Bildirim
Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (11. sayfa)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Elinde davet kodu olan varsa özelden atarsanız bugün üye olmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vdsl de neden 100 Mbps 85 tl degil ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi benim anlamadığım bir nokta var,
YAPA olup'ta bakır altyapısı kullananlar tarifesi 100 mbps'e kadar olan üyelerde faydanalabileceker mi ? -
benim tahütüm bitmesine 15 gün kaldı şuan ttnetdyim. türknette geçecegim modemim var hem sokakta hem binada fiber altyapı var 75 mbps vereceklerini söyledi türknet çagrı hizmetindeki beyfendi 1 ay kullanacagım memnun kalırsam türknet devam edecegim memnun kalmaz isem superonline geçecegim türknet en iyi iki özelidi dowland hızı yüksek ve Taahhüt baglı kalmıyorsun. -
Aylık modem kirası var mı 85 TL'ye ek olarak ? -
-
Turk net gelen cevap;
Merhaba ***** bey ben **** Belirttiğiniz şekilde ayrıntılı fatura isteğinizi iptal ettim.Sizin mevcut internetinizin geçişini alacağımız için bir kurulum ekibi gelmeyecek ve bir kurulum ücreti alınmayacaktır.İyi günler .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Upload -
Abone kalmayınca turknet yeni cinlikler peşinde galiba. Bunun altından mutlaka bir bit yeniği çıkar %100. -
35mb veriyor onada 85 tl diyor,tam bir balon. -
Modem dahil aylık 85 TL. -
Merhaba, bir arızanız olduğu zaman siz bize destek kaydı oluşturarak iletiyorsunuz biz saha ekiplerine bilgi veriyoruz. -
Merhaba, sözleşme şartlarınızı bilemediğimiz için bir yorum yapamıyorum. Bu konuda servis sağlayıcınız ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. -
Merhaba, taahhütünüz bittiği zaman sizi de aramızda görmek isteriz. Cayma bedelinizin 120 TL' sine kadar karşılıyoruz. -
Merhaba, adresinizihttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ üzerinden kontrol edebilirsiniz. Eğer altyapınız destekliyorsa verebiliriz. -
Merhaba, evrakların ıslak imzalı olması gerekiyor. Bu sebeple internet üzerinden yüklediğinizde işleme alamıyoruz. -
Merhaba, eğer evrakları size biz kargo ile gönderirsek ve siz de tekrar o kargo ile evrakları doldurduktan sonra bize gönderirseniz 29 TL lojistik ücreti alınıyor. -
Merhaba, üzerinden başvuru yapabilirsiniz.turknetTurkNet Abonelik Başvurusu - 4 Adımda TurkNet'li Olun! — TurkNethttps://turk.net/turknet-abonelik-basvurusu
-
Merhaba, şu anda mevcut abonelerimiz için fiber dönüşümünü yapamıyoruz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X