Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.476
Cevap
362
Favori
1.078.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #40
Giriş
  • Türk telekom altyapısında türknet 1000mbps kullanıyorum, ipv6 desteği ne zaman verilecek?

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, fiber aboneliklerde IPv6 hizmetimiz mevcuttur. Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturarak talebinizi iletebilirsiniz.

24 saat oldu ben ufaktan yeni iss bakayım anlaşıldı sizden olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. az once turk.net'e basvuruda bulundum. Mevcut internetim Superonline. Telefonla gorustugum kisi Superonline uyeligimi Turk.net kurulumu yaptıktan sonra iptal ettirmemi belirtti. Dogru mu? Bilgi verebilir misiniz? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkozgen -- 6 Mayıs 2026; 10:41:7 >
  • Tam 6 gündür istanbul gaziosmanpaşa da internet yok. Kaç tane destek kaydı açtık cevap yok çözüm yok. Bu nedir ya bomba mı düştü de bizim haberimiz. 1047712 müşteri no, çözün artık!

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Genel arızanızın çözümü için ekiplerin çalışmaları devam etmektedir. Sürecin aciliyetini bildirdik, kısa süre içerisinde sorunu çözümleyip sizi bilgilendireceğiz.
  • merhaba, izmir bayraklı cengizhan bölgesine geçen hafta binalara türknet tarafından fiber kablolama yapıldı. Ancak hala kutu vs. takılmadı. Ne zaman takılır, ne zaman fiber aktif olur, işlemleri hızlandırmak için bir şeyler yapılabilir mi?

Temsilciniz aramış ama müsait değildim bakamadım geri arıyorum ama ulaşmak imkansız arıza kaydınız oluşturuldu deyip yüzümüze kapanıyor gerçekten çok profesyonelce çalışıyorsunuz bugün kesin karar verdim en kısa sürede sizin profesyonel!! Altyapınızdan kurtulacağım

• MarsGame34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tekrar iletişime geçilmesi adına ekibimize bilgi verdik. Müsait olduğunuz zamanı destek kaydınız üzerinden de iletebilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız sizi tekrar arayacaktır.
    Bu konu biraz karışabiliyor. Eğer Türk Telekom altyapısı üzerinden SuperOnline kullanıyorsanız ve yine Türk Telekom üzerinden Turknet’e geçmek sorunsuz istiyorsanız geçiş yapılıyor. Ancak Superonline’ın kendi altyapısı üzerinden TT/Turknet veya Gigafiber’e geçecekseniz direkt geçiş olmuyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turknet 12 aylık peşin ödeme yapıp daha sonra 1,000Mbps yükseltmesi yapınca tahsilat nasıl oluyor konusunda bir bilinmezlik vardı.

Aşağıda gördüğünüz gibi aylık ek fatura çıkıyor, yani bakiyeden düşmüyor.

• Niye 150 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 6 Mayıs 2026; 20:33:19 >
  • Apartmanda Türk Telekom alt yapısı mevcut türknet kullanmak istiyorum taahhütsüz olarak mümkün mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    &#8224;
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet. Hizmetimiz taahhütsüzdür.
  • TürkNet Gigafiber abonesiyim abone no: 2419833 gpon ve modemin bütün ışıklar yeşil olmasına rağmen sabahtan beri (sabah 5) internetim yok, işim gereği internete muhtacım lütfen şu sorunu halledin artık.

• @turknetdestek

selamlar bölgemde belirli sitelerde türknet altyapısı mevcut fakat kendi mahallemde mevcut değil siteme en kısa zamanda ne zaman gelir Beylikdüzü Barış Mahallesi için sormaktayım

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.