Şimdi Ara

Türkler Tren Kullanımında En Geri Halk çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
4
Favori
14.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ussuz

Zaman değerli hızlı tren vardıda biz mi binmedik

Zaman değerli olduğu için mi dünyada TV izleme konusunda birinci ülkeyiz?

Ne kadar değerli tartışılır bizim için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yüzüne attırılma riskini göze almış demek ki yapacak bir şey yok
  • Muglaya tren yok ki. Olsa binecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Muglaya tren yok ki. Olsa binecem.

Olan yerlerde insanlar binmiyor ki, ben devlet olsam ben de riski göze alıp yatırım yapmazdım. Külliyen zarar, bir iki kişi haricinde boş gidip boş geliyor tonlarca ağırlıktaki trenler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tembel Türk gençliği tren kullanmıyor.KANITLI SS'Lİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Hataydan Tekirdağa gidecem

Anlat bakalım trenle nasıl giderim.

Adana-Ankara-İstanbul hattı ile gidebilirsin.

Ankaradan pendige bincek pendikte incek minibuse bincek metroya gidicek metroda incek marmaraya geccek tekrar incek metroya sonra tekrar cikcak trene bincek. Hem zaman hem nakit kaybi. Otobusler bunu vaad ediyor. Tren mantikli ama ulkemizde oncelik trenlerde yuk tasimak icin.

• edirne istanbul 4 saat ve istanbul halkalıdan biniliyor, nasıl kullanayım şimdi bunu ? otobüs otogardan 3 saatte gidiyor en geç
  • İstanbul Avrupa yakasındayım.En batısında.Sürekli Ankara-İstanbul arası yolculuk yaparım.Otobüsle rahat şekilde 6 saatte tek vesaitle ulaşabiliyorken neden son durağı İstanbul ile olmayan Pendik okan trene binmem gerektiğini açıkla bir daha otobüs kullanmayayım.

• patlamış mısırımı aldım okuyorum

• Atatürk zamanında demir yollarını satın almıştı 3-4 ay önce tayyip hepsini özelleştirdi hepsini sattı

geçen sene tcdd ile izmirden manisa turgutluya 5 liraya gitmiştim. Ama trene binen kişiler genelde hep keko cahil insanlar bu yüzden 2 lira bile olsa şimdi, otobüse biner giderim.

EDİT:dünyadan haberin yok kardeş daha öncede binmiştim trene, dolu oluyor trenler, vede uzun sürüyor bayağı. otobüsle 45 dakikada gidilen yer trenle 4.5 saatte gidiliyor. ayrıca ne alaka otobüsün konforsuz, sıkışık, dar olması, rahatsız etmesi felan?
    çok boş konuşuyor insanları yanlış yönlendiriyorsun.

trende bir yere gitmek istediğinde o yerden geçerken ufacık bir tabela oluyor onu kaçırdın mı ineceğin yeri bulamazsın ya herkese soracan hangi durak benim ,nceğim yer diye yada gözünü tabeleddan ayırmayacan saatler boyunca. bu nedenle asıl trenler rahatsız edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 9 Nisan 2017; 13:15:20 >
  • Cunku zihni sinir bilir kisilerimiz istanbula gelen hizli treni istanbula baglamayi unutmuslar da ondan. Baska bir yanlis planlama da kadikoy metrosunun, yaya kullanimina kapali e5'ten gecirilmesi.

Avrupada havaalanindan biniyorsun trene sehrin merkezinde indiriyor seni.

Bizde de senelerce bu sekilde kullanilan haydarpasayi otel yapmak icin senelerdir tamir etmeden harap sekilde tutuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Atatürk zamanında demir yollarını satın almıştı 3-4 ay önce tayyip hepsini özelleştirdi hepsini sattı

geçen sene tcdd ile izmirden manisa turgutluya 5 liraya gitmiştim. Ama trene binen kişiler genelde hep keko cahil insanlar bu yüzden 2 lira bile olsa şimdi, otobüse biner giderim.

Sen de etten kemikten yaratılmadın mı ne diye küçümsersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Yaşadığım yerde tren hep dolu oluyor

Neresi orası ?

• Henüz trenin ülkemizde yeterince gelişmediğini düşünüyorum. Doğuda hala hızlı tren yok mesela.

Tren otobüse göre çok daha iyi bir seçenek. Ama uzun mesafe için uçak daha mantıklı geliyor bana. Evime trenle gitmem 2 günü buluyor uçakla ise 2 saat. Ben de o nedenle uçağı tercih ediyorum. Sadece komşu şehirlere falan giderken tren kullanabiliyorum.

İnsanlar ulaşım denince aklına treni getirmiyor bile doğru ama suç sadece onlarda değil. Trenin henüz yeterince gelişmemiş olması da büyük bir etken.

• Ülkede doğru düzgün demiryolu yok kardeş.Aydın'da okurken İzmir'e,Denizli'ye tren ile gidip gelirdim ucuz ve hızlıydı keşke her şehirde gelişmiş tren hatları olsa.
    Şu an Bursa'da yaşıyorum şehir içinde hafif raylı sistem var ve düz bir çizgi boyunca şehre uzanıyor.O çizginin altında yada üstünde kalanlar nasıl ulaşacaklar metroya? Mecburen otobüsleri yada dolmuşları kullanacaklar.Daha şehir içinde bir bütün yok şehirler arasında nasıl olsun?
  • Tren fetişin filan mı var anlamıyorum, sürekli tren konuları; yok avrupada herkes tren yapıyor, yok şu yok bu

bence bi küçüklüğüne inmek lazım senin, küçükken otobüsten filan düşmüş olabilirsin; hayatım tehlike altında diye konular da açıyordun, psikolojik danışma almanı öneriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 11 Nisan 2017; 21:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Atatürk zamanında demir yollarını satın almıştı 3-4 ay önce tayyip hepsini özelleştirdi hepsini sattı

Sen de etten kemikten yaratılmadın mı ne diye küçümsersin?

bende köylüyüm ama kimseyi rahatsız etmeden yaşıyorum. benim demek istediğim kişiler, rahatsız eden böğren sürekli bağırarak konuşan
    sanki evinde yatar gibi koltukları kaplayan telefonda son ses müzik açan ''kişiler''

• kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Manisa

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Tirende hiç molada gece buz gibi soğukta çay içemezsin

Burada içersin ve 1 TL

Türkler Tren Kullanımında En Geri Halk çıktı

O zaman somalide yaşa daha ucuz

• Devlet reklamını yapamıyor çünkü.

Demiryolu geçen şehirlerde doğru düzgün tren garı yok varsa da kümes kadar.

Yavaş gidiyor mesela gerçek bir tespit veriyorum Adana - Kahramanmaraş arası karayolu ile 2 saat sürüyor tren ile 3.5 saat kadar sürüyor.

Kim o kadar vaktini trende harcasın?

Ülkemizde ki trenler oldukça eski ve yavaş gitmesinin sebebi de bu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.