Kavramlar tükenmiş vaziyette, Türkler kendi ekonomisini hedef alıyor ama.. aması yok hedef alıyorsunuz. Türkler kendi polislerini kırmak istiyor. ama.. aması yok kırmak istiyorsunuz Üstelik bütün bunları Türklüğü övüp yaymak isteyenler tarafından yapılıyor. ama.. aması yok aylarca bu propagandayla yaşadınız Arkadaşlar kavramakta güçlük çekiyorum algılarım körelmiş durumda yahu siz değilmiydiniz starbucks gibi firmalar boykot edilirse Türk işçiler işsiz kalacak diye ben gerçekten anlayamıyorum yani inanamıyorum Bu işin ardında kim var bilmiyorum ama Zekasına şapka çıkartmak istiyorum Türklükle, Milliyetçilikle övünen halkı kendisine hedef aldırmak.. bu neden sonuç farketmeden inanılmaz bir şey Şeytan gelse pabucunu kontrol eder ters giymiş olabilir miyim diye, Mustafa Kemal Atatürk dirilse ben hatayı nerede yaptım der bu çok garip gerçekten çok garip her kimse işin ardındaki asıl beyin, gerçekten zeki.. |
Türkleri Türk firmalarına boykot ettirmek kimin başarısıdır?

-
-
-
"Türkleri birbirine düşürmek kimin başarısıdır" bu sorunun cevabı, aynı zamanda senin sorunun cevabı. Hadi düşün accık bakkim.
-
Muhalefetin sırtından para kazan, sonra iktidara para yedir, iktidarı destekle. Yok öyle yağma.
-
siyasi rakibini alt edemeyeceğini anladığında "gizli tanık" iddialarıyla tutuklatanların başarısı olabilir. bu tarz bir şeyi kabullenip buyrun seçtiğimiz belediyeleri de siz alın diyip oturmalarını mı bekliyordunuz?
şimdi de acıtasyon başlıkları başlamış. yukarıda halkın iradesine bile saygı duymayanların finansal bağlantılarını boykot etmek, ülke vatandaşının en doğal hakkıdır.
paşalarıma bak ya eylem beğendiremiyoruz. yıllar önce halk sokağa çıkardı terörist dediler. insanlar tamam sussunlar da seçimden seçime oy verelim bari kıvamına gelmişken gidip bir de seçilen kişileri ali cengiz oyunlarıyla alt etmeye çalışanlar düşünsün. şimdi en etkili yöntem boykot olmalı ki ard arda açıklamalar geliyor. zorla mı aldıracaksın birader kahveyi dükkanından bana? benim paramı kazanıp bir de benim haklarıma saygı duymuyorsan, ben senin işletmenden neden alışveriş yapayım?
-
Bu kadar trol hesabı zamanında mı almışlar yoksa ele mi geçirmişler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine suçlu biz mağdur siz oldunuz.
-
Arkadaşlar ben ütopyanızdaki trolünüz değilim ama bu şekilde hayal ettiğiniz yandaş düzen yıkma fikri sadece kendi temel değerlerinizi ve bağımsız olmanızı sağlayan firmalarınızı hedef aldırır,
Niyetlerinizin kötü olduğunu düşünmüyorum elbetteki bu duruma bile ve isteye düşmek istediğinizi de düşünmüyorum, ama düştüğünüz durum gerçekten utanç verici.. Sebep her ne olursa olsun finalde bir başarı beklerken daha feci durumlara ( ortak idealarınızın yer aldığı fikir akımlarının hedef alındığı ve yok edilme sürecine girdiği ) düşebilirsiniz.
Umarım algılarımın köreldiği bu noktada ben yanılıyorumdur çünkü aksi bir durum kimsenin çıkarına değil.
-
Bu boykot çok ses getiriyor,durmak yok yola devam valla..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ideolojisine uyan kişilerle ticaret yapan , ideolojisine uyan kişilere kredi veren , ihale verenlerin başarısıdır
ben çocuktum bu güruh böyle hareket ederdi , iktidar oldular dahasınıda yapıyolar
-
Alternatiflere yönelirsin-yaratırsın olur biter. Bu arada sen ol ya da olma o troller kanlı canlı gerçek. Ütopya vs değil. Algıların hakikaten bariz şekilde kapanmış olabilir.
-
Türk olması ne alaka? AKP'li devlete kendi adamını memur olarak alır, ihaleyi akpliye verir. Kendi adamlarını kollarlar hep kendi kesimini destekler. Ticarete girer herkese mal satmaya çalışır.
Aynısını muhalefet yapınca Türk şirketlerine boykot oluyor ne iş bu?
Sen yıllarca istediğini yapacaksın aynısını muhalefet yapınca şikayet etmeyeceksin.
Ülker almayan Eti alır, D&R girmeyen başka kitapçıdan alır. Türk firması mı kalmadı memlekette üç beş ne olduğu belli firma boykot ediliyor diye hemen "Törklör köndö ekönömösönö hödöf ölöyör" diye başladınız?
-
Fabrikaları yabancılara satmak kimin başarısı?
Kendi ekonomisi varken vergilerin birazı devlete kalır, birazı fakire gider, birazı da bize geri dönerdi. Sayıştay sayardı, devlet de televizyonda anlatırdı vergileriniz şöyle geri döndü diye. Anlatmadığını muhalefet ve gazteceiler sorar, devlet cevap verirdi.
Biz vergi veriyoruz kimin aldığı belli değil. Böyle kendi ekonomisi mi olur.
Watashi wa Candy.
-
Boykotu bilmem de CHP'nin ülkeye verdiği zararı ve gerilimi görünce Ak Parti'den soğuyan Ak Parti seçmeni tekrar konsolide oldu bugün seçim olsa RTE açık ara seçilir
-
Neytullah Ağabey millet hangi birine boykot uygulaycak?
Mercedes BMW Audi Opel hepsi Türklerin Amerikanın hepsi Türk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk firmalarının birkaçını boykot ettiğinizde hepsini boykot ettiğiniz anlamına gelmiyor. Kimse Türk malına hayır demiyor. Mesela D&R üzerinden yapacağınız alışverişinizi İş Bankası şirketi olan Pazarama’dan yapabilirsiniz. Müşterilerine bu kadar değer veren başka şirket zor bulunur. Öyle ilgililer ve memnuniyeti önemsiyorlar ki Amazon bile yanlarında amatör kalıyor. Daha gelişmesi için çok vakit var ama desteklersek daha iyi olacak. Umarım diğer ülkelere de yayılır.
D&R tam olarak neden boykot ediliyor açıklar mısınız ?
"Türkleri birbirine düşürmek kimin başarısıdır" bu sorunun cevabı, aynı zamanda senin sorunun cevabı. Hadi düşün accık bakkim. |
Bu kadar trol hesabı zamanında mı almışlar yoksa ele mi geçirmişler?
![]() |
siyasi rakibini alt edemeyeceğini anladığında "gizli tanık" iddialarıyla tutuklatanların başarısı olabilir. bu tarz bir şeyi kabullenip buyrun seçtiğimiz belediyeleri de siz alın diyip oturmalarını mı bekliyordunuz? şimdi de acıtasyon başlıkları başlamış. yukarıda halkın iradesine bile saygı duymayanların finansal bağlantılarını boykot etmek, ülke vatandaşının en doğal hakkıdır. paşalarıma bak ya eylem beğendiremiyoruz. yıllar önce halk sokağa çıkardı terörist dediler. insanlar tamam sussunlar da seçimden seçime oy verelim bari kıvamına gelmişken gidip bir de seçilen kişileri ali cengiz oyunlarıyla alt etmeye çalışanlar düşünsün. şimdi en etkili yöntem boykot olmalı ki ard arda açıklamalar geliyor. zorla mı aldıracaksın birader kahveyi dükkanından bana? benim paramı kazanıp bir de benim haklarıma saygı duymuyorsan, ben senin işletmenden neden alışveriş yapayım? |
Muhalefetin sırtından para kazan, sonra iktidara para yedir, iktidarı destekle. Yok öyle yağma. |
Ülker almayan Eti alır, D&R girmeyen başka kitapçıdan alır. Türk firması mı kalmadı memlekette üç beş ne olduğu belli firma boykot ediliyor diye hemen "Törklör köndö ekönömösönö hödöf ölöyör" diye başladınız? |
Yerel seçimlerde pkkya mı oy vereceksiniz yoksa binaliye mi diyene git sor. Türk olunca ayrıcalıklı olunuyorsa niye memleketin alayı ekonomik zorluk içinde yaşıyor? Bir avuç türk diğer türklerin ocağına incir ağacı dikerken sorun yok. |
Türkleri birbirine düşürmek için; gerekirse gizli tanık kulanabilirsin, içi boş iddianamelerle gözaltına alıp apar topar tutuklayabilirsin... Anayasal hakkını kullanıp bunu protesto edenleri gaza boğup joplatabilirsin hatta onları da tutuklayabilirsin... Ama Türk firmalarını boykot edemezsin... İyiymiş.. |
zorunuza gidiyor değil mi boykot edince... yandaşlara para kazandırma devri bitti. batıyorlar mı.. batsınlar bize ne. |
Benzer içerikler
- dişi inek eti yenir mi
- ev sahibi-kiracı arabulucu yorumları
- ömer aktaşöz
- yusuf tekin'in eşi ne iş yapıyor
- yetmez ama evet nedir
- türkiye çip üretimi
- togg renk seçenekleri
- elektrikli araç şarj istasyonu
- togg ortakları
- honor 400 pro inceleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X