Merhaba arkadaşlar;
Bugün kız arkadaşıma işte çalışırken akşama doğru bir mesaj gelmiş.
Mesaj içeriğini aşağıda resim olarak aynen paylaşıyorum. Cihaz 2017 yılında teknosadan alınmıştı. Faturası vs duruyormu bilmiyoruz.
Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyiz acaba ?
Ayrıca Telefonun imeisini nasıl bulup çaldılar anlamadık, bu klonlayanları bulma şansımız var mı ?
Buda e-devlet imei sorgulama kısmından;
Telefondan iyi anlıyan biri yardımcı olabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar,
Telefonum j7 prime. 2 gün önce açma kapama yani güç tuşu bozuldu.
Bugün ise şarjı bitti ve telefonu şarj ettim ama tuşu bozuk olduğu şimdi açamıyorum. 1 Saattir ne denediysem olmadı.
Bu telefonu yeniden açmanın bir yolu var mı acaba ?
İnternette böyl bir yazı gördüm ama nasıl yapacağımı anlamadım.. Biri bu dediklerinin linklerini nasıl bulabileceğimi anlatabilir mi acaba ?
Samsung DDR4 CL 19 Ram Alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba;
Samsung 2666 Mhz CL 19 ram kullansak çok büyük bir performans kaybı yaşarmıyız acaba ?
Athlon 200ge ile birlikte kullanacağım. Biliyorsunuz içerisinde Vega 3 İGPU mevcut ve kendi belleği olmadığından gücünü sistem belleğinden karşılıyor.
CL 16 ile CL 19 arasında devasa bir fark olur mu ? Ayrıca bu rami aldıktan sonra overclock yaparak CL yani gecikme değerini düşürebilirmiyiz ?
Ram fiyatları uçmuş gitmiş bu yüzden biraz uygun fiyatlı ram kovalıyorum. :) Malum gecikme değeri yükseldikçe fiyatlar düşüyor.
Merhaba arkadaşlar;
Bugün alışveriş sitelerini dolaşırken çok uygun fiyatlı bir kampanyaya denk geldim.
Haftalardır A320 Anakart arıyordum, sıfırları 450TL'den aşağı yok. Hatta posasını çıkardıkları 2.elde bile 400 den aşağı fiyat teklif ettiğinizde bir küfür etmedikleri kalıyor.
Buyrun sıfır adınıza faturalı ve 3 yıl garantili tertemiz A320 Anakart sadece 383,99 TL. Ben 6 taksit vade farksız aldım. Gayet uyguna gelmiş oldu böylece..
Bazı arkadaşlar A320 tercih etmek istemeyebilirler ama benim gibi overclock ile işi olmuyan yada giriş seviyesi apu işlemciler ile fiyat/performans sistem toplamak isteyenler için biçilmiş kaftan..
Anakartın üzerinde HDMİ girişi ve 3200 Mhz kadar DDR4 ram desteğide mevcut. Bana göre tek eksisi m2 SSD yuvası yok. Açıkcası o kadar kusur kadı kızında da olur. :)
Anakart Tam Model Adı
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart
Kampanya Alışveriş Linki
Gigabyte B450M S2H Anakart Ram Problemi !!
|
|
Ryzen APU Anakartlarda DVİ Çıkışı Hakkında !!!
RX570 için Sizce Hangi Güç Kaynağı ?
|
Boş Bilgisayar Kasa Tavsiyesi
|
|
İşlemci Güncellenicek || Anakart Güncellenicek || Gskill Ripjaws 8 GB 1600 Mhz (2x4) Dual Kit DDR3 || Ekran Kartı Güncellenicek || PNY 240 GB SSD CS1311 || XILENCE XP600 600W PSU GAMİNG SERİSİ R3 +80 Plus || Logitech MK345 Q Klavye Kablosuz Mouse Set || Logitech S120 Hoparlör || SAMSUNG 23" S23B350H Full HD Led Monitör
|
Forumun referans sistemini kullanmak yerine ticaret gerçekleştirdiğim kişileri ilanlarımda liste halinde belirtiyorum bilginize.. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.934
İkinci El Bölümü Mesajları: 206
Konularının görüntülenme sayısı: 27.417 (Bu ay: 709)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware