Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu konudan emin değilim kendi altyapısında bulunduğum yönünde bilgi alıyorum sorgulamada.
    Ancak bana 150GB AKN sınırı koymuşlar.Aradığımda ise altyapı çalışmalarımız sürüyor falan filan.

Ya insanları yanıltıyorlar altyapımızdasınız diyerekten ya da başka bir unsur var.
  • Adam gibi adam TURKNET reisss CcC
  • Arkadaşlar 1 mayısta düzenleme gelecek diyorlar,belirli periyotlarla hızlar düşecek diyorlar.Peki biz türknet kullanıcıların hızı nasıl düşecek?Normalde 16 mbps 8 e düşecekse turknette ne olacak bu durum?
  • Nerden bulastim bilmiyorum ama sinir hastasi oldum sayelerinde. 11 Nisan'dan beri aktif olan aboneligin hatti yok ortada. Ankastre icerisinde hat yok, hatti baglamaya gelen-giden yok, hat buyuk olasilikla farkli bir adrese baglandi, belirtmeme ragmen israrla elektrikci cagirin baktirin diyorlar. Bana verilen hattin ankastre kutu numarasiyla, binadaki ankastre kutusunun numarasi dahi uyusmuyor.

Her defasinda destek kaydi ariza giderilmistir deyip kapatiliyor, sonra tekrar kayit acip 1 hafta daha bekletiyorlar. Her gun evdekilerin ofleyip poflemesinden gina geldi. Evde internet yok, her gun ha gelecek, ha gelecek diye bekliyor millet.

Evdeki mevcut hatla basvuralim diyorum illa telefonu da tasimamiz lazim diyorlar, yahu istemiyorum telefonu feragat ediyorum diyorum olmaz diyorlar. Taahhutu var bilmem kac yuz lira ceza kesmeye calisiyor Turk Telekom diyorum dinlemiyorlar.

Vallahi de billahi de pismanim, su 15 gundur yasadigim sinir, stres ve beklemek az buz sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ttnetten gecis yapilirmi adsl 16 ya kadar destekliyor. telefon dahil 150 gb akn ye 85 oduyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

vodafone net ten turknete bugün geçiş sağlandı. vodafone net de max 16 mbit lik adsl kullanıyordum ve kayıpsız 16 mbit indirme hızı alıyordum. turknette vdsl e geçtim ama sonuç hüsran. çünkü alabildiğim indirme hızı 4 mbit .komşum turk telekomda bilgisayar mühendisi ve kendisi de vdsl kullanıyor. 75 mbit indirme hızı 4 küsür mbit upload hızı alıyor. onun sayesinde dairemizin internet hattında problem olmuyor. Turknet acilen bunu düzeltmeli. yoksa 1 ay geçmeden turknet aboneliğimi iptal ettireceğim. aşağıya modemin hat üzerinden aldığı test bilgilerini ve yaptığım hız testini ekledim. umarım turknet yetkilileri sesimi duyar.

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA@TurkNetDestek

Bu konuda malesef haklısınız,ben de 16 lık adsl den burdakileri okuyunca vdsl2 ye geçtim ama hız hiç stabil değil.Sözde 50mbps ye kadar hız destekleyen hattayım,gün içinde çok farklı hızlarla bağlanıyorum en fazla 35 mbit görebildim.Zaman zaman 3mbit e düşüyor.

Ortalamada 16mbitten daha verimli download hızım var. O yüzden sıkıntı yapmıyorum ilerde düzeltirler diye düşünüyorum.

Ttnette kalınmaz, hattınız sorunsuzsa geçiş yapın kazıklanmayın.Bazı eksileri olsa da Türknetin müşterisine saygısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

vodafone net ten turknete bugün geçiş sağlandı. vodafone net de max 16 mbit lik adsl kullanıyordum ve kayıpsız 16 mbit indirme hızı alıyordum. turknette vdsl e geçtim ama sonuç hüsran. çünkü alabildiğim indirme hızı 4 mbit .komşum turk telekomda bilgisayar mühendisi ve kendisi de vdsl kullanıyor. 75 mbit indirme hızı 4 küsür mbit upload hızı alıyor. onun sayesinde dairemizin internet hattında problem olmuyor. Turknet acilen bunu düzeltmeli. yoksa 1 ay geçmeden turknet aboneliğimi iptal ettireceğim. aşağıya modemin hat üzerinden aldığı test bilgilerini ve yaptığım hız testini ekledim. umarım turknet yetkilileri sesimi duyar.

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA@TurkNetDestek

Bu konuda malesef haklısınız,ben de 16 lık adsl den burdakileri okuyunca vdsl2 ye geçtim ama hız hiç stabil değil.Sözde 50mbps ye kadar hız destekleyen hattayım,gün içinde çok farklı hızlarla bağlanıyorum en fazla 35 mbit görebildim.Zaman zaman 3mbit e düşüyor.

Ortalamada 16mbitten daha verimli download hızım var. O yüzden sıkıntı yapmıyorum ilerde düzeltirler diye düşünüyorum.

Ttnette kalınmaz, hattınız sorunsuzsa geçiş yapın kazıklanmayın.Bazı eksileri olsa da Türknetin müşterisine saygısı var.

vdsl e geçtim ama şu an 2 mbit ile nete bağlanıyorum. turknet inşallah bunu çözer yoksa çok müşteri kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: aratar

Arkadaslar ttnetten gecis yapilirmi adsl 16 ya kadar destekliyor. telefon dahil 150 gb akn ye 85 oduyoruz.

Aynı fiyata Türknet`te 250 GB AKN alabilirsiniz.

150 GB AKN ve Hattınızın kaldıracağı Full Hız 59,99 TL + olarak Türknet online işlemlerden ekstra 100 GB AKN paketide 20 TL böylelikle 250 GB AKN Kotasına 80 TL sahip olursunuz, hatta bana 150 GB yetiyor derseniz ekstra almanıza zaten gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 27 Nisan 2017; 1:7:25 >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Merhaba 480mrt,

İletmiş olduğunuz talep ile ilgili tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili güncel bilgi alınması durumunda internet sayfamız üzerinden bilgilendirmesi sağlanacaktır.
  • Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Serdem1903,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba huzyin67,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba huzyin67,

• Mailinizdeki form çalışmadığından sitenizden form indirip, doldurarak kargoladım size evrakları fakat BBK kodununun son hanesini telefondaki arkadaşınız yanlış söylemiş, ben dün arayıp sormasam bununla ilgili haber de vermeyecektiniz, kayıt oluşturuldu dün öğle saatlerinde hala bir dönüş yok, ne olacak bu durum? Pazartesiye sarkarsa TurkTelekom'a bir fatura daha ödemek zorunda kalacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba phoenix_wright,

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba huzyin67,

yolladım.
  • @TurkNetDestek Bugün sabit hattımdan başka şehirdeki bir cep telefonu ile bir görüşme gerçekleştirdim. Ama bu konuşma için ücret yansıtılmış. Her yöne sınırsız yazıyor paket ayrıntılarında. Neden böyle oldu bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN BULAŞMAYIN TÜRKNETE HEPSİ YALAN HEPSİ HİKAYE. en yüksek hız dedikleri hattım akşamları 3mbit gündüzleri 60mbit ve sorun bendeymiş. aynı hat aynı modem aynı pc süperonlineye geçtim. günün her saati 24 mbit sabit. dertsiz başına dert arayan türknete bulaşsın. 7-8 ay zar zor sabrettim akşamları interneti unutun. ayrıca ip numaralarında da var bir sıkıntı ip blok yapıyolar. anti kuntin çok bu firmada.
  • Merhaba

Bende vdsl e geçtim. Ama akn hızım 4 mpbs geliyor yükselmiyor. Turk net 20 Mayıs'tan sonra tekrar deneyelim dedi. 4 Mpbs de kaldım. Ama vdsl m var mı var . Hiç bir şey anlamadım.

Upstream Downstream
    Mevcut Hız (Kbps) 2905 49712
    Maks. Hız (Kbps) 2952 51399
    SNR Margin (dB) 8.2 8.5
    Hat Zayıflaması (dB) 26.3 13.1
    Hatalar (Pkts) 0 0
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba xSwindLer,

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Merhaba Skylined,

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.