|
Beylikdüzü'nde hiç gigafiber çalışması yapmayı düşünüyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Beylikdüzü'nde hiç gigafiber çalışması yapmayı düşünüyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kendi altyapılarında olan müşteriler için hadi diyelim maliyetler benzer. Ben VAE yani Türk Telekomun altyapısından Türknet ADSL hizmeti alıyorum. VAE üzerinden VDSL ile yüksek hızlı internet alan kullanıcı ile benim ADSL ile aldığım rezalet hızın maliyeti benzer olabilir mi? Max yapabileceğim download ya da yoğun saatlerden sistemde oluşturacağım sıkışıklık benzer olabilir mi? OLAMAZ. Bu yapılan şey bir grup müşteriye uygun hizmet verirken diğer grup müşteriye maliyeti yüklemektir. Müşteri hizmetlerine kaydımı açtım. Santralde YAPA olmasına rağmen çeşitli sebeplerle(eski müşteri olmam-superonlinedan direk geçmem-port olmaması saçmalığı-saha dolabında senelerdir çalışma yapılmaması) YAPA VDSL'e geçirmek istemiyorlar ise ben aboneliğimi iptal ederim. Yakınlarıma Türknet önermeyi bırakırım. |
|
Asgari ücretin 2800 olduğu bir ülkede internet ücretleri 100 Liradan başlıyor. Vay be! Ulan bu millet iflah olmaz! Topluca karar alacaksın, herkes internetini bir ay iptal edecek ve mobil ile idare edecek. Ondan sonra alayı 50 Lira diye reklam reklam yalvarmazsa ben de bu dünyada hiçbir halt bilmiyorum. Bizim millet anca şikayet eder. Kimse bir tepki koymayı düşünmez. Ben bunu yaptım. Hem internet hem diğer birçok konuda yaptım ama çoğunluk yapmadıktan sonra neye fayda... |
|
|
Çok ilginç verilen cevab'a karşı cevap hakkı doğuyor. Ama karşınızdaki kişi sizi blokluyor. Üstelik ukala cevaplar yazıp blokluyor. Ve siz bu elemana karşı cevap yazamıyorsunuz hakkınız olduğu halde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 11 Haziran 2021; 8:16:1 > |
|
Merhaba , zaten faydalanıyorum demek istediğim fiyat güncellemesinde sistem herkese aynı fix fiyat uygulamıştı sonradan düzeltildi.Aynı hata olmasın diye hatırlatma yapmak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Next-Level'deki gigafiber ile 8mbps adsl kullanan aynı fiyatı ödüyor. Bu kadar da göz göre göre ayrımcılık, ötekileştirme yapımaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 11 Haziran 2021; 8:56:31 > |
|