Şimdi Ara

Turknet çözüm önerileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 38 gündür internetim yerlerde günde kullandığım süre maximum 10 dk problemin kablodan olduğunu çözmeleri 38 günlerini aldı. Kablo ıslah çalışmasının 1 2 ay süreceğini istersem çözüm olarak internetimi dondurabileceklerini söylediler. Bu muhteşem öneri için kendilerine teşekkür ediyorum taktir sizin.




  • Merhaba, yaşadığınız sorunu 38655696 numaralı kayıtta saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım ekiplerden güncel bilgi aldığında sizinle iletişime geçecektir. Ben önceliğini ayrıca ilettim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Kendinizi hiç yormayın ben sizin yerinize bugün gaziosmanpaşa türktelekom müdürlüğüne gittim. İlgili arkadaşlarla konuştum durumu anlattım arıza kaydının açıldığını ama iş emrinin girilmediğini belittiler. İş emri girip saha ekibine durumu anlattılar. En geç çarşamba gününe kadar sorunumu çözeceklerini bir sıkıntı olursa tekrardan yardımcı olacaklarını belirtiler. Günlerdir sizden medet umuyorum bilseydim böyle olacağını gider kendim başvururdum. Gene kendi işimizi kendimiz hallettik sizin kimseye faydanız yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.