Şimdi Ara

Türknet ip sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa ben dünden beri ip alamiyorum bunu benden başka yaşayan var mı ? Varsa nasil bir süreç izlemek lazım mh den destek kaydı bıraktık ama bakalım olmazsa iptal edeceğim bu sorunu yaşayanlar kaç günde düzeldi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Recpkt R kullanıcısına yanıt
    dsl bağlantısı sağlamsa Türkneti ara bakalım ne diyecekler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

dsl bağlantısı sağlamsa Türkneti ara bakalım ne diyecekler .

Sağlam hocam onlarda ariza kaydı aldi sadece

• Recpkt R kullanıcısına yanıt
    çağrı merkezi çalışanlarının zaten yapacakları o önemli olan çözüm merkezindeki adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

çağrı merkezi çalışanlarının zaten yapacakları o önemli olan çözüm merkezindeki adam.

Dediğiniz gibi usta

• Aynı sorunu 6 gündür bende çekiyorum 2 modem degistirdim dsl sabit bı çözüm bulamıyorlar şuan bu arada turknet e yeni geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Sunucu Problemi
    4 ay önce açıldı
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk_

Aynı sorunu 6 gündür bende çekiyorum 2 modem degistirdim dsl sabit bı çözüm bulamıyorlar şuan bu arada turknet e yeni geçtim

Aynn hocam bende Yeni geçtim Yen'i gelenlere özel mi anlamadım gitti böyle sorunu olupta düzelten varsa yardımcı olursanız seviniriz

• Up

• modem markanızı neler ben zyxel b10b de yaşadım. int ayarlarında sadece vdslyi seçmek gerekiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

modem markanızı neler ben zyxel b10b de yaşadım. int ayarlarında sadece vdslyi seçmek gerekiyor galiba.

Asus dsl n-16

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı sorunu bend yaşıyorum aynı modemde vdsl olarak nasıl seçtiniz bilgi verirmisiniz.

• VyslUysl V kullanıcısına yanıt
    Şuan modem yanımda değil. Tam hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VyslUysl

Merhaba aynı sorunu bend yaşıyorum aynı modemde vdsl olarak nasıl seçtiniz bilgi verirmisiniz.

Modemi resetleyip kurulum yaparken Ttnet vs olan yerde Diğer seçerek kurulum yapacaksınız.
  • Yaptım o şıkkı ancak internet ışığım kırmızı yanıyor.Türk net gram yardımcı olmuyor.Modemi 10kere kurdum eve varınca fotolar ile editlerim yardımcı olursanız Şükranlarımı sunarım sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: VyslUysl

Yaptım o şıkkı ancak internet ışığım kırmızı yanıyor.Türk net gram yardımcı olmuyor.Modemi 10kere kurdum eve varınca fotolar ile editlerim yardımcı olursanız Şükranlarımı sunarım sizlere.

Hocam özelden numaranı atarsan yardımcı olurum.
  • Yazdım numarayı ama gönderildi mi size karşı bilmiyorum.mesajlarda göremiyorum.eğer gönderildiyse bilgi verirseniz.birde finallerim var ders çalışamıyorum eğer düzelirse çok dua ederim.
  • VyslUysl V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gelmemiş ben yazıyorum.
  • A.s arkadaşlar çözümü yazıyorum:
    Kurulumu doğru yaptığınızdan emin olun.(Ben emindim)
    Türknet çağrı merkezi hiçbirşey yapamaıyor,sorun onlarlık değil çünki.
    TürkTelekom çalışanlarından yaşanıyor sıkıntı.Evime 6.günde türk telekom ekipleri geldi ana hatlarından ip sağladılar şuan sıkıntısız kullanıyorum ve memnunum Türknetten.
    Yapmanız gereken TürkTelekom çalısanını beklemeniz veya bir şekilde ulaşmanız.Ben günde 10 kere aradım çağrı merkezleri yardımcı olamıyorlar.
  • Tam olarak sizinki bir sorun yaşamadım ama internet ışığının geç yandığını biliyorum en az 2-3 dak beklemek gerekli ip alabilmesi için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.