Şimdi Ara

Türknet Aktivasyon Ne kadar daha sürecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaki destek konusundan, twitterdan ve türknetin bize ulaşın kısmından da yazdım fakat umursayıp da cevap veren kimse yok.
    9 Nisanda başvuru yaptım.
    Aynı gün gönderdiğim belgeler 13 nisanda ulaştı ve 3 gündür hâlen aktivasyon yapılacak sizin yapabileceğiniz bir şey yok deniyor.
    Herhangi bir sorunuz olduğunda online işlemlerden bize ulaşın diyorlar, bize ulaşın kısmından yazdıklarıma günlerdir cevap veren yok.
    Müşteri hizmetlerini aradığımda tüm temsilcilerimiz başka müşterilerimize hizmet veriyor denilip 20 dakika telefonda beklememe rağmen konuşabileceğim bir kişi çıkmıyor. Türktelekomdan gelip kablo bağlantısı bağlantı yapıldı. Yapacağınız tek işlem aktivasyonu tamamlamak, kuruluma da gerek yok kendim kullanıcı adı şifreyi modeme girebilirim? Evden dışarı çıkamadığım, internete en çok ihtiyaç duyduğum bu günlerde böyle olmasını beklemezdim. Türknetin abonelik süresinde ortalama 5 gün içerisinde internete erişebilirsiniz deniyor fakat 8 gün oldu ve hâlen yapılan bir şey yok. Daha ne kadar sürecek bu durum ? Başka servis sağlayıcıları 2-3 günde bağlantı yaparken türknetin bu kadar bekletmesini mantıklı bulmuyorum. 3 gün daha bekleyeceğim eğer bağlantı tamamlanmazsa iptal dilekçemi faxlayacağım.
    Destek no : 32274673
    Abone no: 1653437

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 15+ gün oldu hala TT ekibi bile gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, telefon geçişinizi tamamladık. Bugün internet başvurunuzu yaptık. Onaylandığında bilgi vereceğiz.
  • Yavu Selim Öztürk Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM den ulaşamıyorum müşteri numaram 1633272

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavu Selim Öztürk Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon bağlantınız için 23.04.2020 tarihine ekiplerden randevu aldık.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir an bana dediniz sandım nasıl seviniyorum....
    Destek No
    32274673

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uykusuzkoala U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 17.04.2020' de telefon numaranızı alarak internet başvurunuzu yaptık. İnternet başvurunuz onaylandığında kurulum randevusu için arama yapacağız.
  • ben superonlineyi 6 gundur bekliyorum aktivasyon için xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.