Şimdi Ara

TÜRKNET BAĞLANTI KOPMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır sürekli kopmalar yaşıyorum ancak Türknet herhangi bir sorun olmadığını söyleyip duruyor. Önceden dsl ışığım kırmızı yanıyordu ağrıza tespiti yaptırdığımda bağlantımda sıkıntı olmadığını söylüyordu. Şimdi de dsl ve enternet ışıklarımda sorun yok ama yine giremiyorum günde 10 kere 2dk boyunca internetim kesiliyor. Türk telekom çalışanı eve gelip laubali ve küfürlü bir şekilde bizim problemimiz değil beni ilgilendirmez ışığın ne renk yanarsa yansın yanıyor sonuçta git Türknet ile görüş dedi sadece. Türknete cmd üzerinden google.com.tr adresini yazıp tracert bilgilerin görüntülendiği ekranı bile gönderdim bizde sorun yok diyor. Ne yapabilirim? BUNUN MODEMDEN KAYNAKLI OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Zebani -- 31 Aralık 2020; 19:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hat değerlerine bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kykmert98

hat değerlerine bakmak lazım

artık arıza kaydı açmaktan yoruldum uzun süredir yapmıyorum ancak son kayıttan elde ettiğim bilgiler;

Arıza kaydı açıldığında Teknik Durum Bilgileri

Hat Fiziksel Durumu : AÇIK

Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK

NmsHızProfil : VDSL2_35M_6144

Upload Çıkış Gücü : 7.9

Download Çıkış Gücü : 13.1

Upload Kapasite Hızı : 30484 kbps

Download Kapasite Hızı : 71719 kbps

Upload Mevcut Hızı : 6140 kbps

Download Mevcut Hızı : 35836 kbps

Upload Noise Margin : 26.8 dB

Upload Attenuation : 10.4 dB

Download Noise Margin : 19.3 dB

DownloadAttenuation : 0.0 dB

• The Zebani kullanıcısına yanıt

aslında fena değil oim den değilde modem arayüzünden bakmak daha sağlıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kykmert98

aslında fena değil oim den değilde modem arayüzünden bakmak daha sağlıklı olur

Hocam Zyxel VMG8623-T50B kullanıyorum arayüzü bana çok karışık geldi tam olarak nereyi paylaşmam gerek asus anlık günlük tutuyordu hallediyodum ordan
  • The Zebani kullanıcısına yanıt

bilemiyorum hocam biraz kurcalayın bulursunuz ya da Google dan bakın

• Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.