Şimdi Ara

Türklerin dünyada sevilmeme nedenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Türk olarak Türk olmaktan gurur duymadığım gibi keşke başka bir milletten olsaydım diyorum. Bu ülkede insanlar Türklüğün kutsal olduğunu ve diğer milletlerden üstün olduklarını düşünüyorlar ki; bu çok yanlış. Çünkü herkes eşit. Ancak bu basit düşünceye bile sahip olmadıklarından, hem Türk ve müslüman olmayanlara "gâvur" gibi çirkin ithamlarda bulunuyor hem de kendilerince küçümsüyorlar. Ancak onlara hemem hemen ulaşabildikleri tek platform olan internette ise ellerine geçen her fırsatta magandalık yapıyorlar. Erkek ise küfür ediyor, kadın ise sarkıyorlar. Biz Osmanlıyken şöyle kestik böyle kelle aldık diye övünürlerken, adamlar internet davranışları yüzünden veya tarih yüzünden maganda veya mongol gibi tabirler kullanınca çıldırıyorlar. Türk olup yabancılara istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşünen guruh, söz konusu kendileri olunca sürekli övülmek, sürekli pohpohlanmak istiyor. Bunu gazetecilerin ünlü yabancılara Türklerle ilgili sorduğu sorulardan anlayabilirsiniz. Alın size küçük bir örnek. BJK, Lyon'a elenince Avrupa Ligi Facebook sayfasındaki utanç verici yorumlardan sadece bir kaçı. Gördüğünüz gibi sürekli küfür etmeler. Sürekli küçümsemeler. Daha da üzücü olanı, vatandaşın biri tebrik edince yabancıların şaşırması, Türklerin ise bunun prim olduğunu düşünmesi. Türkler ve yabancılara karşı olan tutumları budur. Sonra da Avrupa bize düşman diye ağlarlar.

    Türklerin dünyada sevilmeme nedenleri
    Türklerin dünyada sevilmeme nedenleri
    Türklerin dünyada sevilmeme nedenleri







  • Bir cok örneği var sosyal medyada cok saygisiz ve beyinsizce yorumlar atiyorlar. Ornegin gecen gun biri italya turkiyeden gelismis bir ulke yazmis. Fikrini belirtmis. Bizim keko geliyor sizin ulkeniz kadar bizim tas*agimiz var bla bla*** yazmis. Bu tabi en hafifi. Şimdi gelir beğenmiyorsan defol gitciler begeni kasar sonra bu konu altindada o aptal tartışmalar cikar c
    Ve konu kapanir. Tartisma kulturu yok egitim yok ne beklersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 20 Ocak 2018; 18:58:13 >
  • klasik türkler işte tüm tarih boyunca böyleydi bunlar xd
  • Ben kaliteyi yükseltmeye çalışıyorum ama tek başıma da olmuyor beyler.
  • Yazık
  • En büyük sebebi insanımızın kendini üstün görmesi :)
  • Bütün milletler kendini diğerlerinden üstün görür.Belki Türk değilsindir, rahatsız oluyorsundur.
  • Tüm türkiyeye iq testi yapılsa ortalama sekseni geçmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitar-X -- 20 Ocak 2018; 20:8:31 >
  • kötüler ıyılerı sevmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clexa

    Bütün milletler kendini diğerlerinden üstün görür.Belki Türk değilsindir, rahatsız oluyorsundur.

    Türk'üm ve Türk insanının böyle davranmasından rahatsız oluyorum.

    Arkadaş ortamının sevilmeyen çocuğu gibiyiz. Hiçbir yere çağrılmayan, hiç sır anlatılmayan. Geldiğinde insanları huzursuz eden...
  • Hocam, tanışdığım bir kaç yabancı Türkiye'ye iş için geldi. Bende aynı şirkette çalışıyordum. İşte biz Türkiye'yi böyle bilmiyorduk, her tarafta bombalar patlıyor sanıyorduk falan diyorlar. Adamları çok iyi ağırladık. Şimdi adamlar ülkelerine döndüklerinde Türkler iyi diyecekler. Ama biz adamlara kötü davransak Türkler kötü olacaktı.

    İnsanların duyumlarına göre değişiyor bu. Mesela ben sana bir ülkeyi kötülemekle bitiremiyim, sende o ülkeden nefret edersin. Oyunda adam rus, bizimkiler adama " Yuu görl ar veri bitiful bitiful i want fak yor girls " diyor şahit oldum. Cyka Blyat idinahuy diyorlar adamlarda doğal olarak sevmiyor bizi

    Uçaklarını düşürdüğümüz zamanda bazı arkadaşlarımız profil resmini Türkiye bayrağı yapıp oyunda ki ruslara " We are drop your F16 hahahaha " diyorlardı. Adamlar sevmesinde ne yapsın bizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 1 Şubat 2018; 10:49:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clexa

    Bütün milletler kendini diğerlerinden üstün görür.Belki Türk değilsindir, rahatsız oluyorsundur.

    +1 İlk cümlene katılıyorum.
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Rus F16'sı=Boş küme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Rus F16'sı=Boş küme.

    Anlayamadım.
  • internetteki yorumlari fln sallayin bizde neler diyoruz her millete.

    Gercekte oyle birsey yok dunyanin hic bir yerinde turk oldugum icin kotu fln davranilmadi bana sorunu biraz kisiliginizde arayin. Amerika Irlanda dahil hic bir yerde irkcilik vs yle karsilasmadim muthis arkadasliklar ortamlar edindim.
  • Belli bir millete mensup olmak seni üstün ya da aşağı yapmaz kendi ezikliğine kılıf arama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dofuber -- 1 Şubat 2018; 13:24:49 >
  • kesin lan sesinizi tüm hırıstiyan dünyası birleşmiş hiçbir müslümanı insan yerine koymuyorlar kendilerini üstün görüyorlar kendilerini birinci sınıf insan diğerlerinin köle olmasını istiyorlar bunun içinde dünya vatandaşlığı diye bir zırvalığı oluşturdular tüm insanları popilist kültürün etrafında buluşturup (özzelikle milli bilinci düşük milletler) kendi kültürlerini unuturmayı hatta kendi kültüründen utanmasını hedeflemişlerdir böylece istediği şekilde kontrol edebilecekleri gibi o ülkelerdeki üretimi yok edip sadece kendi mallarına muhtaç bırakmayı hedeflemişlerdir özzelikle şu klişe cümle üzerinden tüm insalığa hakim olup köle yapmaya çalışıyorlar 'dünya küreseleşiyor' bu laf tamamiyle köle düzeninin modernize edilmiş halidir.Milli bilincin düşük olursa bu tür eylemlere inanırsın ve köle sınıfına dahil olmuş olursun bide demşsin türkler kendini üstün görüyor diye hayır türkler kendini üstün görmüyor sadece dünyadaki adeletsizliğe köle düzenine karşı dik duruyor asıl insan ayrımını görmek istiyorsan batı ülkelerindeki yaşayan 'pakistanlı,hindistanlı,bangledeşli...' gibi insanlara olan bakış açılarını görmek gerekiyor köpeklerini bile daha üstün görüyorlar! milliyetçi olmayan bir millet bağımsızlığını kazanmaz,ilerleyemez ,teknoloji üretemez,bide demişsin türkler dünyada sevilmiyor dünyayı sadece batıdan ibaret görüyorsan olabilir.




  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Rusya Su ve Mig kullanıyor hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mojman

    kesin lan sesinizi tüm hırıstiyan dünyası birleşmiş hiçbir müslümanı insan yerine koymuyorlar kendilerini üstün görüyorlar kendilerini birinci sınıf insan diğerlerinin köle olmasını istiyorlar bunun içinde dünya vatandaşlığı diye bir zırvalığı oluşturdular tüm insanları popilist kültürün etrafında buluşturup (özzelikle milli bilinci düşük milletler) kendi kültürlerini unuturmayı hatta kendi kültüründen utanmasını hedeflemişlerdir böylece istediği şekilde kontrol edebilecekleri gibi o ülkelerdeki üretimi yok edip sadece kendi mallarına muhtaç bırakmayı hedeflemişlerdir özzelikle şu klişe cümle üzerinden tüm insalığa hakim olup köle yapmaya çalışıyorlar 'dünya küreseleşiyor' bu laf tamamiyle köle düzeninin modernize edilmiş halidir.Milli bilincin düşük olursa bu tür eylemlere inanırsın ve köle sınıfına dahil olmuş olursun bide demşsin türkler kendini üstün görüyor diye hayır türkler kendini üstün görmüyor sadece dünyadaki adeletsizliğe köle düzenine karşı dik duruyor asıl insan ayrımını görmek istiyorsan batı ülkelerindeki yaşayan 'pakistanlı,hindistanlı,bangledeşli...' gibi insanlara olan bakış açılarını görmek gerekiyor köpeklerini bile daha üstün görüyorlar! milliyetçi olmayan bir millet bağımsızlığını kazanmaz,ilerleyemez ,teknoloji üretemez,bide demişsin türkler dünyada sevilmiyor dünyayı sadece batıdan ibaret görüyorsan olabilir.

    Dünyayı batıdan ibaret görmeyelim ama her konuda batıyı baz alalım. Arap ve Asya ülkeleri umrumuzda olmamalı.




  • IQ Ortalamasını yükseltmek için elimden geleni yapıyorum ama bazı adamlar çok aşağı çekiyor bari susta rezil olma dediğim halde.

    Şimdi kanser youtube kitlesi büyüyor 8 yaşında enesbatur izlemeye başlayan biri 13-14 yaşında cehaletini tüm dünyaya yaymaya başlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 1 Şubat 2018; 16:53:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.