Şimdi Ara

TurkNet'in İş Bilmez Calışanlar Ordusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu firmanın tek işi olan internet ile ilgili temel bilgileri bile anlamaktan aciz cahil sürüsü çalışanları ile hiçbir zaman muhattap olmak istemedemde asabım bozulmasın diye arada böyle saçma sapan işler yaptıkları için online işlemlerden yazıyoruz maalesef yine verdikleri cevap ile insanı çileden çıkarıyorlar. Bir firma bu kadar mı kötü yönetilir @skurmus ne iş yaparsın bu cahil sürüsü nedir böyle yıllardır düzelsinler diye bekliyoruz çalışanları azalttılar çağrı merkezi kapattılar sözde nitelikli kişiler ile online hizmet vericeklerdi yıllardır bekliyoruz aynı tipler ile cahil cühela devam.

    Konu şu modemime gelen altyapı hızım 90Mbit civarı paketim 75Mbit olduğu için zamanında hızım 74Mbit civarı alıyordum. Son 1 haftadır hızımı 50Mbit'e düşürmüşler altyapımda hiçbir değişim olmadığı hala 90Mbit gelen hızı modemimde hala görmeme rağmen. Kafalarına göre işler yapıyorlar. Bu nedir diye soruyorum online işlemlerde niye 50'ye düşürdünüz. Ucube çalışanlarından gelen cevap paketiniz 75Mbit olduğu için 75Mbit üstü hız alamazsınız zaten

    3 tane kendimin 10 tanede bunlara getirdiğim çevremin abonelikleri ile ben ilgileniyorum. Her muhattap olduğumda bu cahiller yüzünden başka firmaların paketlerine baktırıyorlar bana. Yıllar geçti artık yeter insan gibi maaş ile birazda olsa internet altyapısı nedir bilen insanlar koyun artık şu firmaya müşteriler ile iletişime geçicek bıktırdınız artık. Maaş mı vermiyorsunuz şu çalışanlara nedir bu bilgisizlik seviyesi sokaktan geçeni işe alıyorsunuz herhalde de birazcık bir eğitim verin yahu ADSL nedir VDSL nedir Fiber Optik altyapı nedir temel bilgileri verin bari yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 9 Mayıs 2020; 4:11:19 >



  • Sen öyle deme burada Trükeneti savunan sadece 1 ay bedava internet gelsin diye yapmadığı saçmalık kalmayan bir sürü insan var.Türknet ilk bağlantıda iyi gibi gelebilir bazı insanlara ama bir sorun yaşadığınızda kesinlikle çözüm yok.Altyapım 75mbit destekliyor ama ben modemimde maalesef 20mbit alabiliyorum neden?Portum yüzünden ve 1 aydır kesinlikle değiştirmiyorlar.
  • Konu da açtım ama İptal talebimden sonra bana gelen mesaj bu ''İptal talebinde bulunduğunuz için işlemlerinize devam edemiyoruz. Fikrinizi değiştirmeniz durumunda işlemlerinizi en kısa sürede tamamlayabiliriz. İptal işlemleriniz için en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. İyi günler. ''
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Ne cahil ne de işi bilmeyen birileri değil. Onlar kolpazan sürüsü :) Sence mantıklı mı internet firmasının normal bir kullanıcıdan daha az bilgiye sahip olması ? Onlar bu reklamları yapıyor fln, söz de ucuz internet biz de diye kafamıza giriyorlar, ama tek istedikleri şey kullanıcıların kendilerine köpek olması. Destek kaydı'nın mantığı ne ? Ben oraya sorun ile ilgili bir çok şey yazabilirim. Ama onlar her sorundan sonra aynı şeyleri tekrar ediyor robot gibi programlanmışlar. Senin yazdıklarını adım gibi eminim %100 okumudan cevap yazıyorlar. Ne de olsa destek kaydını açarken neyden kaynaklı sorun olduğunu belirtiyoruz. Detayı hiçbir şekilde okumuyorlar :) Boşuna böyle ucuz kolpazan bir firma ile uğraşmayın. Türknet abonesiyken 100mbps için şu an TTnet e 35mbps 90TL den daha ucuz veriyordum. Ama şu an kanser riskim azaldı, beynimi de böyle karaktersiz insanlar için yormuyorum. TTnet öyle böyle bu tür firmalarda katkat daha iyi. Fiziksel bir sorunu olan bir kullanıcıyı zaten değil Türknet, başka kimse kurtaramaz, ne de olsa o kablolar TTnet e ait, ekipler TTnet çalışanları. Diğer türlü ben bu evde daha önce başka firmalarda bu ping değerlerini ve temiz kaliteli interneti kesinlikle göremedim. Doğuda yaşayan birisiyim ve CS:GO serverlarında 47-55 ping arası değer alıyorum. Türknet ve diğer firmalarda aynı evden minimum 70 ping alıyordum. 20-30 TL daha fazla verdim ve -65mbps download hızı kullanıyorum. Beni yeterince idare ediyor. En azından telefon açtığım zaman karşımda konuşan, en önemlisi beni dinleyip ona göre cevap veren birileri var. Türknet = kolpazan botlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcrysis93

    Sen öyle deme burada Trükeneti savunan sadece 1 ay bedava internet gelsin diye yapmadığı saçmalık kalmayan bir sürü insan var.Türknet ilk bağlantıda iyi gibi gelebilir bazı insanlara ama bir sorun yaşadığınızda kesinlikle çözüm yok.Altyapım 75mbit destekliyor ama ben modemimde maalesef 20mbit alabiliyorum neden?Portum yüzünden ve 1 aydır kesinlikle değiştirmiyorlar.
    Aynen çözüm bulmak için önce sorunu anlamaları lazım ama çözümü geçtik sorunu dahi anlayacak kimse yok.
    Tamamen yoldan geçeni koymuşlar önceden telefon ile görüştüğümüz temsilciler dışardan bir çağrı merkezi idi bilgileri yoktu tabi diye kıvırıyorlardı sonra onu kaldırıp zaten gerek yok o işlemi yapan birine gereksiz para veriyoruz bunu siz yapın sorununuzu online işlemlerden bize aktarın biz size zaten sorununuzu o temsilcilerin ilettiği çözecek bizim teknik ekibimiz alıp size daha hızlı çözüm bulucaz diye hikayeler anlattılar.

    1 yıldır görülen o ki aynı bilgisiz çağrı merkezi çalışanı tipleri online işlemlere müşteriye cevap vermeye almışlar sadece modeme gelen hızlar değerler nedir onu dahi bilmeyen tipler ile dolu ne zaman böyle sıkıntı yaşasak bittik ki bunlara derdimiz anlatabilelim saçma sapan cevaplarına karşı.

    6 ay kadar önce iş yerime bağlattığım hattımda binada telekom fiber kutusu var ama ofislere fiber optiği çekmemişler binada dolayısı ile vdsl ile hizmet alalım dedik altyapı 140Mbit civarı download modeme geliyor olarak gözüküyor.
    Sözde reklam yapıyorlar ya sürekli altyapınız destekliyorsa tabi gerçeği yazmıyor 100Mbit internet 75.99 diyorlar tamamen yalan 85,99 yazması lazım onuda BTK'ya bildirmek lazım aslında yanıltıcı bilgilendirme tamamen ne gerek var bu çingene oyunlarına şimdi altyapısı tam 100Mbit'i fazlası ile alıcak ülkede %99 yok zaten alan çıkmaz diye reklamlarda salla sistemlerini ona göre bile kurmamışlar demekki alan biri çıktı paketimiz 100Mbit aldık ama gelen hızı 90'a sınırlamışlar direk otomatik. 1 ay bu cahiller sürüsü çalışanlara anlattım modemime gelen hız 100Mbit'i fazlası ile geçiyor zaten reklamını yaptığınız hikayeyi alan yok ülkede 1 tane alan çıkmış vdsl'de tam 100Mbit'i rahat alabilirim bu neyin kısıtlaması diye cahil ama robot oldukları için temsilci diyor ki bana Wifi ile bağlanırsanız düşüşler olabilir miş cevap bu

    Yazmışım orda herşeyi modemime gelen hız onların kontrollerinde bile tüm bu hat değerleri çıkıyor zaten hepsi yazıyor onu kendileri okumaktan anlamaktan acizler üşengeçler tabi 1 ay anlattım defalarca derdim 10Mbit daha almak değil zaten kimse alamıyor bu hızın reklamını her yerde yaparken alan biri çıkmış altyapısında sen niye kısıtlıyorsun derdin amacın nedir senin hikayen reklamların hep kısıtlama yapmıyoruz altyapın ne ise veriyoruz değil mi turknet derdim onu görmek tamamen ama duvara anlatıyoruz işte sistemi çözümsüzlük üzerine kurmuşlar bir sorun yaşadığında çözüm bulman Mission Impossible.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 10 Mayıs 2020; 1:25:40 >
  • Şuan bende kontrol ettim hızım 50 mbite düşürmüşler kayıt açtım bakalım ne yapacaklar.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Merhaba, yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine 2020051000071757652 numaralı arıza iş emrini ilettim. Ekipler çalışmalarını tamamladığında gelişmeleri sizinle payşlaşacağız.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, Merhaba, yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine 2020051000071757652 numaralı arıza iş emrini ilettim. Ekipler çalışmalarını tamamladığında gelişmeleri sizinle payşlaşacağız.
    Ekiplere iletirken modemime ulaşan hızın 90Mbit civarı olduğu bu altyapı hızını kısıtlamadan verilmesinide iletirseniz tekrar tekrar uğraşmayalım.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde talebinizi destek kaydınıza detay olarak eklemişsiniz. Kaydınızla ilgilenen teknik destek arkadaşımız kontrol ederek ekiplere bilgi verecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Kontrol ettiğimde talebinizi destek kaydınıza detay olarak eklemişsiniz. Kaydınızla ilgilenen teknik destek arkadaşımız kontrol ederek ekiplere bilgi verecektir.
    Evet tek seferde birşey anlatmak çok zor oluyor sizlere 1 ay ufacık bir sorunu anlatmışlığım var online işlemlerden 1 ay sonu telefon görüşmesinde anca anlatabilmiştim ufacık bir meseleyi 5-6 ay kadar önce o yüzden tekrar tekrar anlatma ihtiyacı duyuyorum siz ilgilenen arkadaşa tekrar tekrar iletirseniz sevinirim alakasız bir yanıt almak istemiyorum tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 11 Mayıs 2020; 2:1:51 >
  • Denizkz27 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek teknik ekiplerimiz dönüş sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.