Şimdi Ara

ip problemi (turksat kablo internet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaklaşık 20 günlük kablo internet kullanıcısıyım.1.5 senelik tt macerasından, günde 10-15 kere (özellikle 07:00 , 09:00 arası) kesilen bağlantıdan, taahhüt
    edilen hızın hiçbir zaman verilememesinden, açtığım davaların sonuçlanmasından sonra kablo nete geçmeye karar verdim.

512/128 Kbps sınırsız kullanıcısıyım.çok memnunum.şimdiye kadar ne kopma ne de hızda bi an olsun bi düşüş, ya da bağlantı problemi yaşadım.verdiğim para sonuna kadar helal olsun

ancak durum şu ki r a p i d s h a r e 'den dosya indirirken free kullanıcı olduğum için bana 76 dakka bekle dediğinde, adsl de modemi kapatır, çerezleri parolaları vs vs siler tekrar modemimi açtığımda ilgili siteye girer ve sanki daha önce bişi indirmemiş gibi yeniden dosya indirirdim.

ancak aynı şeyi kablo modemimle yapamıyorum.neyi denediysem olmadı...

acaba kablo modem sürekli statik ip üzerinden mi çalışıyor?
    ben formu doldururken statik ip istemedim.

modemi kapatıp açtığımda eğer ip numaram değişmiyor ise buna nasıl bi çözüm bulabilirim?

istediğim şey yasal veya değil, bi bilgim yok.ama konu kilitlenirse eğer yasal olmadığını belirtirse ilgili kişi sevinirim...

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

ayrıca tt ile problem yaşayanların kablo net'e bir an önce geçmelerini tavsiye ederim

• _____________________________
  • dostum kablo internet ile ilgili hersey baslıgında kartalaraz ip degistirmek için gerekli dosyayı vermisti. premiuma gerek yok. önceki sayfalara bakarsan dosyayı bulursun. kablo netin hayırlı olsun.

Orjinalden alıntı: flawless_cracker

Bu problemi duyduktan sonradamı tavsiye edersin kardeş evet kablo net ip'leri sabit ip'dir eyvahki ne eyvah rapidpremium almaktan başka çaren yok

evet neden tavsiye etmeyeyim, paramın karşılığını sonuna kadar veriyor nasıl olsa.sanki ayıplı malı tavsiye ediyorum

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

@kartalaraz ve linkin_park20 çok teşekkür ederim.birazdan deneyeceğim :)

Bu problemi duyduktan sonradamı tavsiye edersin kardeş evet kablo net ip'leri sabit ip'dir eyvahki ne eyvah rapidpremium almaktan başka çaren yok

ne ciddiyetsiz herifler var ya, bilmiyorsan sus konuşma

Orjinalden alıntı: kartalaraz

http://rapid------share.com/files/80391258/kablo.zip

bunu dene....

evet bu calısıyor ancak modem doğrudan bilgisayarına bağlıysa. Eğer arada bir router varsa oncelikle modemi direk baglaman gerek.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavisye ettiği bağlantı 512 bumudur kablo net bende bişey sanmıştım neyse, ne olduğu belirsiz programlarla windowsa zarar vererek kullanmakmıdır bilmek senin bilgi anlayışında bundan olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 29 Nisan 2008; 19:57:46 >
    32 kb dow...... sınırsız ....19 ytl +3 tv 7 ytl

hıı tellcom gelse tellcoma geçerim... orasıda ayrı...

Tavisye ettiği bağlantı 512 bumudur kablo net bende bişey sanmıştım neyse, ne olduğu belirsiz programlarla windowsa zarar vererek kullanmakmıdır bilmek senin bilgi anlayışında bundan olsa gerek

512 ile 512 karşılaştırılır. Tavsiye edilen kablonet, 512kb internet değil. Bu ayrımı farketetmeye calısırken alınacak bol temiz havanın yardımı buyuk olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 29 Nisan 2008; 20:43:48 >

Tavisye ettiği bağlantı 512 bumudur kablo net bende bişey sanmıştım neyse, ne olduğu belirsiz programlarla windowsa zarar vererek kullanmakmıdır bilmek senin bilgi anlayışında bundan olsa gerek

camı aç oksijen gelsin biraz...

kablo nette 256 Kbps den 6144 Kbps ye kadar seçenek mevcut.bunu bilerek o saçma gülşümsemeyi kullanıp kendini güldürtme millete...

ben sadece 1024 Kbps kotalı (29 ytl) olan adsl bağlantımı 512Kbps sınırsız kablo internet ile değiştirdiğimi adsl deki problemlerimi ve kablo netteki memnuniyetimi belirttim.adsl kullanırken kota aşımı yüzünden sürekli 40 lira civarı fatura ödüyordum son zamanlarda, şimdi indireceğim şeyleri torrent ile indiriyorum.geceleri indirme için kullanıyorum bilgisayarımı, gündüz ise normal internet kullanımı için...

yanlış anlamak için elinden geleni yap sen...

daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.ben bana yeteni seçtim.4mbit sınırsız almayı da bilirim.ama şu saatten sonra tt netin yanından bile geçmem.size mutluluklar...

cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim.
    sanırım bahsi geçen şeyleri bu gece deneyeceğim.umarım işe yarar.iş yemeği için dışarı çıkmam gerekli.
    tekrar teşekkür ederim...

• bir sorun olursa pm at Daha once sorunsuz kullanan cok kişi var o dosyayı. Ayrıca herhangi bir zararı da yok kimse merak etmesin. 2 satır kod.
  • Arkadaşım selam , benimde ayrı bir problemim var bende son 1 gündür kablo internet ve netmaster modem kullanıyorum fakat 2048 hız seçmeme rağmen şu anda bağlantım kablosuz modemde yerlerde sürünüyor anlamış değilim !! Ayrıca kablosuz netmster modem gayet düzgün çalışıyor fakat wireless password koymaya kalktığımda bağlanıyor ancak sınırlı bağlantı veya bağlantı yok diyor...Şifre koymadığım zaman düzgün çalışıyor..Bana yardım edebilirmisin :(

Orjinalden alıntı: extremeenvy

modemim direk bilgisayara bağlı.netmaster CXC-150. yalnız ilgili değişiklikleri yapıp da cmd uzantılı dosyayı çalıştırdığımda windows ip çakışması uyarısı veriyor

Karşındaki adam bu işe yıllarını vermiş beni dikkate almalıydın , ve bana konuşma leynn resti çekmenizde çok ayıp :)

modemim direk bilgisayara bağlı.netmaster CXC-150. yalnız ilgili değişiklikleri yapıp da cmd uzantılı dosyayı çalıştırdığımda windows ip çakışması uyarısı veriyor

bu ikisinden biri işine yaraması lazım..
    http://rapid_share.com/files/110402753/ip.cmd.html
    http://rapid_share.com/files/110403032/rapid_com21.cmd.html

• quote:

quote:

Karşındaki adam bu işe yıllarını vermiş beni dikkate almalıydın , ve bana konuşma leynn resti çekmenizde çok ayıp :)

vay anasını

• evet yukarıdaki linklerden rapidcom21 olanı şuan kullanmaktayım.Çok güzel ip değişiyo yazan arkadaşa teşekkürler.
    NOT:NETMASTER CMO75 VE CXC 150 denenmiştir.
  • arkadaşlar kablo internette ip ler sabit değildir. ama guvenlik nedeni ile her resette de değişmez. ortalama 8 saat kapalı kalan modemin ip i havuza düşer ve modem açıldıgınde yeni ip alır. onun dışında ip değiştiren program var mı bilmiyotum. ama kablointernetin adsl den farklı bi yanıda budur. 8 saat ortalama kapalı kaldıgında ip değişmesi.

Modem fabrika ayarlarındayken tıkır tıkır çalışıyor,hatta SSID adını değiştirdiğimde de tıkır tıkır çalışıyor fakat gelin görünki WEP şifresi koyduğumda bilgisayarım modeme bağlanıyor fakat internete girmiyor yani kablosuz simgesi üstinde ''Sınırlı bağlantı veya bağlantı yok'' uyarısı çıkıyor..Bu sadece şifre aktif ettiğimde oluyor (64 bit 128 bit farketmiyor)

Benim yaptığım wireless kullanıcı arayüzünden girip güvenlik kısmından WEP 64 bit seçmek ve parola kısmına şifremi yazmak sadece..(altında da geçerli 4 ağ anahtarı var fakat onlar nedir bilmiyorum)..Şifre yazdıktan sonra bu şifreyle modeme bağlanıyorum fakat internete giremiyorum,oysa şifre yokken (fabrika ayarlarında) alet gayet düzgün çalışıyor yani anlamadım gitti 2 gündür sinir harbi :(

Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu lütfen...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.