Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 174 (Bu ay: 0)
Yan oda
Sa iyi günler yan oda üyeliğini peşin ücret ödeyerek veya her ay havale yaparak almak isterim tabi size de uyarsa ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa
Digitürk yan oda hk.
Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim
Yan oda
Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim
Altyapımın gigafiber desteklenmesine rağmen gigafiber geçiş işlemim yapılmıyor.
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Gigafiber hk.
alınık dsmart cihaz
sa arkadaşlar elinde (eski üyleik) full kanallar açık dsmart cihaz varsa almak isterim
Gigafiber süreci Hk.
Hergün adres sorgulaması yapıyordum bugunde yaptım birde ne göreyim Gigafiber :D şimdi bundan sonra işleyiş nasıl olacak acaba bağlatan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Birde bu GPON cihaz ve modem Turknet mi getiriyor ?
Fiber kutu hk
Tivibu cam modül hk
Tivibu üye olmayı düşünüyorum yalnız modül ile olmak istiyorum modül satışları varmı yakın zaman da başvuran oldumu süreç nasıl işliyor kaç günde aktif oldu ve referans muhabbeti tam olarak nasıl kullanan veya yeni alan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim birde yakın zamanda üyeliği biten arkadaşlar varsa hangi pakete kaç tl teklif aldınız şimdiden teşekkürler hayırlı cumalar
Yan oda üyeliği hk.
İstanbul Avrupa yakası Esenler Bayrampaşa Gaziosmanpaşa eyüp fatih civarı oturan ve dsmart aboneliği olan varsa modülü yan oda kampanyası ile ortak olabilirim faturayı %50/%50 de ödeyebilriz ilgilenen varsa pm atabilir 1 yıllık peşin ödemede yapabilirim
![]() [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm |

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 519
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 16.838 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar