Bildirim
TurkNet'in İlginç AKK Paylaşımı! (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben 65 tl lik faturaya sahibim 1 yıl ücretsiz kullandım bu ay normal fatura çıkacak.
ekstra paketi veya sabit ip gibi kalemleri olanlarda ek fatura çıkıyor mu bilmiyorum
1 ay bedava olayı şartlara uyan her bireysel aboneye açık bir kampanya -
www.sikayetvar.com
TurkNet Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/turknet
Müşteri hizmetleri pek işe yaramıyor anlaşılan.
Ben Türknet müşteri hizmetlerinin tek sorunumu dahi çözdüğü hatırlamam robot gibi ezbere konuşur aynı şeyi defalarca anlatırlar hep bu diğerleri içinde geçerli. Müşteri hizmetleri varkende destek kaydı açarak çözdürürdüm sorunlarımı.
-
-
Boş yorum olmuş bayağı, 3 ay boyunca kesintisiz yaşadığım packet loss ve 200 üstü ping icin haftada 1 aramama rağmen bu süre zarfinda cözülmüyorsa bu firmanın ÇÖP oldugunu gosterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Greenpeace ' in seninki kaç santim olayına özenmişler, seviyesiz olmuş
Türknetin taahhütsüz olmasına bayılıyorum ancak müşteri hizmetleri sıkıntılıymış. Bana internet vermeden fatura kesen firmadan da hizmet alacak değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ceplerine ucuzluk hocam müşterinin değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bakıyorumda ortalık kaldıran kaldırana, ISS' ler yiyin birbirinizi şimdi. -
Türknetliyim. Eğer sorun olursa hapı yuttunuz.Geçenlerde internetim kesildi 3-4 günde zor düzeldi.Sırf müşteri hizmetleri olmadığı için yaşandı bu kesinti. Ticket atıyoruz 1 günü aşıyor cevap vermeleri.Verdikten sonra 2 günde inceleme felan yapıyorlar 4 gün kesik internetiniz. Şu twitterı yöneteni müşteri hizmetlerine alın bir işe yarasın .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapa da değilim 75Mbits kadar kullanıyorum 64.99 ayrıca ev telefonu da var diğerlerinde ev telefonu var mı? Bu arada ev telefonu var ama cihaz yok :) oda ayrı bir ironi
Belli bir tarihten önce abone olanlar 75Mbits kadar kullanıyor yapa olmasada ( tarihi bulamadım o yüzden bir tarih diye yazdim)
Hocam şu ana kadar 3-4 kere sorun yaşadım. 2 gün geçmeden çözdüler problemlerimi. Bilmiyorum belki de küçük şehirde oturmamın da etkisi olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Proprietor
hocam ciddi misiniz ticketları okumuyorlar bile
örnek olması açısından benim yazdığım ve bana gelen cevabı ekliyorum
Şimdi size atınca farkettim birde utanmadan çözüldü diyip kapatmışlar şikayet kaydını
edit: yazdığım bütün kayıtlara yaklaşık aynı cevaplar geliyor ya internetle ilgili kategori bile seçmedim gelen cevaba bak tamam ticketın içeriğini okumuyorsun ama bari başlığına bak
-
Firmalara subliminal yasak sana dayasak mı?? Yapmasam olmazdı.. (tamam tamam vurma)
vay be iyimis
69’u anladım da 77 rakamıyla neyin reklamını yapmışlar?
77 çok iyi sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X