Şimdi Ara

Turknet çözülemeyen arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arefe gününde apartmandaki Turknetlilerin interneti gitti.Biraz bekleyip arıza kaydı verdim.Komşum da bir gün sonra bende de internet yok deyip arıza kaydı açtı.Onun sorunu 2 günde çözüldü.Bana gelen mesajda önce 48 saat sonra 36 saat içinde sorunu çözeceklerini çözemezlerse bilgilendirip ne yapmamız gerektiğini ileteceklerini yazdılar.7gün bitti(7*24 saat)Ne arayan ne soran var.Destek kaydı kısmında sadece üzgün olduklarını kablolu hatlarda sürecin uzayabileceğini yazmışlar.Bir de sürekli Geçen Süre Tipi TT Geçen Süre Tipi Turknet diye mesaj geliyor.TT sorumluluğunda arıza giderildi diye defalarca mesaj geldi ama sabır sınırlarını zorlayan bu süreçte ne arayan ne soran ne bilgi veren ne de İnternetim var.7 günde okyanustan tekrar hat çekilmiyorsa sorunun gidilmesi gerekir diye düşünüyorum.Bu ülkenin Cumhurbaşkanına bile ulaşılabilirken Turknette kimseye ulaşamıyoruz.Eğer okuyan bir Turknet çalışanı varsa destek kaydına üzgün olduklarının dışında sorunumun ne olduğunu ,portumun başkasına verilip verilmediğini, neden bu kadar uzun süreli(bir önceki de takriben 1 hafta sürmüştü) arızalar yaşadığım hakkında bilgi verebilir mi? Saygılar sunuyor sabır sınırları dahilinde arızamın giderilmesini ısrarla talep ediyorum.
    Destek Numarası: 35357566
    Açılış Tarihi:29.07.2020 16:09

• Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Arızanızı kontrol ettiğimde saha ekiplerinden gelen bilgide sorunun telekom kaynaklı olduğu ve giderildiği bilgisi verilmiştir. Ancak sorunun devam etmesi üzerine teknik uzmanlarımıza tekrar arızanın kontrol edilmesini talep ettim. Arkadaşlarım ve saha ekipleri gerekli çalışmaları tekrar yaparak sorunu çözümleyecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun nasıl giderilmiş anlamıyorum DSL ışığım yanmıyor.Zaten ilk günde arıza yok yazılmış.7 gün bitti sizce bu normal mi?İnternet sağlayıcımdan internet istiyorum hepsi bu kadar.Yellow Base kardeşim biliyorum sabır sınırlarını zorluyorlar ama iletişim kursunlar çözmeye çalışsınlar ben 15 gün sabrettim buna da sabrederim.Hiç bir şirket müşteri kaybetmek istemez.Evet bazı yönde malesef kabiliyet ve iletişim sorunları var.Güçleri bu kadar.Ben de sabrımın yettiği kadar 3 yıldır olduğu gibi yine Turknette kalmaya devam edicem.Tabi internet ve sorularıma cevap verirlerse.Saygılar sunuyorum.
  • Buradan da mı artık cevap vermeyeceksiniz.8 gün oldu internet yok.Onu geçtim gelen ekip falan yok.Bu böyle aylar sürer siz de lafın gelişi üzülüverirsiniz. Kimse üzülmesin işte İNTERNET SERVİS SAĞLAYICISINDAN internet istiyorum bu kadar mı zor.Sizin işiniz bu değil mi?
    Turknet çözülemeyen arıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, arkadaşlarım yerleşik operatörden gelen yanıta olumsuz teyit vererek tekrar arızayı iletmiştir. Sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. En kısa süre içerisinde hizmetinizi kullanabileceksiniz.
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turkteam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, saha ekipleri saha dolabından bina ankastre kutusuna kadar kontrol sağlayacaktır. Kontrol sonrasında size bilgi vereceğiz.
  • turkteam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım arızayı saha ekiplerine tekrar bildirerek gelişmeleri sizinle paylaşacaktır.

• Sorun olduğunda çözüm üretme kabiliyetleri veya güçleri olmadığı aşikâr.Ama bakalım kaç gün daha internetsiz kalacağım? Bugün 9.gün. Hâlâ arayıp bilgi verecekler. Umarım artık vicdanlı bir yetkili çıkar da sorunum nedir bilgi verebilir.

• Turknet çözülemeyen arıza Bir kişi beni telefonla arayabilir mi artık? Nedir bu kadar uzun sürecek sorun.Neden hala bir ekip gelip de arıza mı kontrol etmiyor.Binama gelen giden yok.Eminim uzaktan sorun görülmüyodur.Gelip bir bina girişine kadar bakıversinler.Bina içini önceki 7 gün süren arızda yaptırmıştım.Onda da arıza bina dışındaki kutuda çıkmıştı.

Hocam banada geleceklerdi sadece erteliyorlar. Adamlar iş yapma değil müşteriyi mağdur etme peşinde. Küfür yemek için özel çaba sarfediyorlar forumdaki eleman dahil. İçlerinden bir kişi de çıkıp demiyorlar ki bir günde üstümüze düşen görevi yapalım. Gerçekten elimde olsa veya tanısam ne olursa olsun dalar geçerim. İnsan gerçekten kafayı yiyor.

Merhaba, teknik uzmanlarımızın yerleşik operatör saha ekiplerinden aldığı bilgide sorunun iç tesisat kaynaklı olduğunu sizinle paylaştı. İç tesisat kontrolü için ekiplerimize ilettik. Verilen bilgiyi sizinle de paylaşmak isterim.

"Telekom ekiplerinden aldığımız bilgiye göre arızanızın altyapı kaynaklı olmadığı, iç tesisatınızdaki bir noktadan kaynaklandığı bilgisine ulaştık. Saha ekiplerimizden aldığımız bilgiye ve yaptığımız kontrollere göre arızanız sizin sorumluluğunuz olan noktalardan kaynaklanıyor. Bunun için bina girişindeki ankastre kutusundan itibaren daire içerisindeki kabloları, cihazları, bağlantı noktalarını kontrol etmeniz gerekiyor. Biz bu kontrol için özel bir ekip yönlendiriyoruz. Ekiplerimiz tüm bu noktaları kontrol ederek, arızanızın giderilmesi için gerekli işlemleri yapar. Ekibimiz ücretsiz şekilde gelmektedir. Cihaz arızası, ekstra kablo ihtiyacı gibi durumlarda ekstra ücretler çıkabilir. Gelen ekibimiz bunun bilgisini mutlaka sizinle paylaşır. Ekiplerimize arızanızı ilettim. Konu ile ilgili size geri dönüş sağlanacaktır.
    İyi günler dilerim."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.