Şimdi Ara

Kablo İnternet Abonelik İptali Prosedürünü Bilen Var mı? Yavaş yavaş öğrenme vakti geldi de...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık biraz uzun ve açıklayıcı oldu. 25 Ağustos hala çıt yok. Bahane ile kablo internet kapatma prosedürü ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım. Ben de bilgi sıfır siz de varsa paylaşıma buyrun sizden başlayalım....

Maksat bilenler anlatsın da öğrenelim önümüzdeki hafta büyük ihtimal kapattırırken ne yapacağımızı.

• ha şunda yazsam iyi olur
    ancak üyelik iptalinde iptali istenilen aya ayit peşin çıkarılmamış olan faturanın ödenmesi zorunludur.
    resim eklemeyi bilsem türksatla yaptığım sözleşmenin arkasında var

• Yani diyelim 29 Ağustos ADSL'e başvurduk, 31 Ağustos sinyal geldi ve aynı gün Kabloneti kapattık. Ağustos ayı faturasını ödüyoruz.

Ama 1 Eylül'de kapatırsak Eylül faturası da ödüyoruz. Doğru mu anlamışım?

Orjinalden alıntı: engunaydin

Yani diyelim 29 Ağustos ADSL'e başvurduk, 31 Ağustos sinyal geldi ve aynı gün Kabloneti kapattık. Ağustos ayı faturasını ödüyoruz.

Aynen öyle

• arkadaşlar konu dışı ama cevaplara nasıl resim ekleniyo. aşagıda resim ekle diye bişey var tıklıyorum olmuyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yıllar önce kapatmıştım. O zamanlar telekoam bağlı idi. Prosedür muhtemelen değişmiştir ama o zamanki durumu anlatayım.

İnternette ödemeler peşindir. Yani ağustos sonunda gelen fatura ile eylüla yının bedelini ödersiniz. Ancak ödemenize rağmen kullanmadığınız bir ücret var ise o meblağ hesaplanıp size geri ödeniyordu.

Mesel aben Kablo-NET'i kapattırdığımda bana 20 günlük para iadesi yapılmıştı.

Bu uygulama devam ediyor mu bilemiyorum.

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Yani diyelim 29 Ağustos ADSL'e başvurduk, 31 Ağustos sinyal geldi ve aynı gün Kabloneti kapattık. Ağustos ayı faturasını ödüyoruz.

Aynen öyle

1- Eylül ayı 30 günlük fatura mı ödüyoruz?

2- Google da image yaz arat. İlk tepedeki sonuca (imageshack gibi bişiler olucak) tıkla ve o siteye yükle
    buraya mesaj atarkende mesaj yazdığın yerde üstteli image'e tıkla parantezli 2 parametre çıkıcak parametrelerin arasına nete yüklediğin resmin linkini koy. Linkini almak için yüklediğin yerden resmi büyüt ve resmin üzerine sağ tıklayıp özellikleri seçerek kopyala tam linki.

• eylülün 1 de iptal edersen eylül ayında ödüyosun. nasıl resim ekleneceğini söyle orjinalini tarayıp koyayım

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

eylülün 1 de iptal edersen eylül ayında ödüyosun. nasıl resim ekleneceğini söyle orjinalini tarayıp koyayım

Söyledim zaten. 2 yazanı okumadın mı?

Buyrun size aslı

Orjinalden alıntıdır

7.4. ABONE abonelik sözleşmesini feshetmek istediği taktirde, ABONE bu talebini TÜRKSAT'ın iletişim adresine/tam yetkili bayiye veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla bildirir. Yazılı bildirimde abonenin kimliğini ispatlaması suretiyle abonelik sözleşmesi feshedilir. Abonenin hizmet alımı, bildirimin yapıldığı gün durdurulur. Hizmet alımının durdurulmasını müteakiben aboneler on gün içerisinde TÜRKSAT'IN iletişim adresine veya tam yetkili bayiye yazılı bildirimde bulunurlar. Süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri TURKSAT tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.
    TURKSAT tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. TURKSAT, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdür. TURKSAT, ABONE'nin aboneliğe son verme yönündeki yazılı talebinin kendisine ulaşmasından itibaren 7 (yedi) gün içerisinde bu talebi yerine getirecek, ve abonelik sözleşmesinin sona erdiğini, yine bu süre içerisinde ABONE'ye yazılı olarak bildirecektir.Ancak üyelik iptalinde iptali istenen aya ait peşin çıkarılmış olan faturanın ödenmesi zorunludur, iptal talebi müteakip ay başında işleme konur.
    TURKSAT aboneye son fatura gönderirken aboneden aldığı depozito veya avans gibi ücretleri abonenin fatura borcundan düşer ve kalan tutarı on beş gün içerisinde aboneye iade eder.
    7.5. Borcunu iş bu sözleşmede verilen süre içerisinde ödemeyen, ancak, Kablo TV hizmetinden görsel olarak yararlanan abonelerin sözleşmesi fesh edilinceye kadar hatları kapatılmaz.
    7.6. Kablo TV hizmetinin sözleşmesinin feshedilmesi durumunda Ek hizmetlerinde sözleşmeleri feshedilir.
    8-SÖZLEŞMENİN SÜRESİ
    iş bu sözleşme taraflarca imzalandığı tarihte yürürlüğe girer. Sözleşmenin süresi yürürlülük tarihinden
    itibaren 1 (bir) yıldır. Taraflardan biri bu sözleşmeyi süresi sona ermeden en az 30 (Otuz) gün
    önceden karşı tarafa ihbarda bulunarak feshetmediği takdirde, sözleşme aynı koşullarla bir yıl daha
    uzar.

ok

• pardon 2. okumamışım

• böyle bir konuyu foruma açmak biraz tribünlere oynamak gibi olmuş..

madem kapattırmayı düşünüyosun, müşteri hizmetlerinden başka kolay ve garanti yolunu öğrenebilecegin yer yok diye düşünüyorum..

Orjinalden alıntı: ArkIn

böyle bir konuyu foruma açmak biraz tribünlere oynamak gibi olmuş..

madem kapattırmayı düşünüyosun, müşteri hizmetlerinden başka kolay ve garanti yolunu öğrenebilecegin yer yok diye düşünüyorum..

iyi ya işte milletin nabzına bakıyo hepimiz de ögreniyoruz. Bakalım iptal etirmeyi düşünen varmı

• ne kapattıracam. amma tez canlı millet. adsl'de aylarca kazık yemektense bir ay fazla para öderim daha iyi.
  • nerden biliyosunuz 1 ay fazla ödeyeceyinizi belki geçenseneki gibi hani vardıya 01.02.2007'de güncellenen kablo internet tarifeleri bunuda 01.02. 2008 uygulayacak aklıma gelmiyodeyil yani. Yaparmıy apar. Hani benim gitmeye niyetim yok ayda 49 ytl veremem 1024 olsada.

• Valla ne olursa olsun ben 49 ytl adsl'e vermem.Şuan 512 29'dan kullanıyorum.Benim için gayet yeterli.Gidipte 20 lira daha fazla bayılmanın hiç bir anlamı yok

Orjinalden alıntı: Wanker

Valla ne olursa olsun ben 49 ytl adsl'e vermem.Şuan 512 29'dan kullanıyorum.Benim için gayet yeterli.Gidipte 20 lira daha fazla bayılmanın hiç bir anlamı yok

ama bide şu var ki o daha garip bizi ikikat hıza alışturdı, ben mesela. Bide elimizden onu alırsa benim şuan 256 da 128 e düşerse ne olur bilmem

• quote:

Orjinalden alıntı: alvardar

ne kapattıracam. amma tez canlı millet. adsl'de aylarca kazık yemektense bir ay fazla para öderim daha iyi.

O bahsettiğin 1 ay geçti.

Kapattırmayı düşünen varsa faydalansın diye açıldı konu. Müşteri hizmetlerini aramayı ben de biliyorum arkadaşım. Fena mı oldu, prosedürü öğrendik işte.

Sonuç olarak değişiklik olmazsa 27-28 Ağustos Adsl başvurusu yapıyoruz 48 saatte yani en geç 31 Ağustos Cuma sinyalimiz geliyor ve sinyal gelir gelmez Eylül'e geçmeden aboneliği iptal ediyoruz. Bu işlemi de telefonla yapıyoruz. Ki reddedilmeyecek cazip bir şeyler açıklarlarsa 10 gün içinde Kablonetim kesik, herhangibir başvurum yok kapatılmasına yönelik diyip sanki bizim bilgilerimizle başkası kapatmış gibi tekrardan geri de dönebiliyoruz.

Sizi bilmem ama benim izleyeceğim yol bu... Geri döneceğim bir kampanyada 2-3 gün içinde gelmezse uzunca bir süre geleceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.