Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41.998
Cevap
342
Favori
1.013.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20962097209820992100
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM üzerinden paylaşabilirsiniz.

yapıkredi word karta taksit yokmu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Ekim 2025; 0:46:52 >
  • 10 iş günü oldu hala Turktelekom ekiplerini yönlendiripte OBK fiber kablo cekimini beceremediniz. Surekli aciliyeti bildiriyoruz diye mesaj atmaktan başka ne işe yararsınız acaba? Turktelekom resmen iplemiyor sizi. Geciş yapacaklara duyrulur. İyi dusunun oyle geciş yapin. Benden soylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba , ablama referans olarak yeni tasindigi evinde turknete gecmesini sagladim , randevu olusturduk ama ekipler soylenen zamanda gelmedi uzerinden 2 gun kadar da gecti aradigimizda turkneti hic bir yetkiliye ulasamiyoruz turkneti aradigimizda ekipler sizi arayacak diye bir bant kaydi soyluyormus operatore baglanmiyor sayenizde ablama rezil oldum kac gundur evde ise gidemedi gelecekler diye

@TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 23 Ekim 2025; 14:23:7 >
  • 10 farklı adresde internet aboneliğim var. Bunları turknet’e taşımayı düşünüyorum. Arkadaşını getir sistemi nasıl işliyor. Bütün abonelikler kendi tc’mde. Kendi kendine referans olabiliyor muyum? 1 ay bedava karşılıklı 2 abonelikte kazanabiliyor muyum?

Evet olabiliyorsun. Yanlız aynı kodu verme sakın. 1 kod 1 kez kullanılıyor artık. Her kullanımında yeni kod oluşturup ver ve her kod evet 2 taraf içinde ücretsiz yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcolakoglu -- 24 Ekim 2025; 1:21:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has.durmaz -- 24 Ekim 2025; 11:29:21 >
  • Ne yazik ki hala interneti baglatamadik ilk basta kurulum icin olusturdugumuz randuve tarihinde gelmediler sonrasinda 2 gun boyunca kimse aramadi kimseye de ulasamadik , sonrasinda burdaki arkadasin yardimiyla bir arama alabildik adres hatali dediler halbu ki dogruydu sonrasinda duzelttik dediler tekrar donecegiz dediler sonra yine kimse aramadi basvuru yapan numaradan aradigimizda sizi arayacagiz denen bir bant kaydi karsiliyor bizi baska bir numaradan arama yaptik operator musteri numarasi istedi yonlendireyim sizi dedi musteri numarasini verince kimse cevap vermedi simdi artik yildik basvuruyu iptal etmek istiyoruz ama muhattap bulamiyoruz suanda da aktivasyon islemi uzadi yaziyor ekranda ben boyle amator bir firma gormedim. Tavsiyem turknetin kendi altyapisi yoksa kullanmayin gercekten buyuk rezillik bin bir turlu yalan soyleyip oyalamaya calisiyorlar musteriyi kaybetmemek icin

• Merhaba arkadaşlar, yıllardır binamızda altyapı yok diye fahiş fiyatlarla düşük internet hızı kullanıyorum (superbox) bugün binaya kutunun geldiğini gördüm(resmi internetten buldum, bizim kutuda kablo yok şu an) acaba altyapı geldi mi diye sevindim ve hemen TurkNet'i aradım, "daha aktif edilmemiş" diyorlar, bu kutu tam olarak ne anlama geliyor? Yani 3 yıldır bir binaya altyapı getiremeyen Türk Telekom'dan kurtulup, altyapı falan olmadan direkt TurkNet'in altyapısını kullanarak internet alabileceğim anlamına mı geliyor bu? Eğer öyleyse bu kutuyu aktifleştirip abone olmak için ne yapmam lazım bilgisi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim, yıllardır fahiş fiyat ödeyerek internet kullanıyorum eğer @TurkNet Destek ekibi bu konu hakkında kutunun hızlıca aktifleşmesi için bir şeyler yapabilirse gerçekten çok sevinirim, teşekkürler.

• volnes V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden iletişime geçilmiştir.

• Çalışma şekliniz çok garip. Sessiz sedasız gelip apartmana kutu koyup gitmişsiniz. Bari öncesinde sms/mail atıp binanıza gigafiber geliyor diye haber verseydiniz tt fiber yerine sizi tercih edebilirdim.

Fakat adamlarla 18 ay sözleşme yaptım, sözleşme bitene kadar sizi kullanmayacağım.

Benzer bir şey yaşandı. Mahalleye TT fiber geldi geçmeden önce TurkNet'e sorayım dedim altyapı çalışmasıyla ilgili bilgi göremiyoruz dediler üşendiğim için TT Fiber'e başvurmamıştım çok değil 20 gün sonra apartmana TurkNet GigaFiber kutusu geldi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.