Şimdi Ara

Türkler Neden Hiçbir Konuda Başarılı Değiller ? Mutlaka izlemelisiniz...! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
42
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne marsı beyler durun daha türk kürt sorununu çözecez ondan sonra 2 milyon suriyelilerin özerkliği felan başlıcak onlarla uğraşcaz bi 200 sene sonra felan çıkarız marsa acelesi yok gereksiz para harcamalayalım ülkemizi saraylarla süslüyoruz
  • Türk Gençliğinin Genel Düşüncesi:

Liseyi bitireyim. Hiç üni okumadan kısa yoldan kendimi masa başı bi devlet işine atayım. Her ay hesabıma 2000 3000 lira maaş yatsın.
    Sonra kredi çekip orta sınıf bi araç alayım ve ömrüm o arabanın kredisini bitirmeyi hayal ederek geçsin gitsin..

Sorun ararsanız, evet bu ülkede bir çok sorun var.
    Ama önemli olan o sorunlara çözüm bulmakta.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Ben bu videoyu izlemedim derken burda paylaşıldığı için izlemedim çünkü ben bu adama daha önce 20 dk mı ayırmıştım.

Newton tartışmasız bir numara diyor ki çok saçma geliyor ve biliyorum ki sen Leonardo da Vinci yi sadece ressam olarak tanıyorsunuz.

Hz Muhammed olayına da karşıyım bilim konferansı diyerek dünyada islam dinini geçmiş kitaplardan alıntı yaparak ortaya çıkaran kişiyi newton ile bir sıralamaya sokuyor ayrıca yaşadığı tam belirlenemeyen isa dan bahsetmesini saymıyorum.

Bu cevabı yazmakta tereddüt ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarmaLia kullanıcısına yanıt
    Böyle deseydiniz problem olmayacaktı zaten. Newton mu Leonardo mu olayı bambaşka bir konu. Sorun, Emin Çapa'yı Hz. Muhammed için dünyanın en zekisidir diyen adam olarak tanımlayan ilk mesajınızdaydı.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmalik ilk 2 dkyi izledim kapattim gecmiste bir cok musluman turk bilim adami var batililarin buldugunu sandiginiz cogu seyi ilk once bulan tarihi arastiran gorecektir bu bati hayrani yumusak da kalkmis mal mal konusuyor.

• Burda gelipte hayali memur olan çocuk dolu heryer diyenler ne iş yapıyor? Hepiniz mühendis, doktor, uzay araştırmacısı mısınızda konuşuyorsunuz? Bu ülkede hayal elbette memur olacak. Neden diye soracak olursanız sistem onu gerektiriyor. Okuyosan ya iyi okuyacaksın yada hiç okumayacaksın. Faydalı video diye girdim çöp çıktı. Gel varoşlara hayat gör ülke ne haldeymiş. Ordan eleştirmeyle olmaz bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanji QQ

Burda gelipte hayali memur olan çocuk dolu heryer diyenler ne iş yapıyor? Hepiniz mühendis, doktor, uzay araştırmacısı mısınızda konuşuyorsunuz? Bu ülkede hayal elbette memur olacak. Neden diye soracak olursanız sistem onu gerektiriyor. Okuyosan ya iyi okuyacaksın yada hiç okumayacaksın. Faydalı video diye girdim çöp çıktı. Gel varoşlara hayat gör ülke ne haldeymiş. Ordan eleştirmeyle olmaz bu işler

İnsan bilinçsiz olduktan sonra mühendis, doktor, cerrah olsa neye yarar? İnsanların bilinçlenmesi lazım ki birşeyler yapılabilsin. Adam orda boş eleştiri yapmıyor. İnsanlar bilinçlensin, bazı şeylerin farkına varsın diye uğraşıyor. Ama sen izleme çöp video zaten vaktini böyle gereksiz şeylerle harcama.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

quote:

Burda gelipte hayali memur olan çocuk dolu heryer diyenler ne iş yapıyor? Hepiniz mühendis, doktor, uzay araştırmacısı mısınızda konuşuyorsunuz? Bu ülkede hayal elbette memur olacak. Neden diye soracak olursanız sistem onu gerektiriyor. Okuyosan ya iyi okuyacaksın yada hiç okumayacaksın. Faydalı video diye girdim çöp çıktı. Gel varoşlara hayat gör ülke ne haldeymiş. Ordan eleştirmeyle olmaz bu işler

İnsan bilinçsiz olduktan sonra mühendis, doktor, cerrah olsa neye yarar? İnsanların bilinçlenmesi lazım ki birşeyler yapılabilsin. Adam orda boş eleştiri yapmıyor. İnsanlar bilinçlensin, bazı şeylerin farkına varsın diye uğraşıyor. Ama sen izleme çöp video zaten vaktini böyle gereksiz şeylerle harcama.

Sen baya bilinçli bi arkadaşa benziyosun. Bilinçlendirsene bizi bi bakalım bilinç neymiş. Sararak mı içiyosun yoksa pişirip mi

• quote:

quote:

quote:

Sen baya bilinçli bi arkadaşa benziyosun. Bilinçlendirsene bizi bi bakalım bilinç neymiş. Sararak mı içiyosun yoksa pişirip mi

Sen de baya üstün zekalı bir arkadaşa benziyorsun. Okuduğunu anlayamama yeteneği genetik mi yoksa sana mi özel

• izledim güzel bir videoydu. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Sacmalik ilk 2 dkyi izledim kapattim gecmiste bir cok musluman turk bilim adami var batililarin buldugunu sandiginiz cogu seyi ilk once bulan tarihi arastiran gorecektir bu bati hayrani yumusak da kalkmis mal mal konusuyor.

batı hayranı değil gerçekler bunlar daha bnaşlangıç emin çapanın söylediği gibi bilgi geometrik olarak arıtyor ve sen bu yarışa katılamazsan yarın çok geç olacak

ayrıca har mağara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 25 Ekim 2015; 22:16:15 >
  • Sunum içeriği kimine göre doğrudur, kimine göre yanlıştır. Bilemem. Ancak takıldığım iki konu var.

Sunumu yapan kişi konuklara soruyor, ''Gelecek için ne yaptınız?'' diye. Daha sonra suç sizde değil, sistemde diyor. Bundan öncede belgesel ve evlendirme programları ile ilgili bir konuşma geçiyor. Aynı muhabbeti buraya yazmaya gerek yok. İzleyen biliyor zaten.

Kafama takılan şu. Emin Çapa çalıştığı firmada gayet iyi bir pozisyonda. Kendisinin programlar ve kanal genel yapısı ile ilgili muhakkak görüşü alınıyordur. Emin Çapa sunumda suçun gençlerde olmadığını suçun sistemde olduğunu söylüyor. Yani birnevi sistemi işleten aktörlerde. Çalıştığı kanalın sahibi olan Doğan Yayın Grubunun kanalı olan Kanal D programlarından İlker Ayrık'la 1-0, Kısmetse Olur, Buyur Burdan Yak, Magazin D, Ben Bilmem Eşim Bilir, Nazlı Ilıcak İle Pazar Gezmesi programları ile ilgili ne düşünüyor. Madem suç sistemde, Doğan Medya Grubu bu sistemin en önemli aktörlerinin başında geliyor. Kendisi bir çok kez toplantılara katılmıştır. Yönetim Kuruluna acaba bu videodaki görüşlerini aktarmış mıdır? Bu sistemi değiştirmek için raporlar sunmuşmudur? Eğer sunmuş ise bu sunumda neden bunları açıklamadı ?

Bir insanın mevcut sistemi eleştirip, o sistemin halen hayatına devam etmesine yardımcı olması ne kadar doğrudur acaba?
    Yada bir sunum sırasında insanlara sistemin yanlış olduğunu söyleyip halen o sistemde çalışmaya devam etmesi? Bu bir yalan söylemek değil midir?

Tamamı ile video ile ilgili yazıyorum. Başka bir yerde kendi grubunun yaptığı programları eleştiriyor olabilir. Ancak Türkiye de bilgi sahibi olanların, bilgi sahibi olmayan kişilerden kendilerini üstün görme hastalığı Emin Çapa'da bolca mevcut. İnsaların bir konu hakkında konuşan kişinin onlara hangi yaklaşım ile anlattığını bilemez. Bilir, yani içini bilemez. Adam belki içinden anlattığı kişileri düşük seviyeli görerek anlatmıyordur. Ancak anlatış biçimi bunu ele verir. Emin Çapa'nın anlatış biçimi böyledir. İnsanlara yukarıdan bakar. Oradaki insanlar onun nasıl biri olduğunu bilebilir. Ancak Emin Çapa sunumda tüm Türkiye'yi dahil ediyor. Doğal olarak bu sunumu Anadolu'nun bir köyünde yaptığı zaman bu anlatış biçimi insanları Emin Çapa'dan soğutur. Aktif tüm programcılarda da bu mevcut. İnsanlara bir şeyi anlatırken sende sanki yeni öğreniyormuş gibi anlatırsanız kendinizi dinletirsiniz.

örnek vermek gerekirse aşağıdaki videoda bu mevcut. Direk Youtube'a girdim. Başarı yazdım. Bu video geldi. Anlatıcının davranışına bakarsanız kendisini insanlardan yüksek bir mevkide görmüyor. Ve videoyu izlerkende bunu anlıyorsunuz. Türkiye'nin en büyük sorunu budur. Programlarda insanların birbirine girmesi, kahvelerde evlerde insanların siyaset tartışırken anlaşamamasında ki birinci neden budur. Einstein bile olsanız kendinizi kimseden üstün görmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bilenler mutlaka vardır, mağara yanıtlarına da hazırım ama belki birkaç kişide birşeyler uyandırırız ve durumumuzu daha net görürüz, ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğenerek izledim ve utandım gerçekten ben kendim ve içinde bulunduğum ülke için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama bunları duyunca gerçekten çok utandım, biz hala ingilizce öğrenelim mi ? kitap okuyalım mı ? kendimizi geliştirelim mi ? diye gelgitler yaşayalım millet neler yapmış neler...

Ayrıca video o kadar siyaset üstü ki, yerle bir ediyor o tartışılan basit konuları...

Beni tanıyanlar boş birşey paylaşmayacağımı bilir, izleyelim görelim ve yorumlarımızı mutlaka belirtelim. Belki birimizin gördüğünü diğerlerimiz göremeyecek.

Mükemmel ötesi bir anlatım çok güzel bir video. Ama izleyenlerin çoğu zaten bilinçli.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef işin gerçeği biraz böyle.
  • Çok iyi ya bu adamın adı ney ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

ne marsı beyler durun daha türk kürt sorununu çözecez ondan sonra 2 milyon suriyelilerin özerkliği felan başlıcak onlarla uğraşcaz bi 200 sene sonra felan çıkarız marsa acelesi yok gereksiz para harcamalayalım ülkemizi saraylarla süslüyoruz

9 ay önceden yakın geleceği gören adam

• https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Aziz_Sancar

• Amerika kimi parlatırsa o gelişmiş ülke olur. Kore gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen de baya üstün zekalı bir arkadaşa benziyorsun. Okuduğunu anlayamama yeteneği genetik mi yoksa sana mi özel

/>

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.