Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
164.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zuko kullanıcısına yanıt

    evet bir kaç günlük kısım ödeniyor ama vodafone bu konuda sabıkalı. Otomatik taahhüt uzatıyor. Bu yüzden isterseniz taahhüt bitiminden 10 gün önce başvurun. online işlemlerde taahhüt bitiş tarihi yazması lazım. Yada vodafone arayıp öğrenin.

  • 22 Martta Türk Telekom fiber taahhütüm bitiyor.Eve kadar fiber var.Turknete geçmeyi düşünüyorum. Turk telekomda ev telefonu paketim de var alo paket diye geçiyor sanırım.Gecenlerde Turknet müşteri hizmetlerini aradım. Ben Turknete yalin abonelik ile geçmek istiyorum.Musteri hizmetlerindeki bayan alopaket üyeliğiniz oldugu için bize geçerken de mecburen bu hizmeti almak durumundasınız dedi ve 10 lira da bu yansır faturanıza diye belirtti.Ben direk yalın fibere geçiş yapamaz miyim hiç kullanmadığım bir hizmet için neden 10 lira daha fazla ödeme yapıyorum ki.99.99 olan tarifeye direk geçmem mümkün değil mi @Turknetdestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Hocam online islemlerde ve faturada 05.02.2023 olarak gorunuyor taahhut bitis tarihi. Bunlar beni aradi, taahhutunuz bitmek uzere uzatalim dediler. Ben 1 sene daha var dedim. 2020'de baslamis, 22'de bitiyor dediler. Halbuki 2021'de baslayip 2023'te bitiyor gorunuyor?


    Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

    Edit: Simdi aradim, taahhutunuz bitmis yenisine de gecilmedi dediler. Herhalde kanunen 1 yildan fazla yapilamadigi icin bugun bitmis oldu, orada 2023 yazmasi bir sey ifade etmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Şubat 2022; 15:49:18 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

    Bence siz yine de garantiye alıp bugün itibarıyla çıkarsanız ödeyeceğiniz cayma bedelini sözlü olarak teyit ettirin.

  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

    Eh, cok tesekkur ederim hocam, beni kurtardiniz sanirim.


    Arandigim numara 0850 259 20 73 tu. Vodafone diyerek aramislardi, taahhutunuz bitti yenileyelim diyerek. Dijiturksuz paket 130 lira, dijiturklu paket 110 lira, hangisini secersiniz dediklerinde dijiturksuz demistim. Simdi siz teyit ettirin deyince tekrar 0850 542 0542'yi aradigimda o numara bize ait degil, dijiturkle anlasmamiz yok dediler.


    Ilk numarayi geri arayip istemiyorum vazgectim demistim zaten, onlar da tamam islem yapilmadi falan demislerdi. Ama vodafone aboneligi oldugunu, bugun tam 1 yil doldugunu nasil biliyorlar falan anlamadim hic. (2020'de basladi dediler ama, 2021 yerine.) Insallah basima bir is gelmez, dijiturku arayip teyit edecegim simdi.


    Vodafone ise 900 tl kadar cayma bedeli yansir diyor. Kanun 1 yildan uzun sozlesmelerde tuketici ceza odemeden cayma hakkina sahiptir diyor, temsilci 2 kere kontrol edip (ustune falan sordu) cayma bedeli yansir dedi. Buna itiraz etme sansimiz var mi acaba?


    Edit: Dijiturk'ten teyit ettim simdi, evinize gelip sozlesme imzalatmadan bir sey baslatamazlar dediler. (Dijiturk baglamak icin evinize gelmemiz falan diyorlardi, dijiturksuz internet istedigimde zaten vazgecmisler demek ki. Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Şubat 2022; 16:31:10 >




  • Zuko kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz kanun biraz tartışmalı bir konu sanırım. Benim bildiğim kadarıyla sizden istenen o 900 TL şimdiye kadar yapılan indirimler, onları talep etme hakları var. Yani ücret ödemeden direkt cayma hakkınız olmayabilir.


    Az daha dolandırılıyormuşsunuz, geçmiş olsun.

  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

    Bana telefonda o kanun daha yururluge girmedi dedi. Halbuki yururluge girecek olan kanunda 2 yila uzatiliyor, o yururluge girmeden bana 2 yil dayatiyor. Neyse, adrese VDSL gelmis diye internet hizlanacak diye umitlenmistim, 1 sene sonra geceriz, 1 sene de ucuza internet kullaniriz artik.


    Az daha dolandiriliyordum evet, dijiturk istemedigim icin kurtardik gibi. Dijiturk istemedigim halde eve evrak gonderselerdi imzalamazdim, cunku diger tarife yenilemelerinde evrak imzalamadim, direkt musteri temsilcisi uzerinden onay vermistim o kadar.


    Tekrar cok tesekkur ederim size. Hem dolandirilmadim hem de bos yere cayma bedeli odememi engellediniz. Actigim konuda da VDSL-fiber-abonelik falan ogrenmis oldum, seneye uygularim artik. Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Şubat 2022; 16:53:49 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

    Taşımada geç kalmışsınız. ilk söleşmeniz kaç aylıktı 12 aysa bugün iptal talebi verin kurtulun. Müşteri hizmetlerine ben tekrar sözleşme yapmak istemiyorum deyin. Devam kampanyası 16 mbit 116 tl olması lazım. Bir arkadaşta taşıma uzayınca devam kampanyasına otomatik geçirmişler. Uğraşmanız lazım. Sonuç ancak ozaman belli olur. Kanunen siz 12 aylık sözleşme imzadıysanız bugün iptal edince sadece tarife indirimsiz bedelin günlük ücreti ödenir. (Aylık 300 tl ise, günlük 10 tl civarı). Uygulanan prosedürde bu bazen firmalar müşteri kaybetmemek için cayma bedelini yüksek söyleyebiliyor.

  • bardbuda B kullanıcısına yanıt

    Taşırken alo peketi de Türknete taşırsınız. Taşıma anında Türknete kapatıyor Alo paketi sorun olmaz.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Yok hocam, 24 aylik sozlesme. Sadece kanunda 12 aydan sonra yapilan sozlesmelerde ceza odemeden cayma hakkinda sahiptir diyor. Bu kanunu soylememe ragmen bugun iptal edersem 900 liradan fazla cayma bedeli yansiyacagini soylediler.


    Alıntı

    metni:
    6502 NOLU TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    MADDE 52: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Şubat 2022; 17:53:21 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

    O zaman şuan iptaliniz sıkıntı. THH başvurup iade alanlar var ama olumsuz sonuç veren THHde var. Altyapı olmayan adrese nakil yapıp cayma bedeli ödemeden kurtulma imkanınız var ama uğraştırır.

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Neyse en azindan 1 yil daha ucuz kullanacagim diye dusunuyorum. Turknet fiyati da artacaktir mutlaka. Sadece internet yillar sonra hizlanacak diye sevinmistim, seneye artik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Şubat 2022; 18:22:1 >
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Zamanında açtığım şu konuyu dikkatlice okursanız neden öyle bir tutar talep ettiklerini anlayacaksınız:https://forum.donanimhaber.com/1-yildan-uzun-sureli-taahhutlerin-feshi-hakkinda--151753865

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim hocam, bakiyorum.

  • Aynı altyapıyı kullanan davet ettiğim tüm arkadaşlarım 94mbps ve üzeri alıyor, biz 65mbps 😄 modem mi bozuk nedir çözen de yok kaç senedir

  • FoxAndreii kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ettikten sonra size bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    evet

  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturdunuz mu? Kaydınız yoksa kayıt açmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim, yapacağım.

  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.