Şimdi Ara

Turknet'e 1 Ay Önce Başvurdum. Bağlantı yapılmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müstakil evde yaşıyorum. Turknet'e 1 ay önce başvurdum. Turk telekom ekibi kablo çekeceğini söyleyerek geldi ve fotoğraf çekip gitti. Sonra modem bağlantısı için birisi geldi ve kablolar çekilmediği için yapamadı.

Kablo çekilmesi için ekibi arayacığını söyledi. Aradan 3 hafta geçince müşteri temsilcisiyle yazışınca elektrikçiye kablo çektirmemi söyledi. Ben sormasam bundan da haberim olmayacaktı. Su an 1 ay oldu. Kabloyu

ben çektirsem nereden çektireceğimi bile bilmiyorum. Üstelik kurulum ücreti alınıyor. Yetmedi bir de zam geldi.

İptal başvurusunda bulundum. O da ciddiye alınmadı. Başvuru duruyor. Yapmayacakları iş için 1 ay boşuna bekledim.

Bir çözüm filan da beklemiyorum ama insanlar görsün firmanın durumunu diye paylaşmak istedim.

• Telekom binadaki kutuya kadar bakar sonrası turknet bakar. Sallamamıslar basvurunuzu. Vdsl altyapıyı sallamıyorlar belli ki kendi gigabit altyapıları haricinde…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını bana yaptılar başvuruyu iptal et kurulum ücreti veriyoruz zaten kabloyu ben niye çektireyim en az 1000 TL istiyor elektrikçiler zaten zam geldi 699 TL oldu başka internete başvur

• Merhaba, süreci kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Sizinle iletişime geçeceğiz.
  • İptal ettiler aktivasyonumu. Böylece 32 günlük bekleyişim sona erdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.