Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı 100 Mbps' te kadar veriyoruz ve altyapısı destekleyen abonelerimiz bu paketten yararlanıyorlar.
  • Peki upload hızları da alabildiğine hız olacak mı? Modem panelinde 35mbps upload Net Data Rate var. Yoksa eski sistem 5mbps mi? @TurkNetDestek

  • Merhaba, upload hızlarında bir değişiklik olmuyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    O hızları sizin abonelerinizin kaçı destekliyor? Peki % kaçı 10 MBPS kullanıyor, oran daha fazlaysa o zaman inanabilirim :)

  • Merhaba Turknet. Sizleri 2 yıldır kullanıyorum gerçekten memnunum. Yıllarca başka ISS kullanıyordum ve berbattı indirme video izleme. şuanda 2.5 GB dosyayi 3 dakikada indiriyorum diğer ISS olsaydı 1.5 hatta 2 saatte indirirdimm.Egrr 100 lira olacaksa üzerine hızları da arttirabilirseniz çok güzel olur:):) upload hizlarida arttırılabilir:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Madem maliyetler arttı vs. deniliyor peki nasıl oluyorda Tbtnet gibi firmalar aynı şartlar altında daha uygun fiyat verebiliyor ? upload az, olsun .


    Sanırım Bende Tbtnet'e geçeceğim , sonuçta altyapı aynı, sorun olursa genel olarak bütün operatörlerdede aynı sorun olacak, alınabilecek maximum hizmetde belli, ozaman boşuna fazla para vermeyede gerek yok !


    https://tbtnet.net/kampanyalar

    TurkNet'e zam geldi




  • Neyseki netspeed, dertsiz ve ağrısız başım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    TBT net gibi bir firmada patron dahil 4 - 5 kişi çalışıyorsa Turknet gibi bir firmada en az 400 - 500 kişi çalışıyordur.

    Altyapı aynı diyorsunuz ama maalesef aynı değil kablo aynı kablo ama asıl iş santral tarafında kapasite ve cihazlarda bitiyor işte o kapasite ve cihazlar Turknet gibi bir firmada milyonluk cihazlar iken TBT gibi bir firmada bu imkansız bu nedenle performansta değişecektir. Performans bir tarafa sürekli kesilmeler kopmalar akşam saatlerinde yavaşlamalar yaşayacaksınız yine altyapı nedeniyle değil o cihazlar ve kapasite nedeniyle o sorunları yaşayacaksınız.


    Yani daha bir çok etken var ama aynı değil işte TBT kullanın tabiki ama üzgünüm aynı değil aynıyı bırakın yanına yaklaşamaz.


    Bunu neden yazdım diye sorarsanız son zamanlarda büro açıp ben internet servis sağlayıcıyım diye ortalıkta dolaşanlar çok fazla arttı mesela daha önce komik isimli bir firma ile ilk açtıklarında bir tartışmamız olmuştu adamlar kendi sözleşmelerini yazmaktan acizler başka bir firmanın sözleşmesini birebir kopyalamış koymuşlar (çünkü yaptıracak ne adamları nede paraları var zaten enayi gibi diğer firmalar var al kopyala yapıştır) içinde neler yazdığını onlarda bilmiyor bende niye kendi sözleşmeniz yok? diye sorunca bunun üzerine iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam benimle dalga geçerek çocuklar ile ilgili iki resim arasındaki farkı bul içeriği atmıştı, evet o komik firma ismi gibi komiklik yapmıştı :) güldük mü ? hayır sadece ne kadar basit bir firma olduklarını anlamıştım.


    Geçenlerde Urfalı bir firma çıkmıştı yine aynı şekilde 100/50 upload vereceğini iddia ediyordu sistemden haberi yok telekomdan bihaber BTK diye bir kurumun varlığından bile haberi yok öyle bir interneti veremeyeceğini bilmiyor gümbür gümbür geliyoruz diye yaygara koparmış ve apar topar forumdan o içerikleri silmişti, ama İSS açmış işte arkadaş, yani kısaca siz yine de temkinli olun adam akıllı firmalardan hizmet almaya bakın.

    Yoksa bu internet firmaları üzerler sizi kırarlar kalbinizi.. TurkNet'e zam geldi 





  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    adamlar daha website yapmak için 2 tane fazla eleman alamamışlar şu görsellere şu bannerlara bak sene2000 mübarek. hahahah

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Bannere iyi olan fiyatida istedigi gibi yukseltebiliyormu ? Siz bannere para oduyorsunuz heralde ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enflasyon var enflasyon hiç mi hiç şaşırmadım desem yeridir.

  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt

    Kullanmadan bilmeden ne güzel ezbere konusuyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne kadarını biliyorsunuz? kaç kişi çalışıyormuş bu firmada 500 kişimi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xantiave







    eee turk.net hani nerde kullanıcıyı düşünmesi? gibir 3 ay kullanıyorum. 60 tL 15 ay zam yok dedi eyvallah. lan aynı tarife 10 mbps alıyorum 40 TL!!! demezlermi türk.nete BREEEE AÇ KÖPEKLER!!!!!

    demezlermi adama 10 mb altyapının olduğu yerde ne işin var ozaman kim fazla mb veriyorsa oraya git taahhüt yok bişey yok





  • suç sizde... adamların yapmadığı düzenbazlık* kalmadı ama hala abone olmaya onlara ücret ödemeye devam ediyorsunuz. e adamlar da bunu görünce ne yapsak bizden vazgeçmezler diye düşünüyorlar ve ben bu adamların " maaliyetler arttı " " eğonomi kötü " vs vs yalanlarıyla zam yaptığını da düşünmüyorum onu da eklemek isterim. adamların adam akıllı alt yapısı yok bi yapası var müşteri temsilcileri yok saha ekibi yok yokta yok UZUN LAFIN KISASI bu adamlara ücret ödemeyin...


    edit ; 2018'den beri 2 abonelik olmak üzere Turknet kullanıyordum ikisini de bu yıl Milennicom'a taşıdım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 12 Haziran 2021; 4:44:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa371988

    altyapım 114 mbps siz 79 sabitlemişsiniz bunu nasıl düzeltebilirsiniz,abone no 2188042



    Alıntıları Göster

    o bitek sana değil herkese öyle veriyorlar bana da öyleydi :)) 75Mbps'lik bir hız veriyorlar tam 100Mbps vermiyorlar bu da onların bir başka düzenbazlığı

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.