Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.476
Cevap
362
Favori
1.078.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #40
Giriş
    Merhaba, açık adresinizi ve talebinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol sağlayacağız.

Çözüldü. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 11 Mayıs 2026; 16:52:38 >
  • Bu konuya bakan üyeler bile bıkacak ancak internet yine gitti. Hafta içi işteyken gittiğinde çok sorun etmiyordum ancak arıza haftasonuna denk gelince deliye dönüyorum resmen. O kadar gün çalış,haftasonu 2 gün evdeyken internetsiz kal.

Evet,yine internet gitti ve müthiş müşteri hizmetleri yine hiçbir şekilde bilgi vermiyor. Ne zaman gelecek vs. Bilgi vermeyi bırak,kendilerine ulaşamıyoruz bile.

Bu sefer gözümü kararttım. Cuma günü 20:00 de giden internet , Cumartesi öğleden sonraya kadar gelmezse yıllık ödediğim interneti iptal edip turk telekom altyapısına geçeceğim. Sürekli giden 1000mbps olacagına, gözümün pon cihazında olmadığı sabit 100mbps alayım yeter.

1000/1000 gigafiber mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. 4 senedir gigafiberdeyim. Bu sefer illallah ettim. Evdekilerden bile laf yiyoruz artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Turknet fiber kullanıcısıyım.İstanbul zeytinburnundayım perşembe sabahı internet gitti bölgesel arıza olarak sms geldi.en kısa sürede çözüme ulaştıracaktır şeklinde.lakin bugün 3.gün ve hala aynı şeyler yeni gelişme yok.herşeyden önce muhattab yok.uygulamada temsilci yok telefon ile ararsanız yok.yok oğlu yok.sadece arıza devam ediyor anlayışınıza teşekkürler. Bir arızayı 3 günde çözemeyen bir firmanın bence bahanesi olamaz.vede şehrin merkezinde

Abone numaram: 4702221

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesx -- 9 Mayıs 2026; 13:12:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek küçükçekmece sefaköy gültepe mahallesi cuma gece den beri internet yok pazar akşam oldu. nedir sorun kimseye ulaşamıyoruz. 2 koca gün haftasonu evde internet yok... ne zaman çözülür nasıl bir bilgiye ulaşabilirim

ve VoWiFi (Wi-Fi Arama) hizmetini kullanamıyorum, sık sık ses kesiliyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

@TurkNetDestek

​24 Nisan'da başvuru yaptım, bugün 10 Mayıs bitti ve hâlâ 1. aşamada (başvuruda) bekletiliyorum. Daireme kablo bile çekilmedi. Gerekçe olarak binadaki kutuda 'sinyal yüksekliği' olduğunu söylüyorlar.
    ​İşin daha ilginç kısmı, binada GigaFiber kullanan 6 komşum var ve hepsiyle görüştüm; bu sinyal yüksekliği yüzünden hepsinin interneti sürekli kopuyor. Yani sorun sadece bende değil, binanın kutusunda bir hata var. 17 gündür bir saha ekibi gelip bu sinyal seviyesini normale düşüremedi.
    ​Evden çalışıyorum, 17 gündür internetim yok ve işlerim tamamen aksadı. BTK'ya yazdım, TurkNet çözmeden şikayeti kapatıp durduğu için dosyam en son BTK tarafından 'Kurum İncelemesine' alındı.
    ​Kendi altyapınız olan GigaFiber'de bu kadar basit bir sinyal sorununu 17 gündür nasıl çözemiyorsunuz anlamak mümkün değil.
    ​@TurkNetDestek acil olarak saha ekibinin binaya yönlendirilmesini ve bu mağduriyetin sonlandırılmasını bekliyorum.
    ​Destek No: 99895676
    Müşteri No: 2852424

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türknete yeni geçiş yaptım. Geçiş yaparken davet kodu kullandım. davet kampanyası ile 1 ay ücretsiz olması gerekirken bugün hesabıma 699tl fatura yansıtılmış. Normalde ilk 1 ay ücretsiz olması gerek,Paket ve ürün bilgileri sayfasında bir kaç gün öncesinde kadar davet kampanyası gözüküyordu, şimdi baktım gözükmüyor.

başına böyle bir durum gelen var mı?

hizmet no: 5209901 

• cN_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • hcanik H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Size yardımcı olacağız.
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uzayan süreç için üzgünüz. Süreciniz hakkında ekiplere aciliyet bildirdik, kısa süre içerisinde sorunu çözümleyeceğiz. Ekibimiz gelişmeler için sizinle tekrar iletişime geçecektir. 99895676 numaralı kaydınız üzerinden de takipte kalabilirsiniz.
  • Merhaba,

Birkaç ay önce Gigafiber ile ilgili sizlere DM üzerinden yazmıştım. Bugün ekiplerinizin sokağımda kablo çektiğini gördüm. Açıkçası uzun zaman sonra ilk defa doğru bir bölgeye yatırım yaptığınızı düşündüm.

Esenyurt’ta gidip kentsel dönüşüm olan yerlere kablo çekiliyor, 2 gün sonra arıza çıkıyor. Ancak benim bulunduğum mahallede binalar yeni, yan yana ve düzenli yapılaşma mevcut. Kentsel dönüşüm riski yok, rekabet edeceğiniz başka bir firma da bulunmuyor; sadece Türk Telekom var.

Mahallenin sonunda da olsa fark edilip yatırım yapılması sevindirici oldu.

Karşı binalara bağlantı çekilmiş ancak benim bulunduğum bina ve yanındaki bazı binalara çekim yapılmamış. Oysa yan yana olan tüm binalara çalışma yapılacağı belirtilmişti.

Konuyla ilgili bilgi alabilir miyim?

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiqReGo -- 12 Mayıs 2026; 21:31:6 >
  • Uzun süredir(5 sene ) TurkNet ev interneti kullanıyorum ve neredeyse her hafta düzenli olarak internet kesintisi yaşıyorum. Dün sabah saat 09.00’dan beri de İstanbul Esenler’de adresimde internet tamamen yok ve hâlâ bağlantı sağlanamadı. İnternetimiz olmadığı için defalarca arıza kaydı bırakmamıza rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmıyor, müşteri temsilcisine bile bağlanamıyoruz.

Sürekli tekrarlayan bu kesintiler nedeniyle internet hizmetinden tam anlamıyla faydalanamıyoruz, buna rağmen faturalarımızı her ay eksiksiz ve tam tutar üzerinden ödüyoruz. Bu kadar sık arıza yaşanmasına rağmen faturada herhangi bir indirim ya da telafi yapılmaması bizi mağdur ediyor ve kendimizi kesinlikle değer verilmemiş hissediyoruz.

TurkNet’ten beklentim, öncelikle mevcut kesintinin acilen giderilmesi ve bu sorunun kökten çözülerek tekrar etmemesi için kalıcı bir çalışma yapılmasıdır. Ayrıca uzun süredir yaşadığımız bu kesintiler ve hizmet alamadığımız dönemler için faturalarımızda adil bir şekilde indirim veya telafi yapılmasını talep ediyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.