Şimdi Ara

Türknet'in verdiği modem mi alınmalı - Zyxel VMG8623-T50B (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
17
Favori
154.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef hocam Hizmetlerim kısmına gelen giden bir şey yok, hatta denemek için 2. başvuruyu yaptım onu da aldı, 2 tane modem göndermeseler bari

Yazılım konusunda kendi sitesinde *.rom dosyasını json editör'de açın diyor, çok dikkat etmedim nedenine ama belki işe yarayacak/değiştirilebilecek bir şey vardır?

Şuradan görüntüleyebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 14 Mayıs 2020; 1:36:27 >

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    RevoLand R kullanıcısına yanıt
    @gulnare. Üzüldüm. Ancak 5 günde bitmiş olamaz. Tekrar bilgisayar üzerinden deneseniz??

@Revoland. Evet o jsoneditor olayını gördüm. Ama açıp bakıp ne yapacağım tam olarak anlamadıktan sonra.... Eminim yakında olaylara daha hakim birileri çıkar cihaz yaygınlaştıkça. F2, release historyde bile yok...
    Bu arada bırak 2 adet göndersinler. Keşke.. Satılabilir, olmadı iade gider. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidili -- 14 Mayıs 2020; 2:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomalıamele

bu modemi takınca benim bilgisayarda ethernet portu turuncu yanıyor sizde de var mı böyle bi sorun?
    Malesef bu modemden yok elimde, kullandığım modem asus ac56u. Fraklı bir ethernet kablosu ile deneyin bir.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için modem satışımız bulunmuyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Bu modemi diger saglayicilar ile kullanabiliyor muyuz. Satmak isteyenden alsak mesela. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 15 Mayıs 2020; 14:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanabilirsin.Ben de 0 var altyapı yoktu sadece modem gönderdiler sonra fiber geldi.Bu modemi kullanamadım.İstersen satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet533

Kullanabilirsin.Ben de 0 var altyapı yoktu sadece modem gönderdiler sonra fiber geldi.Bu modemi kullanamadım.İstersen satabilirim.
    Isp kilidi yok degil mi

• Merhaba, ZYXEL VMG8623-T50B modemi tüm operatörlerde kullanabilirsiniz.
  • Şimdi türknetten aradılar. Galiba modemler gelmiş dağıtmaya başlamışlar. Önceki başvuruda sorun olmuştu sisteme düşmüş. Düzeltmek için aradık dediler. Sonraki başvurum onaylanmış. Bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, modemim bozuldu modem almak istiyorum Turknet'ten aboneyim ne yapmalıyım
  • ilidili kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum. Sipariş verdim ben de hizmetlerimde aktif görünüyor.
  • Phoebus Apollon kullanıcısına yanıt
    Hadi, hayırlı olsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemi diyelim ki 324 TL (peşin olarak) sipariş verdik ve memnun kalmadık. İade süreci nasıl oluyor bu durumda yani iade edebiliyor muyuz ?
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 14 gün içinde modemi eğer kullanmadıysanız iade edebiliyorsunuz. Modemi teslim aldıktan sonra ilgili arkadaşlarımız kontrol ediyor ve bir sorun yoksa para iadeniz yapılıyor. MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebiliyorsunuz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Fakat modemi kullanmadan nasıl bilebiliriz stabil mi değil mi ısınıyor mu, çekim kuvveti nasıl vs. ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, 14 gün içinde modemi eğer kullanmadıysanız iade edebiliyorsunuz. Modemi teslim aldıktan sonra ilgili arkadaşlarımız kontrol ediyor ve bir sorun yoksa para iadeniz yapılıyor. MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebiliyorsunuz.
    Kullanmaktan kastınız nedir? Müşteri şekline bakıp fiziksel memnuniyetsizlik den değil performansından bahsediyor olmalı
    . Kullanmadan modemin wifi performansını akşamları hat değerlerini, indirme abanba performans ping süresini vs nasıl bilecek?
  • Modemde kısıtlamaların olduğu doğrumu? SIP ayarlarına vs ulaşılamıyor diyorlar bilginiz varmı? Doğru ise başka ne tür kısıtlamalar mevcut?
  • Son 1 hafta içinde modem eline ulaşan oldu mu? Neredeyse 2 hafta oldu hizmetlerde görünüyor ama kargo bilgisi girilmedi. Modem de arızalandı.

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi modeminiz? Kargo bilgisi kısmında bir gelişme oldu mu?

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Kargo bilgisi yok. Modem gelmedi. Üste turknet yetkilisi mng demiş ama önceden ups kargo ile geliyor demişlerdi. Bugün 324 TL cik lik fatura çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.