TurkNet Aboneleri Deneyimlerini Paylaşarak İnternetin Geleceğine Yön Veriyor
-
-
Sayın Türknet; sadece Türknet aboneleri mi katılabiliyor.
Görüşme reelden fiziki mi, netten sanal mı?
Hediyeler nedir? Ücretsiz internet kullanımı veya hediye kartı gibi mi?
Sizin adınıza bağış derken bize mi?
Bizim adımıza değilde bize olsa daha iyi olur.
Misal yani en düşük 3000 en yüksek 10000 TL gibi.
Hediye kart yerine Wifi6 modem hediyesi de olabilir.
Ayrıca ankete katılanlardan ilk 10 a girenlere Gigafiber altyapı götürülebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük puan verdiğinde "gönderilemedi" diyen müşteri memnuniyet anketiniz gibi mi bu da? :)
-
Merhaba, abonelerimiz online işlem merkezinden katılabiliyor. Müşterimiz olmayanlar için link üzerinden katılım olmaktadır. Görüşmeler remote olarak gerçekleştiriliyor.Hediyeler değişiklik gösterdiği için net bilgi şu anlık veremiyoruz. Sürpriz hediyeler, sizin adınıza bazı kurumlara bağışta bulunuyoruz. Ek olarak sürpriz hediyeler de sizi bekliyor.
TurkNet Deneyim Programı’ ile ilgili aklınıza takılan bir soru olursa bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin. Bize deneyimprogrami@turk.netadresinden ulaşabilirsiniz. -
Sayın Türknet; sitenizde
Sizi neler bekliyor?
- Mini anketler, testler ve kimi zaman da online ya da offline yapacağımız görüşmeler! Sorularımızı cevaplarken dürüst olmanız yeterli 😊
- TurkNet ürün ekipleriyle doğrudan bağlantı kurma fırsatı!
- Sürpriz teşekkür hediyeleri! Belki bir hediye kartı belki de sizin adınıza bir bağış!
- Gelecekteki TurkNet ürün ve hizmetlerini etkileme ve geliştirme şansı!
Burada ki metinde belki de sizin adınıza bir bağış! ibaresi yok!
Teşekkür hediyeleri nedir? Flu; herhangi bir açıklama yok. Kendimiz bağış yapsak; yaparken de Türknet'in desteğiyle diye biz belirtsek daha samimi
olmaz mı?
-
Merhaba, hediyeler dönemsel olarak değişiklik gösterebildiği için bu konuda net bir bilgi veremiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 14 Kasım 2023; 9:29:37 > -
Merhaba. Türknet abonesi olmasam da formu doldurdum. Form tarafıma ulaşılacağını belirtti, bakalım ne zaman ulaşacaklar @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Aralık 2023; 0:12:20 > -
Merhaba, net süre bilgisi iletemiyorum ancak ekipler sizinle iletişime geçecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 30 Aralık 2023; 8:37:9 > -
Türknet fiber abonesiyim. Denizli/Pınarkent-51 santraline bağlyım. Upload hızım 47 mbps oldu diye sevinmiştim. Ama 3-4 gündür bu hızı 16 mbps ye düşürmüşler. Bu durum yakında düzelir umarım.
Destek kaydı açtım. Destek görevlisi modeme reset atmış. Bunun çözüm olduğunu düşünmüş. En baştan bütün ayarları tekrar yapmam gerekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakrep -- 30 Aralık 2023; 11:30:7 > -
Merhaba, sorun devam ediyor mu? -
-
Destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
Destek Numarası: 70854460
-
Önce gigafiber hattı kursunda öyle görüş belirtiriz, bizi türk telekoma mecbur bırakıyorsun sayın türknet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaydınızı kapattığınızı görüyorum. Probleminiz çözüldü sanıyorum. Sorun yaşarsanız tekrar destek kaydı oluşturmanızı rica ediyorum. -
Sorun çözülmedi. Yeni kayıt açmayı da düşünmüyorum. Modeme ayar yaptım diye format atılmasını istemiyorum çünkü.
Türk Telekom altyapısından Türknet kullanıyorum. Upload hızını Türk Telekom mu düşürüyor yoksa Türknet mi ?
-
Biz altyapının sunduğu maksimum hızı (yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden 100 mbps'e kadar) herhangi bir kısıtlama olmadan kullanıcılara sunuyoruz. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız belirttiğim gibi destek kaydı oluşturmanız gerekiyor. -
Destek kaydı yeni numarası : 71006674
-
Hız profilinizde yaşamış olduğunuz sorunu net uzmanımız kontrol ediyor. Kontrolleri tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Güncelleme:
30 aralıkta bu formu doldurmuştum ama herhangi bir geri dönüş olmadı henüz. Olur ise buradan paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Ocak 2024; 15:55:2 >
Benzer içerikler
- pon ışığı yanmıyor
- dsl wan dönüştürücü
- snr margin kaç olmalı
- vae fiber modem
- turknet şikayet
- turkcell abone sayısı
- turknet fiyat 2024
- internetim çok yavaş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turknet 12 ay sabit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X