Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.476
Cevap
362
Favori
1.078.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
111 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #40
Giriş
    Merhaba, yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Hattınızda yaşamış olduğunuz sorun devam ediyorsa konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz.
  • Ont girişli bir router alsam turknetin verdiği ont cihazını kullanmasam fiber kabloyu direk routere taksam olur mu acaba

Ont Mac adresini de router ont girişinin Mac adresine versem

Bu şekilde kullanım mümkün mü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Arkadaşlar bende VAE Türknet kullanıcısıydım, Gigafiber dönüşümüm birkaç ay önce tamamlandı ve geçtim (İst-Fatih-Şehremini Mah.) geçen cumartesi günü internetim sabah gitti Fiber Arıza olarak arıza kaydının otomatik açıldığını gördüm. Pazar sabahına gelmedi yani 1 gün internetim yoktu, burada çok fazla bina kentsel dönüşüme girmeye başladı tahminim bundan kaynaklı bir kesintiydi. Devam eden zamanda birçok binanın etrafımda kentsel dönüşüme gireceğini biliyorum, belli ki bu büyük bir sorun Gigafiber evet mantıklı fiyat/performans ama kentsel dönüşümün aktif olacağı ilçelerde oturan arkadaşların bu tür durumları düşünmesini tavsiye ederim. Bende alternatif VAE altyapısından hizmet veren taahhütsüz internetlere bakmaya başladım çünkü işim tamamen online ve internete sürekli ihtiyacım var, haftasonu olduğu için internet üzerinden eğlencemi engelledi bu durum fakat haftaiçi olması durumunu düşünmek bile istemiyorum.

• Arkadaşlar merhaba. İzmir'deyim. Yeni Gigafiber bağlattım. İki üç gün oldu. Apartmanda ilk kullanıcı benim. Turkcell Superonline fiber'den geçiş yaptım.

“Vantiva EGA225CTRN3” modem verdiler. İki gündür sabahları uyandığımda internet olmuyor. Modem ve ONT cihazı üzerinden ışıklarına baktığımda tüm ışıklar sorunsuz yanıyor ve bir sorun gözükmüyor.

Ne kablolu ne de kablosuz bağlantı olmuyor. İnternete bağlanamıyorum. TurkNet Online İşlemler uygulamasından kontrol ettiğimde ise “İnternet Durumu: Çevrimdışı” gözüküyor.

Dün sabah 08:00’de uyandım, internet yoktu. Bugün sabah 06:00’da uyandım, yine yoktu.

Sadece modemi kapatıp açmam sorunu çözüyor. Ben problemin modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Destek kaydı oluşturdum fakat bir sorun yok deyip geçiştirdiler.

İşim internet üzerinde. Influencer olarak çalışıyorum ve içerik üretiyorum. Günlük kullanımda herhangi bir kopma, donma, hız düşmesi vs. yaşamıyorum.

Sadece iki gündür böyle bir sıkıntım var. Yarın sabah yine takip edeceğim, duruma bakacağım. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? Sizce neden kaynaklanır?

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Vantiva kutudan çıktığı sürümde problemliydi müşteri hizmetleri ile görüşüp güncelleme atılınca düzeliyordu.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Son sürüm yazılımda olduğunu belirttiler. Bende arayüzden kontrol ettim "Ürün Yazılımı Sürümü EGA225CTRN-R2-RC2" gözüküyor

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||

Routere reset attınız mı hiç ?

Attıysanız kullanıcı adı ve şifre uçmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Mayıs 2026; 18:17:49 >

Atmadım. Modemi kapat aç yapınca düzeliyor internet geliyor. Ama niye gidiyor işte bu internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Elinizde farklı cihaz varsa takıp deneyin.

Ont ve routerin adaptörleri yanlış takılmış olabilir mi, kontrol edin.

Bendede 1 hafta 10 gün önce, internet gitti geldi. Sonra net geldi, ama oimden baktım çevrimdışı. Çevrimdışı olmasına rağmen net sorunsuz, kendiliğinden düzelip çevrimiçi oldu. Tuhaflıklar var yani. 

Yine değişmiyorsa, ekip göndermeleri gerekecek gibi.

• 2 yıl Vodafone kullandım. Foruma da güvenerek Turk.Net'e geçtim sürekli ya bakım var, ya da kesinti üstüne üstlük neredeyse 3 haftadır internetim yok. İnternetten iş yapıyor olsaydım batmıştım sanırım. Destek hizmetleri, kopyala yapıştır cevaplar. Müşteri hizmetleri 750 TL istiyor iç bağlantı çözümü için. Günün sonunda Türk Telekoma dönmek en mantıklısı gibi gözüküyor.

evet sevgili türknet 3 aydır birlikteyiz ve 4. kez internet yok bu süreçte banlandığım hesapları saymazsak kaybım telefon faturaları sebebiyle 3-4 bin lirayı buldu istanbulun göbeğinde 12-13 saat internet gidiyorsa sizin profesyonel ekibiniz falan yok tamamen amatörlerle çalışıyorsunuz keza yeni baştan hat döşüyor olsanız bu kadar sürmez fatura kesim gününe gelince o konuda çok profesyonelsiniz 1 dakika geçirmiyorsunuz maaşallah.!!!!

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam sizdeki modem neydi? Adaptörlere baktım bir sorun gözükmüyor. Ben sabah bi bakayım yine durumu takip edeyim

O mademden kurtulun hiç bie işe yaramaz turknetin verdiği Modem

Güncel routerlar arasından tplink be230 öneririm hem fiyatı çok uygun hem wifi 7 destekli

Türknet'in verdiği Zte 3601p; resetten sonra internet uçtu. Daha önce resetlemelerimde sorun olmuyordu.

Routerde kullanıcı adı ve şifre girecek yer yok, zaten yazılımındada birşey yok. Boş; ama çekim iyi, hızda sorun yok.

Bende kutusuna koydum.

Kendi Zyxel Dx3301-T0'ı kullanıyorum.

En iyisi kendi routerinizi kullanmak.

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Arkadaşlar merhaba. İzmir'deyim. Yeni Gigafiber bağlattım. İki üç gün oldu. Apartmanda ilk kullanıcı benim. Turkcell Superonline fiber'den geçiş yaptım.

“Vantiva EGA225CTRN3” modem verdiler. İki gündür sabahları uyandığımda internet olmuyor. Modem ve ONT cihazı üzerinden ışıklarına baktığımda tüm ışıklar sorunsuz yanıyor ve bir sorun gözükmüyor.

Ne kablolu ne de kablosuz bağlantı olmuyor. İnternete bağlanamıyorum. TurkNet Online İşlemler uygulamasından kontrol ettiğimde ise “İnternet Durumu: Çevrimdışı” gözüküyor.

Dün sabah 08:00’de uyandım, internet yoktu. Bugün sabah 06:00’da uyandım, yine yoktu.

Sadece modemi kapatıp açmam sorunu çözüyor. Ben problemin modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Destek kaydı oluşturdum fakat bir sorun yok deyip geçiştirdiler.

İşim internet üzerinde. Influencer olarak çalışıyorum ve içerik üretiyorum. Günlük kullanımda herhangi bir kopma, donma, hız düşmesi vs. yaşamıyorum.

Sadece iki gündür böyle bir sıkıntım var. Yarın sabah yine takip edeceğim, duruma bakacağım. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? Sizce neden kaynaklanır?

Arkadaşlar merhaba. İzmir'deyim. Yeni Gigafiber bağlattım. İki üç gün oldu. Apartmanda ilk kullanıcı benim. Turkcell Superonline fiber'den geçiş yaptım.

An itibariyle yine internet gitti. Modem üzerindeki tüm ışıklar normal gözüküyor. Emin olmak için önce ONT cihazını kapatıp açtım internet gelmedi.

Sonrasında ise modemi kapatıp açtığımda internet geldi. Sorunun modem kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 6 Mayıs 2026; 3:31:20 >

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Mümkün ancak o kadar basit değil. Techolay YouTube kanalında Recep Baltaş’ın bu konuda yaptığı videolar var onlara bakarak genel bir fikir edilebilirsiniz.

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için konu linki ile birlikte müşteri numaranızı DM üzerinden paylaşabilir misiniz?
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Genel arızanızın çözümü için ekiplerin çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeler için sizi bilgilendireceğiz. Sürecin hızlandırılması adına ilgili ekibimiz ile iletişime geçiyoruz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.