Şimdi Ara

Türkler neden oyunlarda böyle? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
25.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne alaka lan Türk= Barbar mış bak bak bak. Dün akşam en kanser dediğiniz oyunlardan biri olan Cs Go attım. 4 Türk girdim 1 kişi de random gelsin madem dedik adam bulamayınca. O 1 kişi de Norveçli birisi geldi. Elemanla güzel güzel oynadık ne bir küfür ettik ne bir hakaret. Hatta nerelisin deyince Norveç dedi. Biz de çok şanslısın falan çok güzel bir yer dedik. O da teşekkür ederim ben de ülkemi seviyorum dedi. Maç bitti gitti. Ya siz lol,pubg, falan gibi artık 5-10 yaş aralığındaki oyunları oynuyorsunuz ya da var bir sıkıntı.
  • ZULA diye bir oyun var. Kuzen dedi ki benim pc ancak bunu kaldırıyor gel beraber oynayalım. Arkadaş oyuna bir girdim, benim silahımla adam 6-7 mermide ölürken adam beni 2 mermiyle öldürüyorlar. Oyuna parayı basmış. Bu tip oyunları ancak biz yaparız zaten. Steam'de Black Squad var silahları bile bir kez alıyorsun, sınırsız oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmorpg lerde türklerden uzak dur az buz ingilizcen olsa bile onlara söyle anlaşırsın pve falan yaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatalrhymer16

    Bu mesaj silindi.
    Hem insanları ''aptal'' diye genelliyorsun, hem de tek bir oyun oynayarak mute özelliğinden örnek veriyorsun, aynı popülerlikte olan bir sürü online oyun oynadım hiçbirinde böyle bir özellik yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatalrhymer16

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Konudakiler örnek vermiş onları ben değil, o dediğin oyunları hiç oynamadım, benim konuda verdiğim örnekteki oyunların hepsi MMORPG oyunlar, mute falan yok adam bana ağzına geleni söylüyor.
  • abi bugün paso yabancılarla oynadım acayip keyif aldım oyunlardan sohbet edip dalgamıza bakıyoruz türk geliyor aptal aptal hakaret edip oyundan bizi düşürüyor sonra quit atıyor:D bugün 2 3 kez türk geldi oyunda resmen içine edip gittiler bu arada tüm oyunlarda böyle bizim millet gta 5 pes cs go bf4 god of war da olsun daha bir ton oyunda içine ediyoruz abi resmen kanser kitleyiz ruslara denk geldiniz mi demiş eleman bu ruslardan tamam gelen bazıları tam sakat fakat adam bir nebze olsa oyunun içine türk kadar etmiyor türk kullanıcısı kanser abi adam oyuna geliyor nasıl hırslı nasıl artist neyse yazıcak çok şey varda eger burdan giren böyle oyuncular abi oyun oynuyorsunuz savaşıp bir bok kurtarmıyorsunuz adam gibi oyununuzu oynayın keyfinizi alın sonra yolunuza bakın yok yapamıyorsanız o zaman milletin zevkinin içine etmeyin
  • Şu embesillerle oynamak adamı sinir hastası eder. Yolda beni görse abi çeken veletler oyunda bana ana bacı küfür ediyorlar. Geçen veledin teki yine sövüyordu bende ona sövüyordum ama sonra çevreme baktım herkes bana bakıyor. O an çok utandım işte. Sildim cs go yu rahatladım. Ne sinir var ne stres yemin ederim oyunu oynarken küfür edenlere öyle bir kin besliyordum ki o an elimde olsa öldüresiye dövsem diye saçma sapan dualar ediyordum Akıl sağlığını seviyorsan bu öküzlerden (sadece türklerden degil oyunda deli eden bu tür sığırlara diyorum) mümkün olduğunca uzak durun. Oynayacağın oyunlarda kendi arkadaşlarından ekip kurup öyle girin. Bunlarla bir el oynamak bile antidepresan kullandırır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler eğlenmesini bilmez. Büyük bir çoğunluğu eğitim görmemiş, cahil. Medeniyet desen o da yok. Rekabetçi oyunlarda türklerden uzak duracaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castieello

    Lol oyna lolde böyle olaylarla karşılaşmazsın herkes kendi oyununun peşinde olur sağa sola sataşmaz
    Bence lol bu konuda en kötü örnek iki split push herosu oyna adamların inhiye kadar gireceksin 4 kişi kule tutamayıp sana sövmeye başlıyorlar bunun da sebebi oyunu bilmemeleri en iyisi mid-late oyunda iyi olabilecek bir hero alıp taşımak ya da kanser şampiyonlarda uzmanlaşmak kled-fiora-riven gibi sürekli support ya da mid oynayıp challenger olanı göremedim chati bloklamazsan psikolojin bozuluyor zaten
  • Türklerle en az karşılaşacağım oyun Rainbow' dur. Yabancılarla çok iyi anlaşıp eğlenebiliyorum işin içine türkler girince seviye yerlerde.
  • cehalet,hırs



    wow oynadığım zamanlar karma avrupa guildindeydim 40 kere wipe yedik herkes hala makara muhabbeti yapıyorken tsde,türklerle 2. wipeda adam değiştirmeye başlıyorlar


    genel olarak sorun takım olmayı başaramamak. nerde troll nerde ciddi oynuyacağımıza karar verememek.



    genel olarak 3. sınıf ortadoğu insanı profili işte
  • Ben Türk ile karşılaştığımda Türküm demiyorum hep İngilizce konuşuyorum.Çünkü diğer 50 millet bizim konuşmamızı anlamıyor ve çekmek zorunda değil.Online oyunlarda Türkler,Polaklar,Fransızlar,Ruslar,Yunanlar ingilizce bilmeyen veya ingilizce seviyesi çok düşük olan milletler ve bu milletler ne tesadüfse en çok küfreden milletlerden.Genç ve eğitimsiz bir nüfusa sahip olduğumuz için veletlerimiz çok fazla ve velet dediğin küfreder.En azından bizim burda.

    Edit:CSGO'yu velet oyunları arasına almaman beni benden aldı kardeş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 28 Temmuz 2018; 5:23:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB13177EF

    Bu mesaj silindi.
    aslında onlarda küfür ediyo da anlamıyorsunuz adamların ağzında mother f... lafı eksik olmuyo saniye başı küfür ediyolar sadece yazmıyolar galiba sesli oynanırsa deliye dönersiniz saniye başı küfür eder mi lan insan.
  • Modern Warfare 3'e kadar online oyun oynardım, sonrasında online oyunlara hevesim kalmadı. Oyun mu ego çatışması mı belli değil. Niye online oynanır ki, hikaye oynamak daha keyifli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    aslında onlarda küfür ediyo da anlamıyorsunuz adamların ağzında mother f... lafı eksik olmuyo saniye başı küfür ediyolar sadece yazmıyolar galiba sesli oynanırsa deliye dönersiniz saniye başı küfür eder mi lan insan.

    Alıntıları Göster
    Tamam yabancılar da ediyor ama türklerin yaptığı bildiğin kabadayılık ve taciz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.