|
TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (21. sayfa)
-
-
Hocam bu pakete ek birde 25 tl modem ücreti var o biraz arada bırakıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@TurkNetDestek 1 aralıktan sonra 2 aralıkta abone olan Şubat, mart, nisan ayı zamsız (3ay) peki Mayıs ayı Haziran ayından önce değil mi ee nasıl olacak Haziran 2023 den önce zam yok söylemi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. -
Bana da yol göründü :)
-
Keşke gerçek olsa ve hepsi iflas etse. Malesef hiç bişey olmuyor onlara. Dolar yükselirken "ellerini ovuşturan" bu insanlar, yıllardır başımızda olan ve bir türlü doymak bilmeyen kalantorların ekmeğine yağ süren yine aynı insanlar. Onlara hiç bişey olmaz. Gelen ağam giden paşam şeklinde varlıklarını sürdürürler.
-
O sözü verdiğiniz zaman yeni abone olanlar yada …. Tarihi ile … tarihi arasında diye bir şey belirtmedi ki biz nereden bilelim sizin o tarihde mi olundu
Hadi 250tl oldu eyvallah . Sanki adsl vdsl ile fiber nasıl aynı para oluyor arkadaş.
Fiber 1000mbit alıyorken
Adsl 16mbit
Fiyat :250tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereye gidelim hocam
5 yıldır kullandığım ve hiç destek şikayet kaydı açmadığım turknet 100 mbps vdsl aboneliğimi dün comnet e geçirdim. 90 mbps gece gündüz stabil alıyordum hız. şu an turknetten geçiş onayı bekliyor. 12 aylık peşin 109 Tl den ödeme yaptım. 12 aylıkk ödeyerek riske girdim inşallah aynı hızda comnet devam ettirir. hazır aynı porttan devam eder değil mi ? Başvuruda bu başlıktan bir kullanıcının verdiği kod u kullandım. kimin bilmiyorum unuttum mesajında görünce kodu başvuruda girdim çalıştı :)
-
Türknet mevcut altyapısı gigafiber aboneler %64 zam yapmış.
Bu kadar zam yapılırmı insafsızlar. Kendi ayağına kendi sıkıyorsunuz.
Bundan sonra bir daha kimseyi Türknet'e davet etmem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek fiyat mantığından vazgeçmediği sürece çok müşteri kaybederler. 35Mbps alan adam neden 250tl versin mesela?
Eskiden tek fiyat ile başlarken piyasada en ucuz 35Mbps'lerden birini veriyordu mesela. Ama zamlarla birlikte düşük
hız alanlar için mantık dışı bir fiyat oluştu. 100Mbps için bile fazla.
-
Bende uzun süreden beri Turknet kullanıcıyım. Fakat elveda zamanı geldi. Çok abarmış ve şımarmışlar. Patronları müşteri memnuniyeti diye sağda solda naralar atıyordu.
Operator bakınıyorum. Varmı önerisi olan?
-
Geçin alternatiflere rahat edin. İlk zamla birlikte Kablonet'e geçtim. Daha fazla hızı sabit fiyatla alıyorum..
Ben Türknet'in geçen seneden beri bir "küçülme" çabası içerisinde olduğunu düşünüyorum. Türk telekom alt yapısı üzerinden verdiği hizmetten zarar ediyormuş da o müşterilerden kurtulmak istiyormuş gibi bir halleri var. Sadece kendi alt yapısına yoğunlaşmak istiyor olabilir. O bakımdan size tavsiyem, eğer siz de başka bir firmanın alt yapısı üzerinden türknet hizmeti alıyorsanız fazla beklemeyin. Firmanın üvey evladı olmak yerine en azından daha uygun fiyata hizmet veren bi aracı firmaya geçin. Ya da para sıkıntı değil diyorsanız direk Telekom müşterisi olun.
-
7 yıllık aboneyim bana da zam sms i atmışsınız. Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor. İptal talebimi oluşturdum. Buraya kadarmış.
2 senedir her zamandan sonra aynı cümleyi yazıyorlar fark ettiniz mi ? Bizde bu adamlardan hizmet bekliyoruz. Arkadaş bakın işinize ya cidden o kadar komikler ki
Çare TTNET 24 ay taahhüt başka türlü rahat yok bize
-
200ü geçmeseydi bu kadar tepki almazdı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X