Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engelli ndirimi varmı

  • Bu Türknet bi bana Türk değil sanırım kendi sorunlarından dolayı bi takım değişiklik yapıp hızımı arttırdı sağolsunda millet sabit öderken ben hızımı yükselttim diye neden diğer kişilerden fazla ödüyorum anlam vermiş değilim ben zaten 35 mbps hıza 90 lira ödüyordum 50 mbps hıza çıkarmak istediğimde 105 lira dendi artık bana ne zam yapacaklar bilmiyorum ancak başka ıss bulmak şart oldu

  • Yaptıkları zam kadar internette iyilesmede olsa ne güzel olur 12mb internet hız olan int.dowload yada upload yapınca 01mb e düşüyor neymiş santrale 1200 mt uzaktaymisim ne yapalım santralin yaninami tasinalim

  • Turknet gommece yapiliyor. Adamlar seni 24 ay zorla tutmadigi halde, durduk yere hizini 10mbpsye cekmedigi halde bu fiyati verebiliyorlar. Adslde ttnet, superonl da kullandim ama turknette aldigim hizi ve kesintisiz interneti digerlerinde hic alamadim. 3 sene 35mbpsden bir kere bile dusmedi. En son kablonet fiber binaya kadar gelince gectim, cunku altyapi dahaturknette daha fazlasina izin vermiyordu. Hic gommeyin adamlari

  • 16 Mbit hıza 99,90 ödeyeceğim. O hızı da alabilirsem. Ankara' nın göbeği.

  • tam bir rezalet aslında bu durum, bu ülkede hep kötünün iyisiyle idare etmek zorunda kalıyoruz.

    ne düzgün rekabet var ne de kayda değer ilerleme.


    hadi ben 70Mbs hız alabiliyorum ama 10-15Mbs hız anca alabilenin benimle ayfı fiyatı ödemesi akıl karı değil.

    bunun özgürlükle, sınırsızlıkla, adaletle yakından uzaktan alakası yok.

    sınırsız saçmalıklar ülkesinde sıradan bir gün, maalesef...

  • 60 liraya 8 mbit tt kullanıyorum aw ne zaman böyle konulara girsem kendimi enayi gibi hissediyorum hep babamın sabırsızlığı yüzünden 😒

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi kötü 10 yıldır şu forumda takılırım. Ne zaman bir firmayı biri övse bir gereksiz tarafından şu cümleye maruz kalır "maaşlı çalışanı mısın?"  değilim.

    Her övdüğümden gerçekten maaş alsaydım keşke o zaman zaten sizinle işim olmazdı  


    Empati yapıyorum ben bu ülkenin internet hızında dünyada son sıralarda olduğunu biliyorum. Ama şu mağdur edebiyatı üzerinden bana yüklenip like toplama girişimlerini de yine gereksiz buluyorum  

    Olay nasıl ülkede yüzbinlerce çocuk var eğitim alamayan konusuna geldi çözemedim.


    Burası donanımhaber ne zaman bir firmayı övsen fanboy, maaşlı çalışan vs olursun zaten. Ben kendi tecrübelerimi anlattım. Bir başkası da kendi tecrübelerini anlatsın. Ben düşük hızlı adama empati yapmadım diye suçlanıyorsam sen de benim yüksek hızlarıma empati yapmayım bana maaşlı çalışan dediğin için suçlanmalısın o zaman.


    velhasıl, bu internet servis sağlayıcılar 2 adet. Turkcell ve Türk Telekom. Bu arkadaşlar istedikleri gibi at koşturuyorlar insanları düşük hızlara ve taahhütlere boyun eğdiriyorlar. Bu adamlardan almayın da kimden alırsanız alın. Rekabet olsunki hzılar yükselsin. Yazımın temel amacı buydu.

    "Millet aç aç!" şeklinde mağdur edebiyatıyla konuyu saptırmayalım. Kimin ne kadar fakirlere yardım ettiğini, kimin ne kadar bunu dert ettiğini bu ortamlardan anlayamazsınız.





  • Eğer bilgisayarı ethernet ile kullanacaksınız sıkıntı yok fakat kablosuz bağlantı üzerinden bağlanacaksanız o zaman sıkıntı var veri bantı genişliğinde dar boğaz yaşanıyor özelikle akşam üzeri herdefasında kendi uygulaması üzerinden wifii bağlantısını iyileştir demek ten yorulmuştum wifii optimasyon sıkıntılı

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ben teşekkür ederim. Siz taahhütsüz satışa devam ettikçe ve büyüklerle rekabet ettikçe ben sizin gibi servis sağlayıcıları desteklemeye devam edeceğim.

    Bugün Turknet ten memnun kalmadım şuna geçtim diye rahatlıkla konuşanlar Turkcell veya Turk Telekom dan alsaydı bu hizmeti kuyruğunu sıkıştırıp taahhüte kadar kalmaya mecbur kalırdı.

    Bu serbestlik memnun kalmazsam giderim rahatlığı bir ISS'nin bence en büyük hizmeti.

  • Yüksek hız alamayanlar için adil olmamış, ben VDSL2 kullanmama rağmen max 16Mbit alıyorum 100tl vermemin bir anlamı yok böyle bir durumda fiber olsa tamam.

    Bu fiyatların keyfini 100Mbit ve 1Gbps alabilenler çıkarıyor, altyapısı kötü olanlar ise fazladan ödeme yapmış oluyor. Bu şekilde fiyatlandırma yapılacaksa acilen çoğu yere fiber

    altyapı sunmaları gerekli. YAPA'da olduğum için yurtdışı-avrupa pinglerinden memnunum hala duruyorsam sırf o yüzden. Pingler de bozulursa hiçbir anlamı kalmaz benim için.

  • Çok uzun zamandır kullanıyorum en başta kullanıcı dostuydu müşteri hizmetleri dışında herşey güzeldi yapa altyapısında 80 mbit indirme 30 mbit yükleme hızı alıyordum aradan geçen bir süre sonra bir anda indirme hızı 47 mbit’e düştü defalarca aradım kontrol ettiler TT kaynaklı sorun sebebiyle alabileceğiniz maksimum hız bu dediler neyse dedik yapacak bir şey yok devam ettik, 3 gün önce hız bir anda 10mbit’e düştü şikayet kaydı açtım burada ki yetkiliyede bildirdim dönüş olarak bölgenizde genel bir düzeltme olmuş ya sizi TT altyapısına alalım yani yapadan çıkaralım yada bu hızdan devam edin dediler peki sorun düzelecekse geçelim ama hız ne olacak dedim verdikleri cevap 80 mbit indirme 35 mbit yükleme yani daha önce TT kaynaklı olarak veremedikleri hız bir anda tekrar yükseldi yalnız tek bir durum var o da TT altyapısına geçtiğiniz için artık telefon hizmetine 3₺ değil 10₺ vereceksiniz yada yalın kullanacaksınız dediler. Buradan şunu anlıyorum Turknet son 1 yıldır kasıtlı olarak benim hızımı düşürmüş ve yalan söylemiş şimdi de bana 3₺ olarak taahhüt ettikleri telefon hizmetini kesmek için yine kasıtlı olarak benim hızımı düşürerek beni yapa altyapısından çıkarıyor anlayacağınız uyanıklık peşinde anlaşılan yavaş yavaş yeni alternatifler bakacağız şimdilik 3 aboneliğim var duruma göre taşımaya başlayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doları, vergileri falan bırakın da sırf Türk Telekom'un port ücretlerine yaptığı zama bakmak bile yeterli. Ne yapsınlar cebinden mi ödeyeceklerdi bu ek ücretleri, hayır kurumu mu bu ? Ayrıca düşük hız alanların aynı parayı ödemesi saçma tabiki, benim lafım onlara değil.

    Tepkinizi Türknet'e değilde her gün gelişen(!) güçlü ekonomimizin sorumlusu şahsım hükümetine ve varlığı yokluğu belli olmayan BTK'ya göstermeniz daha doğru değil mi ? Türk Telekom port ücretlerine 2 katı zam yaparken BTK napıyordu acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 10 Haziran 2021; 15:29:46 >
  • sefa.elver kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz. Bize taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Tamamen limitsiz bir internet kullanacak ve alabileceğiniz en yüksek hızları alacaksınız. Yani kısacası size özgür, hızlı, sınırsız bir internet deneyimini çok uygun bir fiyattan sunmaya devam ediyoruz.
  • enders01 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Ayrıca bu yıl sadece fiyatlarımızı değil hizmetimizi de güncelliyoruz. Artık tüm TurkNet’liler altyapılarının desteklediği en yüksek hızı sınırsız olarak kullanabilecek.
    Peki, neden fiyat artışı yapıyoruz? Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.

    Yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?




  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • ademtari A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı bölgelerimizi her geçen gün genişleterek devam ediyoruz. Şu an için İstanbul, Ankara ve İzmir'in bazı bölgelerinde altyapınız bulunuyor. Yatırımlarımızı bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre belirliyoruz. Siz de adresinizi il, ilçe ve mahalle olarak bizimle paylaşarak talepte bulunabilirsiniz.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.