Şimdi Ara

Turknet GıgaFiber/Boşuna Ödeme Yapıyoruz. 50Başvuru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Turknetten Şikayetciyim. Ben ve Mahallemde Yüzlerce insan!


    Yaklaşık Mahallemde. 50 Kişi Turknet Gıgafibere Başvurdu Fiber Mevcut. Hızlar çok düşük. Gıgafiber 50mahalle yakınım komşum. başvuruyu bekliyor hala. bir gelişme dahi en ufak gelişme dahi yok.


    bekleye bekleye bir hal olduk yapmadıgımız şey kalmadı. forumada turkneti yazıyorum.


    Düzenli Ödeme her ay yapıyoruz. artık çıkma derecesine geldim aboneden çıkma derecesine gelmiş bulunmaktayım. ve mahallemde ne kadar turknetli varsa. hepsini çıkartacağım. abonelikten.




    Hala kale almamakta ısrarcılar. ve alt yapıyı kurmaları dünyaları almıyor. alt yapı talebi kaç kere ilettik aylar öncesinde. turknet gıgafiber çıktıgında.


    50den fazla başvurumuz var. kurmalarını artık istiyoruz! buramıza geldi.




    Mahalle // Avrupa Yakası. İstanbul/Arnavutköy/ Hadımköy Mahallesi Mesut Akgünay Sokak 14-16

    @TurkNet Destek








  • Merhaba, sizi anlıyorum. Biz de her gelen talebi hemen işleme almak ve her müşterimizi Giga hızlara kavuşturmak isteriz. Ancak projelerde süreçler bulunuyor, gelen talep yoğunluğu dışında bölgenin alyapı uygunluğu da kontrol edilmektedir. Gerekli yasal izinler ve onaylar alınmadan da süreç başlatılamıyor. Bu nedenle her talep değerlendirmeye alınsa bile hemen projeye dahil olmamaktadır.
  • turknet ekibi proje başlatıldıgını ve en yakın sürede mahallenize alt yapıyı kurmak için gelecegimizi söyledi. sizde başka türlü konuşuyorsunuz efendim.

  • denizutuss kullanıcısına yanıt
    Şu an hangi bölgenin proje kapsamında olduğu bilgisi bende bulunmuyor. Bu nedenle Gigafiber süreçleri ile ilgili genel bilgi vermekteyim. Eğer adresiniz planlamaya dahilse ve çalışma başlatılırsa sorgu sayfasında bilgilendirme yapılıyor.
  • Hala bir gelişme yok. müşteri hizmetleri en yakın sürede geleceğini söylüyor. neye istinaden 100 lerce insan mahalleye bekliyor!

  • 3 ay mı desem; 3 yıl mı desem. Gelecekte birgün gelecek.Turknet GıgaFiber/Boşuna Ödeme Yapıyoruz. 50Başvuru! 

  • O da ne ki, benim sokağıma 2 yıl önce Gigafiber geldi, bütün binalar hizmet alıyor, ama benim binama hat çekmemişler, aylardır yazıyorum ama hiçbir şey yapmıyorlar, 5 metre önümdeki binaların aldığı hizmeti ben alamıyorum.

  • KoDaDi K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce oluşturduğum kayıt için proje ekibimize önceliğinizi ilettim. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğim.
  • sizin ülkeden haberiniz yokmu kentsel dönüşüm için evi yıkılıp yerine evi yapılmayanlar var siz hala gigafiber bekliyorsunuz. Az yaşadığınız ülkeden haberiniz olsun internet gelmeden abone olmayın zaten bulunuduğunuz bölgede çok abone varsa firma müşteri için oraya gelecektir . Siz bu kafayla daha çok beklersiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treyturop -- 9 Mart 2024; 14:2:12 >
  • bana müşteri hizmetleri alt yapı gelmeye çok yakın diyor fiber geldi diyor burada fiber yetkilisi.proje kapsamında olan bi yerin sonucu hala sonuçlanmadı. 100 lerce insan bekliyoruz.

  • kullandığı zxyel fiber dağıtıcılar 400 gbit ve 20.000 haneye kadar destekliyor hane başı 50 mbite denk gelir


    atma recep dersen recep anlatsın


    https://youtu.be/spoptwpCqyc?si=xT8oFtRBDYb5ia3y&t=44


    Turknet GıgaFiber/Boşuna Ödeme Yapıyoruz. 50Başvuru!


    https://www.zyxel.com/service-provider/global/en/products/fiber-oltsonts/gpon/olts/ies5212-series



    Turknet GıgaFiber/Boşuna Ödeme Yapıyoruz. 50Başvuru!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.