Şimdi Ara

Türkler Neden Hiçbir Konuda Başarılı Değiller ? Mutlaka izlemelisiniz...! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
42
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 112112acil

Bir numara bellidir 2 numara tartışılır dedi 1.hz. muhammed 2. newton 3. hz.isa dedi ben çıktım zaten

Biraz dikkatli izleyin.

Bilim Tarihinin bir numarası diyor, İnsanlık tarihinin değil. Daha adamın söylediklerini anlayamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ekim 2015; 12:30:03 >
  • Videoyu önceden izlemiştim gerçekten önemli şeyler anlatılıyor ama bizim millet bunlardan bihaber. Herkes bir an önce az çalışıp çok kazanmak derdinde. Bunda biraz şunun da etkisi var önceki nesiller yoklukta çok sıkıntı çektiğinden dolayı çocukları sıkıntı çeksin istemiyor. Zorla doğru bildikleri şeyi yaptırmaya çalışıyorlar. Bu da ülkemizin gelişmesini engelliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizim ülkeden hiçbir şey olmaz fazla kafa yormaya gerek yok, Atatürk öldü Türkiye gerilemeye başladı ve halen geri gidiyoruz,şuan ülkenin 1 hafta sonrasını bile göremiyoruz heran herşey değişiyor peynir ekmek gibi insan öldürülüyor insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. Benim yaşım 32 kendimi bildim bileli bu sorunlar hep vardı babamın yaşı 65 kendini bildi bileli hep bu sorunlar var anlatıyor bize.
    Bu ülkenin refah ve huzur içinde yaşamasını istiyorsak islamcıları gericileri ülkeden göndermeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Klasik saçma bir video sanki her şey düzenli planlı programlı bir şekilde işleniyor da bu ülkede de azıcık olsa ders çalışan gençlere kızıyorsunuz üstelik çekirdek çitleyip 7/24 dh de olan asosyaller de üretmek icat etmek önemli diyor ironik! Siz vatandaşlarınıza iyi huzurlu bir ortam sağlayamazsanız durum bu olur şimdi birileri yine kızacak o kızacak insanlar da önce saygı üslup gibi temel şeylerden başlasınlar bir zahmet bol sallamasınlar

1-Sen en başından kendinle çelişiyorsun
    2-Videoda zaten hata olarak devleti yargılıyor lakin devleti halk oluşturur sen yanlış anlamışsın.
    3-Hep merak ettiğim bişey var neden sosyal ağlarda takılan insanlar asosyal oluyor anlamıyorum? Neye dayanarak diyorsun mesela bunu? Yada kaç tane dhli arkadasın varda çekirdek çıtladıgını gördün? 1gün 24 saat 5 saat uyuyan bir insanım ben kalan 19saatimi doya doya geçirebilirim.Geceleride dhye bol bol girerim.Asosyalmıyım şimdi? Asosyallık bir hastalıktır ve ülkemizde asosyal insanların çok olduğunu sanmıyorum bazı kelimeleri anlamını bilmeden kullanmayın ve tanımadığınız insanları bi bok bilmeden yargılamayıda kesin :D

Anlamını bilmeden mi ? :D tamamdır dostum ben doğrudan ne seni ne de herhangi birini örnek gösterdim fakat bu dediğim tamamıyla bir gerçek hayatta bilgisayar başına oturmaktan başka hiçbir şey başaramamış adam benim gibi bir adaya bir şey icat etmek üretmek önemlidir diyemez ha siz de bu konumda mısınız kendinizi sadece siz bilebilirsiniz

Spor bölümüne, sağlıklı yasam bölümüne gir bi bakalım herkes asosyalmiymiş.Burda ki herkesi kendin gibi oyun bağımlısı sanma hocacım.

• cok iyi
  • içimden geçenleri yazmışsın
  • Bizden bilim adamı çıkmaz çıksa da kesin eğitimini yada araştırmalarını yurtdışında tamamlamış veya yapıyordur.

Alttaki videoyu bilirsiniz ufaklık bi deney yapıyor, babanne kendi suyunu kullandığı gerekcesi ile elinden suyu alıyor deney yarım kalıyor.Sistem hepimize bir at gözlüğü takmış dikine gidiyoruz... Böyle bir sistem de o çocuğun nasıl birşey keşfetmesini bekleyebilirsiniz ki?

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Her yorumunu birileri niye seri eksiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyiyle doğru yalnız iki sorun var şu korna olayına hiç girmese ve biraz daha sert bir tip olsa çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Her yorumunu birileri niye seri eksiliyor

Ben doğru bildiklerimi söylemekten hiçbir zaman çekinmem, bunların birsürü sebebi var, ideolojik, siyasi, dini vs.vs. Biz bu kavramları tuttuğumuz takım fibi fanatikleştirdiğimiz için, o adamın tuttuklarını tutmazsan yandın sen, ne söylersen söyle siler, eksiler, karalar, çamur atar... Bu ülke maalesef bu zihniyetin hakim olduğu biryer.

Sağcısı, solcusu, ortacısı, yandan geçeni çoğu aynı, objektif olmak çok zor bu ülkede, olunca böyle dışlanıyorsun işte illa taraf seçeceksin. Bende inadına seçmiyorum arkadaş, aklım mantığım neyi doğru diyor ise onu tarafsız savunacağım ömrümün sonuna kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ekim 2015; 14:20:19 >

• Bugün liselerdeki 4 yıllık fizik dersinin neredeyse tamamını Newton bulmuşken laf atanlar var.
  • ilk 4 dk çahilleri etkilemek için sanırım hepsi zaten bildiğim şeyler hatta o mucitleri felsefe ile ilgili düşüncelerini bile biliyorum gerisinide izlemedim o video izleyip tav olacağına aç ordaki insanların yaşam öykülerini oku 10 kat daha çok işine yarar hazırcı cahiller bunlar sizi aydınlatmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bilenler mutlaka vardır, mağara yanıtlarına da hazırım ama belki birkaç kişide birşeyler uyandırırız ve durumumuzu daha net görürüz, ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğenerek izledim ve utandım gerçekten ben kendim ve içinde bulunduğum ülke için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama bunları duyunca gerçekten çok utandım, biz hala ingilizce öğrenelim mi ? kitap okuyalım mı ? kendimizi geliştirelim mi ? diye gelgitler yaşayalım millet neler yapmış neler...

Beni tanıyanlar boş birşey paylaşmayacağımı bilir, izleyelim görelim.

Videoda ki adam çin ekstrem bir ulke onu saymayin diyor. hindistan da nufus olarak ekstrem nerdeyse çin kadar ama çinden çok daha dusuk ihracati.

Hindistan 13 yılda yüksek teknoloji ihracatını 8,35 kat arttırmış. Türkiye ise 2,2 kat arttırmış.

Çin'in ekstrem bir örnek olması direkt nüfus ile alakalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

45777 mesajhelal
    Bu arada çalışıyor musunuz?

Hocam konu dağılmasın, boşverin bunlar önemsiz şeyler.

İşsiz işte hocam

• ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    çahilleri değil cahilleri olacak o
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

çahilleri değil cahilleri olacak o

saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Adamın hareketleri konuşma şekli falan ken e benziyor

İşte insanları hareketlerine ve konuşma şekillerine göre yaftalayan bu güruh oldukça bizden hiç bir bok olmaz.Yazık.
  • Bir eğitimci olarak öğrenciye atlas-harita aldırmak bile zor iken ....

Üniversitede birçok projenin içerisinde bulundum veya şahit oldum ama hepsi kağıt üstünde kalıyor. Üniversiteler bütçe ayırmalı mantıklı projeleri desteklemeli. Yoksa aylık 300tl ye öğrenci proje mi yapsın kendisi mi geçinsin
  • Konunun okunma sayısı bile yeterli sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

İzlemedim ama dünyanın en zeki insanı muhammed diyen adamdır.

Edit:hata bende neden yazıyorsam buraya.

İzlemediyseniz öyle bir şey dediğini nereden biliyorsunuz? Sözlüklerden okuyup ya da başkalarından duyup buraya mı yazıyorsunuz anlamıyorum. Bir de hata bende diye foruma laf sokmaya çalışmışsınız.

Siz 19 dakikanızı boşa geçirip(!) bu videoyu izlemek için zahmet etmeyin ama yanlış bildiğiniz şeyin doğrusunu da öğrenin. Bunun için 2:40 ile 3:00 dakikaları arasını izlemeniz yeterli.

Dersen ki "banane banane, izlemeyeceğim işte!" o zaman o süreler içerisinde geçen kısmı anlatıcının ağzından özetleyeyim;

- Dünyanın 1 numaralı "Bilim İnsanı" tartışmasız NEWTON'dur.

- Artık yeni basımları çıkmayan bir kitap var adı; Dünyayı DEĞİŞTİREN en ETKİN 100. Bu 100 kişinin 1.si Hz. Muhammed, 2.si Newton, 3.sü İsa. İşte Newton bu kadar önemli!

Yani adamın derdi ne Muhammed ne de İsa ile... Newton'un önemini ifade etmeye çalışıyor.

Umarım mesajın tamamını okur ve demek istenileni anlarsınız. Gerçi videonun 6:25 ile 6:45 dakikaları arasında bir bölüm daha var. Eğer o süreler içerisinde bahsedilen kısıma giriyorsanız, yapacak pek bir şey kalmıyor sizin için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.