Şimdi Ara

Türkler Tren Kullanımında En Geri Halk çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
4
Favori
14.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hızlı trene 90tl verdim uçak 43tl aradaki hesabı siz yapın
  • Amma sallamışsın. Ankara dan Erzincan a yataklı treni bi hafta öncesinden belki bulabiliyoruz. Ankara Konya da full çekiyor. Bir kaç gün önceden bileti almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 9 Nisan 2017; 22:18:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lojistik mezunu olarak ben de katılıyorum, demiryolu kullanımı son derece az ancak kullanılacak bir alan da yok. 2012'de Haydarpaşa kapandı bitti, 2016'da bitmiş olacaktı lakin en son 2018 yılına kaldı.
  • Ankara istanbul dışında sefer göremedim ben daha tcdd de.
    Edit birde izmir selçuk denizli var onun da dolmuştan farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 9 Nisan 2017; 20:33:57 >
  • hocam daha geçen tembel gençlik toplu taşima kullanir . Bisiklete binin felan diyordunuz kafam karişti.
  • quote:

Çünkü insanımız düşüncesini kullanamıyor, işte kanıtı...

Ben de bu sefer güzel yazmış hakaret nerede diye düşünüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye engebeli yapısından dolayı tren yolları için pek de uygun değil.

Ben böyle biliyorum. Ve bir ege şehrindenim şuana kadar gördüğüm tren sayısı 5 i falan geçmez. Alışkanlığım bile yok.

Ankara-Kars yapacağım ama bir gün vakit bulunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere trenle seyahat ettim otobüse bin basar kalkıp dolaşabiliyorsun koltukların araları çok geniş tamam ama her zaman yok ki bak mesela 11 Mayıs'ta Ankara'ya gideceğim trenle gitmeye kalksam o güne sefer yok.

Bizim gibi bir ülkede bu kadar az demiryolu olması zaten tamamen saçmalık şimdiye kadar her ile gitmesi lazımdı.

• Trenlerin bir de ulke guvenligi hususunda onemli bir yeri var.Firat Kalkaninda gorduk, tanklar toplar trenle intikal etti.Kesinlikle dogu-bati, kuzey -guney olacak sekilde ulke genelinde tren ulasimi gelistirilmeli.

• Metrobüs yerine tren hattı yapsalar birinciydik listede boş yapmayın bi yav.ist nüfus 15m zaten ne bu konu boş boş işler

• quote:

Orijinalden alıntı: lgnd003

Eskişehir'den İstanbul'a gitmek için en uygun secenek hızlı tren. Ancak diger sehirlerarasi yolculukta trenlerin seferleri tek ya da iki oluyor. Hic düzgün saatlerde sefer yok ki kullanilsin. Otobuslerin tercih edilmesinin sebebi de bu sefer sıklığıdır. Denizli'den İstanbul'a gitmek için gunde tek sefer var e o saat de bana uymuyor napalim mesela? İnsanlar kendisi için uygun olani seçer rahatsiz da olsa ki otobusler sandiginiz kadar rahatsiz olmuyor.

Sen benim demek istediğimi yanlış anladın kardesim de neyse istanbuldan denizliye tren hattı varda hem çok uzun zaman sürüyor hemde çok kaliteli bir hat değil ancak daha kısa mesafe ve kaliteli bir hat olsa tercih edilir ayrıca hava yolu ulasımı denizli istanbul arası gayet ucuz insanlar treni çok fazla tercih etmez bu nedenle

• Başa sardı senin konular.

Bi git artık yıldık

• Duble yollardan gecip gitmek varken kim ne yapsin demir yolunu

• Otobüs kadar hızlımı

Ankara-İzmir otobüsle 7.5 saat Tren 18 saat

Söyleyeceklerim bu kadar.
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Her zaman kullanmak zorunda değiliz , ama sorun hiç kullanmamamız.

• Hiç binmedim cokda binmek istiyorum ama nereden nereye kadar bilmiyorum her yerde tren yolu yokki ülkemizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parti kur oy verelim bu eksikliklerin farkinsin bunlari cozerim diyorsan herkes 1 tl verse tamamdir.

• çerkezköyde okurken halkalıdan birkaç durak öncesine bilet alıyordum, 3tl ye istanbula geliyordum. ama otobüs ile 18tl ,bende de tren her türlü daha karlı ama seferler çok az,
  • osmaniye-adana-mersin arasi trene bindim daha oyle yatakli bir tren ilerde yapicam uzun mesafelerde vagonlar odalı sanırım doğru mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş haklı. Karsdan Kayseri'ye tren ile gittim , 25 TL ye yataklı 45 TL rahat kısın disarı -20 iken tren sıcacık. Güvenli ve konforlu yataklı vagon efsane zaten... Ama hızlı tren ülkede çoğalmalı.

Ama uçak en iyisi tabii..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.