< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet Destek Burada (2165. sayfa)
-
-
İstanbul Beykoz Acarlar Mahallesi için kısa vadede bir yatırım ve altyapı planınız var mı?
@TurkNetDestek
_____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen? -
gigafiber kullananlar memnun mu? twitter sayfasında çok şikayet var, bağlantı kopuyor günlerce gelmiyor diyorlar
_____________________________ ego primum tollo nominor quoniam leo
-
3 gündür internet yok. Turknete ulaşamıyorum otomatik cevap dönüyor bu rezillik ne kadar daha sürecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhabalar, şu an sorun devam ediyor mu? Kontrol ettiğimizde hizmetiniz Online gözükmektedir. _____________________________ -
Merhabalar, sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. Desteğe ihtiyacınız varsa DM üzerinden müşteri numaranız ile birlikte iletişime geçebilirsiniz.
_____________________________ -
Merhabalar, açık adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Kontrol sağlayacağız. _____________________________ -
Merhaba
Destek talep no
99144455
Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
@TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar, hizmetiniz Online gözükmektedir. Şu an sorun yaşıyor musunuz? _____________________________ -
Merhaba. Hizmet online onda sorun yok. Ödeme yapıp uzatmak istedim ama yapamadım. Sanırım artık son güne kadar beklemek gerekiyormuş. Mesela benim yıllık ödeme. 12.04.2026 da bitiyor. Bu tarihten önce yeniden yıllık ödeme ile uzatamıyorum. İllaki 13.04.2026 tarihini beklemem gerekiyormuş. Arkadaşlar online destekden böyle bir bilgi verdiler.
wifi ile hız testi yapılmaz. yapılacaksa modemin son modellerden olması gerekli ki wifi den tüm hızı iletebilsin
_____________________________ Gamer- -
-
Turknet fiber kullanıcıları, özellikle TT üzerinden kullananlar fast.com da bir test yapabilir misiniz? Bakalım sizde sonuçlar nasıl çıkacak…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mevcut telekom alt yapılı fiberden türknet gigafibere geçiş nasıl oluyor, eskiyi iptal edip yeni abonelik mi açılıyor yoksa aynı router ile geçiş olur mu?
_____________________________ ego primum tollo nominor quoniam leo
-
Günelerdir internet kopup duruyor. Destek açtık ilgilenen yok. Bugün komple gitti. Lütfen acil yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ F E N E R B A H Ç E -
tt altyapısı ile 1000 mbps kullanıyorum.
normalde 100mbps çıkıyordu ama +200 tl vererek 1000 yapmıştım.
bir de 200 tl fiber kurulum ücreti var.
bu ay arkadaşını davet et kampanyasından yararlandım ve 400 TL fatura kesilmiş.
sadece 200 TL olması gerekmiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 9 Nisan 2026; 9:29:28 >_____________________________ -
200 1000 için + 200 kur için = 400
tamam işte 200 neden 1000 için alıyorlar o internet ücretim değil mi? arkadaşını davet et kampanyasına dahil olması gerekiyo
_____________________________ -
Ek hizmet olarak tanımlandığından, indirim kapsamına girmiyor.
Peşin ödemedede benzer.
Merhabalar, farklı bir firmadan geçiş yapılırken sıfırdan yeni abonelik başlatıyoruz. Eski aboneliğinizi iptal etmeniz gerekmektedir. _____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt