Şimdi Ara

TurkNet Altyapı Çalışma Bildirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün TurkNet bana aşağıya ekran görüntüsünü eklediğim E-postayı göndermiş. TurkNet sitesi üzerinden altyapı çalışmaları kısmına baktığımda ise aşağıya ekran görüntüsünü eklediğim yazı yazıyor. Acaba birisi bunun ne anlama geldiğini bana söyleyebilir mi ? Son olarak şuanda Türk Telekom altyapısı üzerinden TurNet VDSL internet kullanmaktayım fakat santrale çok uzak olduğum için VAE'deyim sizce YAPA'ya geçiş ile ilgili olabilir mi?
    TurkNet Altyapı Çalışma BildirimiTurkNet Altyapı Çalışma Bildirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hrz20 -- 10 Haziran 2020; 0:48:54 >

• Yapa sistemi kurulacak herhalde ama seni geçirirlerseydiki geçiriyorlar çoğu zaman 800metre veya 1km sonrasında hızın 20mbitin altına yani adsl hızlarına düşüyor.Vaeye geçmekte çok zor oluyor ondan sonra.
  • Santrale uzagim demissiniz, simdiden gecmis olsun diliyorum.
  • Malesef santralle aramdaki mesafe yaklasik olarak 2 kilometre. Acaba vae de kalmamin bir yolu yok mu ? Suanda internetimden cok memnunum stabil olarak 70 mb download 7 mb upload almaktayim. Mahallede heryerde tip7 saha dolaplari var ustelik dolaplar yeni sayilir 2018 yilinda degistirirdiler fakat sokaklara kadar fiber sonrasinda bakir kablolar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bulunduğunuz bölgedeki altyapı ile ilgili çalışma yapılacaktır. Yapa geçişi ile ilgili işlem bulunmuyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İçime su serptiniz cevabınız için çok teşekkürler.
  • Hrz20 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten tip7 dolap sayesinde yuksek hiz aliyorsunuz, YAPA'ya gecis olursa sizi o dolaptan degil direk santralden baglayacaklar. Neyse ki kurtulmussunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam direkten döndüm sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.