Şimdi Ara

Türkler en iyi kılıç kullanan ırk değilse tarih boyunca nasıl diğer bütün ırkları yenebildiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dh üyelerine göre türkler iyi kılıç kullanamıyorsa nasıl çinlileri romalıları yunanlıları arapları farslıları almanları rusları sırpları ve bulgarları yenebildiler? hatta kudüs için yapılan haçlı seferleri esnasında ingilizleri bile yenmişlikleri var.sayıca üstündüler belki diycem ama bütün yapılan savaşlarda sayıca rakip neredeyse türklerin 5 katıydı.sakın kimse ok ve yay demesin.çünkü düşmanlardada ok ve yay vardı.ve sadece ok ve yayla savaş kazanamazsın.lütfen biri bana bunların açıklamasını yapabilir mi?

• Türkler dünyanın en iyi savaşan milletiydi. ama zamanında. artık değiliz. medeniyet bizi ürkekleştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Aralık 2021; 19:0:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkler tabikide zamanının en iyi savaşçılarıydı.ama artık nasıl en iyi savaşçı olalım awk? tüfek icat oldu mertlik bozuldu.adam bir füze gönderiyor koskoca ülkeyi yok ediyor.zaten ateşli silahları ve ateşli savaşları icat edenlerin %90 ı ruslardır.hidrojen bombasını bile ilk onlar buldu.adamlar bence ateşli silah savaşlarında en yetenekli ırk.

• up.

• https://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kılıç ustası ülkeni seviyorsan kılıcını al ve TR ye geri dön gevur topraklarını ve gevur kızlarından uzaklaş!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkler eskiden kılıçta iyidi çünkü başka türlü hayatta kalma şansı yoktu. zekası şehirleşmeye ve medenileşmeye yetmemiş şehirlere medeniyetlere saldırarak yağmalayarak hayatta kalmayı bellemişler kendilerine. göçebeler zaten sürekli bir yerlere saldırıp ganimet elde edip yaşıyorlar. dağlar da çadırlar da falan yaşıyorlar. mağaralara çizik falan çekiyorlar. ne kadar şanlı tarihi var biz türklerin fenayız yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 30 Aralık 2021; 20:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsinde iyiydik de bir kahpeliği öğrenemedik.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

türkiyeyi değil türklüğü seviyorum..zaten günümüz türkiyesinin %70 i kürtlerden oluşuyor.türkiye artık kürtlerin oldu.ben ne yapayim türkiyeyi?

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

suriyelileri unutmayın hocam

• sen dedinde aklıma geldi.bu esad öldü mü yoksa hala bir yerlerde barınıp iktidarlık için savaşıyor mu? suriye haberlerini pek takip etmiyorum o yüzden sordum.genelde abd ve rusya haberlerine bakıyorum.

hocam bay silah ile tanıştınız mı?

benle bay silahın ne alakası var? hem adam amerikanın hangi şehrinde yaşıyor onu bile bilmiyorum.

bay silahın videolarında antrenman yapmıyor musunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkler Almanlar en iyi savaşçı milletlerdir. Bu iki ırkın temel ortak noktası denizci olmayışları. Çok fazla düşmanları olması. Maneviyatlarının güçlü olması. Tarih boyunca en uzun süre büyük savaşlar çıkarmış millet bunlardır. Moğollar mesele dönemsel bir güç. O da vahşiliklerinden geliyor. Almanlar'ı sadece dünya savaşları olarak düşünmeyin. Almanlarla ilişkimiz ta Attila'ya dayanır

Çinliler zaten savaştan anlamaz. çiftçi millettir. Akdeniz halkları tüccardır. Arapları konuşmaya gerek yok. İngilizler çirkef ve sinsidir. Vikingler ve slavlar vahşi yağmacıdır. Düzenli yapıları olmadığı gibi birlik olmayı da tarihte pek başaramamışlardır.

Türkler'in bileği güçlüydü. Teknolojide geri kalana kadar. Hala dünyada savaş çıksa en dişli ordulardan biri bizimki olacaktır. Gerekli teknolojiye sahip oldukça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 30 Aralık 2021; 22:28:55 >

antreman yapıyorum diye tanışmak zorunda mıyım?

• kim demiş ki kötü kullanıyo diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.