Bildirim
Robot 🤖 olmadığınızı doğrulayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aramızda 🤖 lar mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Masallara inanmam,tek gerçek
Mustafa Kemal Atatürk -
Yolundaşı robot 🤖 olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Masallara inanmam,tek gerçek
Mustafa Kemal Atatürk -
Üst üste 3-4 tane bağlantıyı yeni sekmede açınca bizi bot sanıyor ve bu arkadaşımız devreye giriyor. Yöntem berbat, uygulama ayrıca berbat.
_____________________________ -
ben robot değilim bana robot diyemezsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hiçbir gelin robot değildir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Robotun donanımhaberde ne işi var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@Yotundaşi çok büyük ihtamlar var burada robot musun değil misin hocam?
vpn açık kalınca da robot sanıyor bizi salak sistem hahaha
ben, robot, hamza
_____________________________ YOLLAR GİDİŞİMDEN KIZLAR BAKIŞIMDAN HASTA OLMUŞ -
Gurban bunu forum sadece bana değil herkese soruyor, bu arada hayırdır niye banlandın, 4 gün sonra banın kalkınca cevap verirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Sorma kardeşim ya saçmalık işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Tabi ki değilim etli ve kanlı canlı bir insanım
Vpn ne la ?
Bku çıktı 1 haftadır vpn yok düz girsen bile her 5 dakikada bütün sekmeleri doğrulamak zorundayız
Araptaparlara laf soktum ,4 gün ban yedim
Mustafa Kemal Atatürk -
İnterneti başka ülkelere bağlıyorsun trde yasak serverlera oradan girebiliyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gelin ne alaka
Niye yasak olsun, yasak değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil
Benzer içerikler
- omuz kas yırtığı ameliyatı olanların yorumları
- bilgisayar mühendisliği en iyi staj yerleri
- peynirin ağır kokusu nasıl giderilir
- mustang gözlük kaliteli mı
- osuruğum çok kokuyor ne yapmalıyım
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- deprem güvenlik bilgileri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X