Şimdi Ara

Windows Yanıt Vermeme Hatası[Çözüldü Gibi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Resimlerde görüldüğü üzere böyle acayip hatalar alıyorum.Bir başladın mı sık sık tekrarlıyor.Ne yapmam gerek ?

Sistem:
    INtel Core i7 3770 Soket 1155 3,4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

GIGABYTE GA-Z77X-UD3H Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2666MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Gigabyte nVIDIA Kepler GTX680 OC 2048MB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N680OC-2GD)

GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

COolER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

PHILIPS 21.5" 227E3LHSU GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

LOGITECH MK710 NANO UNIFYING WIRELESS DESKTOP

COOLER MASTER MEGAFLOW 200MM MAVİ LED SESSİZ FAN

COOLER MASTER HYPER 412S INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 & AMD AM2/AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

Isı Değerleri:

Boşta:

Yük Altında BF3 ULTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Kasım 2012; 12:35:34 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• baslat / calistir a gir
    msconfig yaz
    başlangıç sekmesine gel ve orada işaretli olan her şeyi kaldır. Tekrar başlat bir süre kullan bakalım değişiklik olacak mı?

Orijinalden alıntı: OstotheK

baslat / calistir a gir
    msconfig yaz
    başlangıç sekmesine gel ve orada işaretli olan her şeyi kaldır. Tekrar başlat bir süre kullan bakalım değişiklik olacak mı?

dediğinizi yaptım malasef devam etmekte sorun

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • ne yaparken bu hata ortaya çıkıyor?

ne yaparken bu hata ortaya çıkıyor?

mesela cdden veya usb bellekten yada masaüstündeki herhangi birşeyi açmaya çalışırken meydana geliyor ya da yenilemek istediğimde bazen program kurarken veya oyun yüklerken

• explorer hatası, sanırım svchost dosyasından kaynaklı. İşletim sistemin nedir?

explorer hatası, sanırım svchost dosyasından kaynaklı. İşletim sistemin nedir?

windows 7 ultimate 7600 64 bit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurulum cd si ile, yeni windows yüklüyor gibi devam et. İlk ekranda "yeni yükleme", "varolan bir sürümü onarma" gibi bir seçenek çıkacak. Onu seç ve w7 onarılsın. Bozuk dosyalar varsa temiz dosyalarla değiştirilecek. Bir de böyle dene bakalım ne olacak. Eğer yine olmazsa, temiz bir w7 kurmayı denesen iyi olur.

kurulum cd si ile, yeni windows yüklüyor gibi devam et. İlk ekranda "yeni yükleme", "varolan bir sürümü onarma" gibi bir seçenek çıkacak. Onu seç ve w7 onarılsın. Bozuk dosyalar varsa temiz dosyalarla değiştirilecek. Bir de böyle dene bakalım ne olacak. Eğer yine olmazsa, temiz bir w7 kurmayı denesen iyi olur.

ok.bu kaçıncı saymadım ama temiz kurulumdan sonra da devam etti hatta önceki bilgisayarımda da bu cd ile win7 kuruyordum ama böyle bi sorunla karşılaşmamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Kasım 2012; 19:10:28 >

• quote:

kurulum cd si ile, yeni windows yüklüyor gibi devam et. İlk ekranda "yeni yükleme", "varolan bir sürümü onarma" gibi bir seçenek çıkacak. Onu seç ve w7 onarılsın. Bozuk dosyalar varsa temiz dosyalarla değiştirilecek. Bir de böyle dene bakalım ne olacak. Eğer yine olmazsa, temiz bir w7 kurmayı denesen iyi olur.

en son yazdığınız yöntemde fayda etmedi.bundan öncede kaç kere format attım ama aynı formattan sonra iyi ama zaman ilerledikçe sorun çıkıyor anakartın içinden çıkan cddeki sürücü ve yazılımları yükledikten sonra bu hata ve donmalar meydana gelmekte çaresizim

• Yükleme onları, çok gerekli yazılımlar mı var?

Yükleme onları, çok gerekli yazılımlar mı var?

şu linkten bir incelersen buradakilerin çoğunu yüklemiştim

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77x-ud3hrev_10/download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Kasım 2012; 20:03:36 >

• Regedit dosyalarìnızda bir sıkıntı var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LUXURY HARD TOP
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Regedit dosyalarìnızda bir sıkıntı var gibi

anlamadım ama?

• Hocam bu yazılımsal bir sıkıntı bir ya da bir kaç driver ya da ne bileyim program sistemi etkiliyor olabilir.
    Sistemi en son düzgün çalıştığı bir tarihe geri yükleyin ve o tarihte kurulu olmayan driver ya da programları belirleyin

LUXURY HARD TOP
  • quote:

Hocam bu yazılımsal bir sıkıntı bir ya da bir kaç driver ya da ne bileyim program sistemi etkiliyor olabilir.
    Sistemi en son düzgün çalıştığı bir tarihe geri yükleyin ve o tarihte kurulu olmayan driver ya da programları belirleyin

bu sistem hiçbir zaman düzgün çalışmadı hep bir sıkıntı daha başka konularda açmıştım ama o sorunlar rafa kalktı ama dediğini uygulayacağım

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36684963&p=1#36684963
    Bunada bakın

LUXURY HARD TOP
  • Bad Sector'e denk gelen dosyaların bulunduğu klasörleri açtığım zaman benimde başıma gelen bir durumdu bu. Yazılımsal olarak ne yaptıysam, soruna çözüm bulamadım ki Bad Sector'e karşılık gelen dosyaların nerede olduğu da bilinmediğinden, 100 GB'lık klasör içinde 1 birim Bad Sector bulunması halinde, klasörün tamamı okunamaz hale geliyordu.

Size tavsiyem HD Tune programıyla HDD'nizi taratıp, Bad Sector var mı yok mu kontrol etmeniz. Tarama sonucu Bad Sector miktarı tolere edilemez düzeyde çıkarsa, bir an önce dosyalarınızı yedekleyip, yeni bir HDD almaktan başka çözüm yok maalesef.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36684963&p=1#36684963
    Bunada bakın

okudum sende şuna bi bakarmısın?

http://forum.donanimhaber.com/m_51227530/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bad Sector'e denk gelen dosyaların bulunduğu klasörleri açtığım zaman benimde başıma gelen bir durumdu bu. Yazılımsal olarak ne yaptıysam, soruna çözüm bulamadım ki Bad Sector'e karşılık gelen dosyaların nerede olduğu da bilinmediğinden, 100 GB'lık klasör içinde 1 birim Bad Sector bulunması halinde, klasörün tamamı okunamaz hale geliyordu.

Size tavsiyem HD Tune programıyla HDD'nizi taratıp, Bad Sector var mı yok mu kontrol etmeniz. Tarama sonucu Bad Sector miktarı tolere edilemez düzeyde çıkarsa, bir an önce dosyalarınızı yedekleyip, yeni bir HDD almaktan başka çözüm yok maalesef.

programı yükledim sonra neyapcam yardımcı olurmusunuz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.