Şimdi Ara

Türknet arıza ilgenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 09.09.2017 tarihinde türknet müşteri temsilcisini arayarak arıza kaydı yaptım.Tüknet tarafındn 1hafta boyunca bugün ilgilencez diyerek geçiştirildim.Ne arayan var ne giden.İptal işlerimlerini başlatmak istiyorum müşteri temsilcisine bağlanamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ben 5inde kayıt açtım hala gelişme yok... Bugün pes ettim dilekcemi yolladım... Bağlanmak için 1 i tuşla, servisler kısmı için 4u tuşla, o menü de de 0i tuşla direk müşteri temsilcisine baglanirsin... Arıza kaydı kısmından baglanilmiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    bende müşteri hizmetlerine 1 tuşla denildiği zaman bağlanmıyor bu sorunu bir çok kez ilettim çözümlenmeden kapatılıyor şikayetler, az kaldı böyle giderse zaten iptal ettiricem her akşam internetim kopuyor hız düşmesi sorunu oluyor gündüz 14mbps hız alıyorum akşam saat 19 dan itibaren hız düşüyor bu sorunu 4 aydan beri yaşıyorum bıktım artık.
  • Müşteri temsilcisine bağlanmanıza gerek yok, canlı destekten yada twitterdan iptal dilekçesi isteyin gönderiyorlar, sonra doldurup fax yada posta yoluyla iletmeniz gerekiyor. Bende 3 gün önce faxladım kapanmasını bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

    Müşteri temsilcisine bağlanmanıza gerek yok, canlı destekten yada twitterdan iptal dilekçesi isteyin gönderiyorlar, sonra doldurup fax yada posta yoluyla iletmeniz gerekiyor. Bende 3 gün önce faxladım kapanmasını bekliyorum.

    İptal içinde mi bekletiyorlar hocam ? Kapatsalar hemen TT dan açtıracagim hattımı ama daha türk net e saydiracagim anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    13 Eylülde fax gönderdim Hocam, hemen arkasından: "Degerli musterimiz yazili iptal talebiniz isleme alinmistir. Yetkili birimimiz 7 gun icinde sizlere ulasarak gerekli islemleri gerceklestirecektir." bu sms geldi. Şuan 3. gün beklemedeyim ev telefonunu dış aramalara kapatmışlar, gelen aramalara açık, net hâlâ açık sanırım kapatmak için arayıp onay alacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beni diğersi güne arayıp birde en ıyı tarifedesınız kapamöayın falan deıdler ama arızayı cozeme dandık hız ver bırde kal dıyorlar yüzsüz gibi yok kapayın dedım gece kapanmısdı net telekomdan aldım hemen
  • 10.gün oldu.En kötüsü de randevu veriyorlar iki seferdir.İşimi dersimi ekiyorum ama teknik ekip gelmiyor.Aradığımda laflarına kandım siz kanmayın.Bugüniptal işlemlerini başlattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal işlemi 3 aşamadan oluşuyor siz talep ediyorsunuz size mail yoluyla yollanan dilekçiyi bastırıyorsunuz doldurup imzalıyorsunuz türk nete fax çekiyorsunuz sonrasında işleme alınıyor sizi muhtemelen 3.gün de ararlar iptal etmek istediğinizi soruyorlar indirim teklif ediyorlar teknik problem den ise teknik birime aktarmalarını da teklif ediyorlar kararlıysanız iptal edin derseniz hattınız iptal olur ama teknik birime veya indirimi kabul ederseniz iptal olmaz ben yapadan çıkmak istiyordum ama beni yapa dan çıkarmadılar bende iptal ettim iptal etmeyin indirim ve yapa dan çıkaralım dediler eminsiniz dedim çünkü defalarca talep ettim çıkarmadılar teknik birime aktarayım görüşün dediği anda iptal edin dedim çünkü o sorun düzelmiceği teknik birime aktarayım demesin den belliydi benim de iptal serüveni böyle geçti iptal etmeden önce türk telekoma başvurmuştum iptal olana kadar telekom bağlandı bile 1-2 gün kullanmıştım telekomu ondan sora aramışlardı iptal için isteyen beklemeden telekoma başvurabilir ben bana bağlantıya gelen kişiye belirttim daha iptal olmadı diye kullancakmısın diye sordu iptal olana kadar hayır dedim o zaman telekomu bağlıyalım sinyal gelsin kullanmaya başla dediler o sinyal konusu onların olduğu için teknik konuları onlar halletti sinyali yönlendirdiler türk net var diye telekom bağlatamazsınız diye birşey isterseniz yapa da değilseniz nakil bile aldırabilirsiniz




  • Görkem3535 G kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.