmama rağmen ilk abone olduğum zaman upload hızım 4 mbps idi.Testlerde 3.85 mbps alıyordum.Ne olduysa 1-2 hafta sonra turknet farketti demek ki upload hızımı 2 mbps'ye düşürdü.O zaman defalarca şikayet kaydı,arıza kaydı bıraktım.Elimde upload hız test ekran görüntüleri olmasına rağmen turknet hep modeme gelen sinyal 4 mbps ama türk telekom 2 mbps ile sınırlandırdığı için 2 mbpsden fazla alamazsınız dediler.Btk,bimer,şikayetvar hepsine yazdım hepsinde aynı kopyala yapıştır cevapları aldım.Olay sonuçsuz kaldı.
Şöyle bir olayı da anlatayım.Aynı şekilde türk telekom altyapısında turknet kullanan bir hakim tanıdığım var.Ona upload hızın kaç dedim.O da 4 mbps dedi.Ben de hız testi yap oradan kaç çıkıyor bak dedim.Bakmış hız testinde 2 mbps çıkıyor.Neden böyle oluyor diye sordu bana.Ben de turknetin kısıtlama yalanından bahsettim.Hakim arkadaşta öyle şey mi olur dedi.Hemen aramış müşteri hizmetlerini yine aynı türk telekom kısıtlıyor demişler.Hakim olduğu için hukuki terimlerle konuşunca müşteri hizmetleri başka bir yere aktarmış.Orası da hemen ekip göndereceğiz demişler.Aynı gün türk telekom ekibi gelmiş.Hani o sadece kapıda bağlantı yapıp anlaşma gereği başka işe karışmayan tük telekom ekibi eve çıkmış.Ölçüm yapmış.Modemi,tüm kabloları kontrol etmiş.Bir yerleri aramış,gitmişler.Türk telekom altyapısında olmasına rağmen aynı gün akşam upload hızı 4 mps olmuş.
Kısacası benim 4 mbps upload hızı almam için muhtemelen dava açmam gerekiyor.Ama savcı,hakim iseniz tek telefonla upload hızınız 4 mbps olabiliyor.Yarın cumhurbaşkanı "Upload hızı 4 mbps olacak" dese o zaman da kısıtlama var diyebiliyor mu türknet?Kısacası bu ülkede sade vatandaş olmak zor.
Son olarak şu videoyu koyup gidiyorum.Özellikle sesi değiştirilmiş,yüzü gizlenen adamın söylediklerini iyi dinleyiniz.Turknet mantığı işte bu.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/354584/musteri-hizmetleri-roportaji
-
Ben uploaddan önce akn den sonra akşamları düşen hızlara çözüm bulmanızı istiyorum ben youtuber değilim
Degisen birsey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hotel california
Şirkette 50/4 kullanıyoruz 48/2 alıyoruz. 15 bilgisayar 20 telefon var. Bilgisayarlarda vpn ile merkez sunucuya bağlanıyor bütün muhasebe cari kayıt fatura programlarımız sunucu üzerinden çalışıyor. Resmen paramızla rezil oluyoruz. Lütfen uploadı 50mbit download paketler için 5mbit yapın. Mail atarken müşteriye ekte pdf katalog yolluyorum 4-5MB. 3 kişi aynı anda mail atınca internet pert oluyor.
Durumu sadece ev kullanıcılarını gözeterek değil farklı kullanım alanlarınıda dikkate alarak bir iyileştirme yapacağınızı ümid ederek çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla
kusura bakmayın ama "şirket"te 60 liralık internet kullanmak... fazla birşey yazmıyorum. -
benim aradığımda müşteri hizmetleri bana bu bilgiyi verdi. Belki bahane uydurmuş olabilirler ancak bana söylenen bu. Bir kaç kere daha deneyin hatta online işlemlerden şikayet kaydı oluşturun birde. -
Sağol hocam daha yeni taahhüt yaptık daha sonra inşallah çok sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: ₯
20 Mbps ile hosting olur mu
Yok, maksimum diyorum. 20 mbps bir stream yapmak isteyen birine yeterli (1080p), fazlası (50, 100 vs.) firmalara problem olabilir. Birleşik Krallıktayken 1000 mbps upload veren Hyperoptic vardı ama insanlar fitnelik yapmadığı için onu satma gibi bir durumları yoktu. -
Çüş 2 megabit upload ne lan benim upload 0.2 megabitlerde geziyor
Eski aboneyim, upload hızımı 4mbps verilirken bana sormadan 2mb up düşürdüler;ben youtube video yukluyorum up çok onmeli,AKK kaldırıken bizim up hızımızı dusurudler,ins bu kararlarından vazgecer ve 4 mb up dondurursuznuz,yoksa baska alterlatıfler düşünmeyelim. -
Aslında kısaca diyor ki ben sana veririm daha fazlasını bile ama diğerine veremedimmi şikayet söz konusu oldumu btk ve tüketici hakem heyeti kapımı çalıyor diyor tabi teknolojide var işin içinde yakın uzak masefeler için. -
-
-
Bendede durum bu oldu ancak 2'nin üzerini göremiyorum hala.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X