Bildirim
Turknet 2-8 Geçirme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tüm Türk kullananlarda değil Türknetin telekomdan hizmet kiraladığı durumlarda var ve bunu telekom kullanıcıları da yaşıyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: ULTILIX
tüm Türk kullananlarda değil Türknetin telekomdan hizmet kiraladığı durumlarda var ve bunu telekom kullanıcıları da yaşıyor .
Iyide dsmartta islemiyormus bu benim sucum günahim ne? -
evet suan isliyor 😫😫
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaziyorum suan müsteri destege
Calismalar devam ediyor dedi allam cildirtiyolar beni :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 4 Mayıs 2017; 12:45:26 > -
söylnenlere göre online işlemelerde gözküyormuş fakat hız düşmüyormuş . Benim internet ayın 10 nunda sıfırlanıyor deniyeceğim bakalım ne olacak. -
quote:
söylnenlere göre online işlemelerde gözküyormuş fakat hız düşmüyormuş . Benim internet ayın 10 nunda sıfırlanıyor deniyeceğim bakalım ne olacak.
Bilemiyorum acikcasi artik önemseyesimde yok 2,5 mb gayet yetiyo bana 300 kb degil ya.. yeter -
Sınırsız paket gibi takılıyorsun gecede max hız alıyrsun olarak düşünüyorum bende :D -
quote:
Sınırsız paket gibi takılıyorsun gecede max hız alıyrsun olarak düşünüyorum bende :D
Yani 313 kb den sonra 2,5 mb gayet iyi bir hiz 1080 bile donmadan izleniyor gel gelelim sunu tam yapsalar tadindan yinmezdi ama ( bkz speedtestin 23.50 yerine 18 civari cikmasi ) -
bende 20 sabitlemişler 25 olsa :D -
quote:
bende 20 sabitlemişler 25 olsa :D
25 dedigim hiz testi 20 ye sabitli gelen 2,5 mb yani bendede ayni -
Kayıt oluşturmuştum sabah 1 saat önce aradılar.
Genel bir durummuş turknet kullanıcıları için yakında çözeceğiz dedi ama şuan indirilenler 2-8 arası yani akk ye dahil dikkat etmekte fayda var. Düzeltilince akk kotasından düşülecekmi diye sordum hayır dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 4 Mayıs 2017; 16:12:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mhuaha bide sahibi çıktı Türkiye'de şunu ilk biz yaptık bunu biz yaptık daha 2-8 arasını beceremiyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X