R

Yüzbaşı
19 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 174 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Sa iyi günler yan oda üyeliğini peşin ücret ödeyerek veya her ay havale yaparak almak isterim tabi size de uyarsa ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa

Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar ist Avrupa yakası içinde üyeliği olan varsa yan oda üzerinden 12 aylık ücreti peşin ödenerek modül almak istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

@TurkNetDestek

Altyapımın gigafiber desteklenmesine rağmen gigafiber geçiş işlemim yapılmıyor.

Gereğinin yapılmasını arz ederim

Sa ustalar binama bugın resimdeki kutu takıldı şimdi süreç nasıl işleyecek kutuya giren siyah kablo harici tekrar kablo girmesi gerekiyor mu? Gigafiber kullanan arkadaşlar süreci anlatırsa sevinirim

sa arkadaşlar elinde (eski üyleik) full kanallar açık dsmart cihaz varsa almak isterim

Hergün adres sorgulaması yapıyordum bugunde yaptım birde ne göreyim Gigafiber :D şimdi bundan sonra işleyiş nasıl olacak acaba bağlatan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Birde bu GPON cihaz ve modem Turknet mi getiriyor ?

Sa arkadaşlar bu kutu ne kutusu dur acaba fiber diye ümit ediyorum ben ama koydular öyle başka gelişme yok

Tivibu üye olmayı düşünüyorum yalnız modül ile olmak istiyorum modül satışları varmı yakın zaman da başvuran oldumu süreç nasıl işliyor kaç günde aktif oldu ve referans muhabbeti tam olarak nasıl kullanan veya yeni alan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim birde yakın zamanda üyeliği biten arkadaşlar varsa hangi pakete kaç tl teklif aldınız şimdiden teşekkürler hayırlı cumalar

İstanbul Avrupa yakası Esenler Bayrampaşa Gaziosmanpaşa eyüp fatih civarı oturan ve dsmart aboneliği olan varsa modülü yan oda kampanyası ile ortak olabilirim faturayı %50/%50 de ödeyebilriz ilgilenen varsa pm atabilir 1 yıllık peşin ödemede yapabilirim

Hakkında
Forum İmzası:
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Otomobil
fiat
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PlayStation
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
TV
Tablet
İPAD 3
Dünyadan Futbol
Manchester United FC
Basketbol
Boston Celtics
İşlemci
AMD
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
SanDisk
Ekran Kartı
MSI
Modem
Asus
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 519
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 16.838 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.