Şimdi Ara

Turknet error 2 WAN hatası ve hiçkimseye ulaşamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar neredeyse 1 aydır uğraştığımız bir problem var, oturduğumuz evde daha önce TurkTelekom'dan Turknet hizmetine geçilmiş ve hala Turktelekom'un ZYXEL modemini kullanıyoruz. 1 aydır modem internete bağlanmıyor ve error code: 2 hatası alıyoruz. Turknet'in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak resimdeki ekrandan hem 1. hem de 3. satırdan defalarca modem kurulumunu tekrarlamaya çalıştık. Her seferinde 10 dakikalığına internetimiz geri geldi ve başa dönerek aynı hatayı alıyoruz. Artık turktelekom müşterisi olmadığımız için TurkTelekom müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde bağlanamıyoruz telefondan, TURKNET'e ise defalarca arıza bildirimi yapmamıza rağmen dönüş alamadık.

    Bunun modemle ilgili basit bir hata olduğunu düşünüyorum, eğer anlayan biri yardım edebilirse bence kendimiz çözebiliriz. Haftalardır internetin hiçbir köşesinde bu soruna bir çözüm önerisi göremedik.

    Turknet error 2 WAN hatası ve hiçkimseye ulaşamamak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onikikırkbes -- 2 Mart 2024; 17:57:39 >







  • Kullanıcı adının uzantısı .....@turk.net şeklinde deneyin.

  • teşekkürler ama o şekilde deniyoruz zaten. tuhaf bir şekilde en fazla 1 saat sonra tekrar hata alıyoruz

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • oim den teknik bilgiler kısmına bakın internet bağlantınız oludğu halde orada bilgiler görünmüyorsa (kırmızı ve gri renkli) çevrimdışı erişim yok fizik durum kapalı vs. görüyorsanız bu sorunu yaşayacaksınız demektir. pppoe bağlantısı yapılamıyor ip almıyor dsl bağlantısı olduğu halde. kullanıcı adı ve şifresinde bir sorun yok. turknet'in sistemlerinden kaynaklı bir aksaklıktan kaynaklanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.