Şimdi Ara

DÜZELDİ Türknet ANKARA geneli kesinti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım kablo kopması benzeri bir durum sonucu ankara geneli kesinti yaşanıyor. Konuştuğum müşteri temsilcisi kendisinin de internetinin kesik olduğunu mobil veriden çalıştığını söyledi :D. Hem bakır hem fiber altyapılarda erişim yokmuş.

Saat 17.00 civarında sorun giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 19 Eylül 2024; 18:26:29 >

• Hocam Ankara dediğin yer yüzölçümü olarak çok büyük ve koca ilin tek kablodan internete çıktığını düşünmek doğru olmaz.  Başka bir sorun vardır öyle kablo kopması ile bütün bir ilin interneti kesilmez

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam ben de sizden 2dk once ayni konuyu acmistim :d

sabahtan beri internet yok. ancak sorun azaldi gibi gorunuyor:

modemi bir yeniden baslatayim ben

• Merhabalar, ilgili arıza 14.45 itibarıyla çözüme ulaştırıldı. Yaşanan durum adına üzgünüz, kullanıcılarımıza tekrardan keyifli kullanımlar dileriz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam bana da ilginç geldi ancak konuştuğum müşteri temsilcisi bu şekilde söyledi. Kablo kopmuş :D .

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Türknet dediğimiz ISS'de çokta büyük değil muhtemelen bütün şehirleri tek kablo idare ediyordur. Tek kablo derken 2 POP arasını tek kablo idare ediyordur. İki kablo idare ediyor diyelim iki kabloda aynı yerden geçiyorsa kablo koparılırken diğerini bırakacak hali yok ikisi de kopmuştur.  

• istanbul ve ankara arası 10 ms oynuyor demek vay be

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

benimki duzelmedi hala. modemi 10 kez falan yeniden baslattim. 12 saat oldu : /

• Hesher kullanıcısına yanıt

modem hata kodu olarak ne gösteriyor hocam ?

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

hocam mesaji attiktan sonra farkettim.

modeme reset attigim icin kullanici adi sifre gitmis. onlari tekrar girince calisti, sagolun : )

• mustifb M kullanıcısına yanıt

Öyle bile olsa yedeği mutlaka vardır bence. Neyse ki problem düzelmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.