Şimdi Ara

TÜRKLER İŞSİZSE BANA NE !!! (SURİYELİ VATANDAŞ İLE RÖPORTAJ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buyrun Arap seviciler alın evinizde besleyin bu sığırları ne de olsa bayılırsınız ülkeyi ne hale getirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyanık avrupa kapasını açın gidelim diyor.
  • Adam haklı. Ona ne ? Siyasi iradenin umrunda değil... Vanlı hakkında yorum yapmak istiyorum ama yapamıyorum maalesef.

• İnşallah kriz veya savaş çıkarda, bunlar gider. Başka türlü gitmeyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

İnşallah kriz veya savaş çıkarda, bunlar gider. Başka türlü gitmeyecekler.
    Tövbe de, savaşı pc oyunu felan sanıyorsun heralde.
  • Mezopotamyalılar böyle işte.

• Bir de oy kullanmis

Allah kahretsin

• Avrupa da seni seve seve alırdı zaten

• Suriyeli sonuna kadar haklı
    İşsizlik varmış
    Ona ne ,sana ne ,bana ne
  • Açacaksın kapıları hepsine duyuracaksın sınıra gidin diye bulgar ve yunan askerleri bunları bir güzel dövecek ağzını burnunu kıracak o zaman anlayacaklar avrupaya gitmek öyle kolaymıymış.
  • Bu arap tohumlarından nefret ederim ama sonuna kadar haklı.Çokta umrunda.
  • Doğru söylemiş, onları ne ilgilendirir?

İşsiz olup akp'ye oy verenler düşünsün.

• Herkes kendi ailesini, kendisini ve kendi milletini düşünür. Adam hakli, onu ilgilendirmiyor Türklerin işsiz kalması.

Asıl sorun şu, bu Suriyelilerden bize ne ki aldık ülkemizde bakıyoruz ? Onlar bizi düşünmüyor ama biz onları düşünüyoruz...

• Arkadaşlar yapmayın böyle lütfen onlar mazlum kardeşlerimiz Allah Rızası için yapmayın onlar savaştan çıktı Gazi oldular haklarına girmeyin bu topraklarda onlarında hakkı var onların dedeleri mercan dede falan hep zebanilerle savaştılar ırkçı ve milliyetçi olmayın ümmetçi olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Açacaksın kapıları hepsine duyuracaksın sınıra gidin diye bulgar ve yunan askerleri bunları bir güzel dövecek ağzını burnunu kıracak o zaman anlayacaklar avrupaya gitmek öyle kolaymıymış.
    He ondan sonra burdan adımlarını atıp hiçbir yere gitmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 28 Temmuz 2018; 12:7:34 >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Amin.( ama yalnızca 3. dünya savaşı için bölgesel için değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 28 Temmuz 2018; 12:18:32 >
  • türkçeyi zar zor konuşan suriyeli kardeşimiz forumdaki üniversite bitirmiş insanların işlerini alıyor.

ya daha dün 100lerce kişi bombalandı ölmedi mi suriyede. Atıyorum türkiyede bir ilde yaşıyor olsan. İlin bombalansa döner misin? Çoluğun çocuğun var. Adam zaten ben sigortasız çalışıyorum diyor. Adama sigorta yaptırmayıp ucuza işçi çalıştıran firmaya sorun bunun hesabını. Ayrıca bakkaldan ekmek alınca suriyeliysen 50 kuruş türksen 1 lira mı diyorlar? Bu kin nereden geliyor anlamış değilim? Teröristler yine sizi gaza getirdi.
  • 2 milyon suriyeli seçmen ile seçim kazanacağını hayal eden muhalefet. bi sonraki seçimde fark dahada artar. 18 i geçenler çoğalacak.
  • mcx kullanıcısına yanıt
    Şu adamın sözleri seni rahatsız etmedi mi gerçekten?

• Gelecek çok karanlık birde bunlar 5 10 cocuk yapıyor hızlı üreyip cogalacaklar azınlık olucaz ilerde

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.