Şimdi Ara

TurkNet'in İlginç AKK Paylaşımı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
13.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyunlarda 800'e çıkan ping değerlerim ve gece 3 mbps olan internetimle huzursuzum turknet. Sadece 4 ayımız kaldı seninle , taşınınca yallah güle güle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben turknetten memnunum en azinda 50 gb kullandiktan son hiz 100kb/sn'ye dusmuyor.

• sonholigan kullanıcısına yanıt
    Güya YAPA dayım ama aldığım hizmet 7 mbit.

• TürkNet'e laf etmeyin birader nerelerden buralara geldiğimizi unutmayın.

Benim sonucum:

TurkNet'in İlginç AKK Paylaşımı!

Öyle bir algı yaratıyorsunuz ki sanki kimse TürkNet'den memnun değil. Memnun olmayanların oranı %5 ancak vardır ama en çok onların sesi çıkıyor.

Ping harika, hız harika, 1000 dk uluslararası dahil görüşme veriyor adamlar üstelik sadece ₺64,99.

TT dediğiniz firma iki yıl öncesine kadar 76 liraya 16 mbit 75 GB kotalı internet satıyordu siz anca ona layıksınız.

• ay şu çağrı merkezinide takmışlar alıyorlar boş beleş işsiz tipleri asgari ücrete, adamların hiç bir bilgisi altyapısı yok, online destek atarım sayfasından kat kat daha iyi çm dekelerin mutfak robotuda değil zeytinyağ tenekesinden farkı yok
    türknetten memnunum çm merkezi olsada olur olmasada olur olsada boş bir ozellik zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Aralık 2018; 15:23:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_91

Seviyesiz bir espri. Koskoca şirketin yaptığına bak..
    Samimiyetleri ve sundukları hizmet ile gönülleri fethettiler ancak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Millenicom'un DH'deki yetkilisi de çok lakayt ve çocukça konuşup duruyordu. Adam alenen Turknet bizim gerimizde falan diyip liste resmi falan paylaşmıştı. Bana göre bu yaptıkları suç olabilir. Ben bir kullanıcı olarak Turknet'i eleştiririm ama sen firma yetkilisi olarak kullanıcı ağzı ile çocukça karşılaştırma yapamazsın karşı firmayı küçük düşürecek tarzda konuşamazsın. O yüzden bu paylaştığınız resmi de komik bulmuyorum şahsen. TTNet gibi altyapının tekeli olan firma yapsa şu reklamı daha bir anlayış içerisinde olurum da Millenicom'un Turknet'ten pek farkını göremiyorum "kendi adıma".

Alıntıları Göster
    türknet e kayıt olacaktım ttnetten çıkıp, aramalarını istedim internetten hatta kayıt falan da yaptım, ama 3 gün içinde aramadılar o sıra da netspeed i gördüm, zaten alacağım hız 16mbps idi ve 13 tl daha ucuza idi, ben de netspeed i seçtim,

türknet sonra aradı dedim ben netspeed e geçtim kusura bakmayın biraz geç aradınız, telefondaki kadın tehdit edercesine niye böyle bişey yaptınız diye sonra ne avantajları vardı vs diye soruyor sert bi ses tonuyla, kadın herhalde şirketin ortağıydı...

yani bahsettiğiniz davranışlar her firmada var sadece millenicom da mı var sanıroyrsunuz?

türknetten 16mbps alsam 65 tl ye alacaktı mşimdi netspeed den 52 tl ye alıyorum hemde 2 ay önce geçtiğim için 1 yıl fiyatta artmayacak (şuan yeni abone olacaklar için 56 tl ye çıktı akk kaldırma vs olayları sonrası) yine en uygun fiyatı netspeed veriyor gibi.. millenicom daha da pahalı, 16mbps için bahsediyorum.

• Ulan ne güzel kapışıyonuz, altyapı sıkıntısı yüzünden hiç hangisini seçsem diye çekişkiye düşüp araştırma yapamıyorum lanet TT

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk telekomda 16mbs ye kadar 75 tl ödüyordum. Tahaütüm bitti yenilemedim net spede evraklarımı gönderdim. Kabloya dahi dokunmadım. Aktarımı yaptilar aynı hat aynı modem aynı kablo 56 tl (5 aralıktan önce yapmıstım) 35 mbsye kadar pakaetim

• bu ne ya kaldıran kaldırana ,tabi aslında hepsi bize
    bu zamanda zaten akn. nedir ve 65-75 tl.ye internet verdiklerine niye seviniyorsunuz ?
    zamanında millet tek internet alıp ortaklaşa kullanmasın diye getirilen akn. şimdi kalkınca sevinecek miyiz yani ?
    böyle bir uygulama kaç ülkede var diye araştırıp utanacaklarına ,sanki mal bağışlıyormuş gibi hava yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokuzunnickiolanadam

1-Aylardır Turknet kullanıcısıyım ticket sisteminde tek sefer dahi sorun yaşamadım. Hatta bak abartmıyorum gece 3'te "...." sorunum var diye ticket açtım sabah 9'da Türk Telekom ekibini evimize yönlendirdiler. Tabii bu süreç ilden ile değişebilir ama adamların kendi servis ekipleri olmamasına rağmen gayet hızlı hareket ettiklerini düşünüyorum.
    2-Yazdığım yalan değil.

3-Böyle bir kıyaslama olmaz. Millenicom ile Netspeed'i istediğiniz gibi kıyaslayabilirsiniz fakat bu iki şirketle Türknet'i kıyaslayamak Türknet'e haksızlık olur. Birincisi, Türknet verdiğin iki örneğe göre daha eski bir şirket bunun sonucu olarak çalışan sayısı çok daha fazla. Bu maliyeti bir yerlerden karşılamak zorunda. İkincisi, Türknet sürekli aktif olarak altyapısını güçlendirmeye çalışıyor ve hissedarlar bu altyapı çalışmasının parasını ceplerinden verecek değiller. Üçüncüsü, yazdığın iki şirketin paketlerini ucuz tutmasının sebebi piyasaya girmeye çalışmaları. (Yeni abonelik alacak bir müşteri bilinmeyen bir firmaya fahiş fiyatlar ödemek istemez.) Emin ol ileriki zamanlarda onlar da fiyatlarını olması gereken seviyeye çekecekler.

Not: Türknet'i babamın malıymış gibi savunmuş olabilirim ama inanın durum böyle.

Alıntıları Göster
    35 mbit turknette 65, ttnette 90 TL.

25 TL fazla öderim ama kafam rahat olur. 2 sene boyunca inanır mısınız 3-4 defa hız sorunu yaşadım ve hepsini de hemen çözdüler. kotam 200GB bu arada. ama diğeri kotasız diyen varsa interneti amacı dışında kullanıyordur, o tarz tiplere de kota şart ztn

• YAPA ağlıyür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

69’u anladım da 77 rakamıyla neyin reklamını yapmışlar?
    Koltuk diz mesafesinden bahsetmişler dostum. Ama çok çok iyi bahsetmişler. Tam tadında olmuş. :):) Bu dokundurma bana Levent KIRCA'nın olacak o kadar'ında ki benzetmeleri andırdı nedense. :):)
  • cokuzunnickiolanadam C kullanıcısına yanıt
    Hocam senin şansın varmış ben turknete uye oldum 1 ay internet veremediler turk telekoma attilar surekli sucu bizden degil dediler iptal ettim ettirirkende baska yerde de yasarsiniz bu problemi malesef bize denkgeldi felan dediler iptal ettigim gun netspeed e basvurdum cok degil bak tam 24 saat icinde interneti bagladilar aktivasyonumu halletiler cekildiler kenara şaştım kaldım ve turknet veremedigi internete aktivasyon ucreti vs cikardi odedim ben artik salak gibi hissettim kendimi ama ugrasmaya degmicek bisey birde sinirli bi ablamiz denkgeldi musteri hizmetleri parayi vermezsem cocugu oldurecek sanki rehin almis gibi 😁 bu olaylardan dolayi turknetin bende kotü izlenimi var hiç değişmez heralde kimseyede onermicem abone olmak isteyenin onunu kesicem o derece

• LEAME kullanıcısına yanıt
    +1

• 50 günde tickete cevap veren, onu da farklı cevap veren turknet.

ben türknete başvurdum, hızda dalgalanmalar vardı. talep açtım, 50 gün sürdü.

sonra ne oldu biliyor musunuz? kurulum ücreti adı altında aldıkları 60 tl ile iç tesisat kablosunu ankastre kutusuna bağladı turknet çalışanı.
    bunu farklı bir fiziksel hatta bağlamış. yani telekom tarafından bana tahsis edilen hatta bağlamamaış. bunu da telekomu btkya şikayet ettiğim için telekom çözdü.

bu zaman zarfında saçma sapan robotik mesajlar geldi. "törknöttön çök mömnönöm" diye bir tarafımızı yırtacağımıza empati yapalım da sorunu olan insanları anlayalım.

iss yalayıcılığı yapmanın kime ne faydası var? sadece turknet değil hepsi sıkıntılı işte, hala neden saçmalıyorsunuz.
  • Koskoca şirketin reklam danışmanları bula bula, arkadaş arasında testis geçmek için kullandığımız bu espriyimi bulmuş. Bu sefer güldürmedi.
  • Buna güldüğünüze göre hayatınızda ilk defa espiri duydunuz.
  • cokuzunnickiolanadam C kullanıcısına yanıt
    Arayana para yazsınlar kimse itiraz etmez, kimseye ulaşamamaktan iyidir

• memnun olanda var olmayanda ama memnu olmayan 100 kişi yazıyorsa memnun olan 3-5 kişi yazdıgı için insanlarda dogal olarak memnuniyetsizlik konularını cok fazla gormus oluyorlar. ben memnun olan taraftayım alt yapım 52 destekliyor alabildiğim hızı asagıdaki gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.