Şimdi Ara

Türkiyenin bozuk yolları yüzünden kaza yaptık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma yı cumartesiye bağlayan gece ankaradan kastamonuya gidiyorduk.
    varacağımız yere yaklaşık 15 km vardı.arabada 4 kişiydik.arabayı babam kullanıyordu.saat 11 buçuk gibiydi.(gece)
    babam 100-120 gibi bi hızla gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.mucurlu yolu görüp 5-10 saniye önce babama yavaşla dedim.
    yola öyle bir mucur dökmüşlerki(asfalt eridiği için) oraya yol demeye 1000 şahit ister.yola girince araba kontrolden çıktı(en az 5-6 defa araç spine düşmek istedi).herşey enfazla 5 saniye içinde oldu.
    babam toplayamayınca elfrenine asıldım.(refleks olarak) araç bir u çekti ve şarampole girdi.hemen arabadan indim.toz dumandan göz gözü görmüyordu.arabanın sağına soluna baktım bişey yok babam bi 10 saniye şoka girdi annem ve ablamdan bahsetmiyorum bile.çok şükür maddi hasarda yok.arkadan bi mercedes e class geldi adamlar ılgazdan tatilden geliyormuş su falan verdiler saolsunlar.babamda elini yüzünü yıkadı o arada bende arabayı çıkardım çevirdim.

Şimdi gelelim asıl konuya.biz 20 yıldır ankara kastamonu arası yol yaparız.genellikle çankırı güzergahını kullanırız.yıllardır bitmeyen bir yol çalışması var.abartmıyorum her sene yol çalışması var.hersenede yollar bozuk berbat bi durumda.özellikle çankırı ankara arası öyle berbattıki bu sene.o yolda kaza yapmamak mümkün değil.kimi zaman duble yol tek şerit geliş gidişe düşüyor vede o tek şeridide kamyonlar öyle bir bozmuşki.yol dediğin 1 kere yapılır adam gibi yapılır.neyse ben daha birşey demiyorum o kadar vergi veriyoruz yazıklar olsun.

• Gecmis olsun dikkat etmek lazim.

Ankara samsun yoluda öle 15 yildir bitmedi yol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama en az karayolları kadar hatalisin.

Surucuye aniden mudahale etmek yetmez gibi kontrolü kaybetmiş aracın el fren ini cekmissiniz. Bırak el frenini frene bile basilmaz aniden stablize girilen yola.

• Geçmiş olsun. Bazı yollar var yavaşlaman gerekiyor o kadar bozuk, fren sıksan alt takımlar karşı güç kuvvetiyle zorlanma ve hasar oluşma ihtimali var. Ne yapsan boş yani. Yıllardır aynı. İzmirdeyim yeni yol yapıyorlar 2 ay sonra su çalışması fiber çalışması zartı zurtu yol yol olmaktan çıkıyor. Toprak köy yolu daha sarsıntısız yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Geçmiş olsun. Bazı yollar var yavaşlaman gerekiyor o kadar bozuk, fren sıksan alt takımlar karşı güç kuvvetiyle zorlanma ve hasar oluşma ihtimali var. Ne yapsan boş yani. Yıllardır aynı. İzmirdeyim yeni yol yapıyorlar 2 ay sonra su çalışması fiber çalışması zartı zurtu yol yol olmaktan çıkıyor. Toprak köy yolu daha sarsıntısız yani.

duble yol düşünün yol boyunca iyi ama bi anda bozuluyor. yaklaşık 1km arasına dökmüşler zaten o yolda 70-80 le gidilmezki
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Geçmiş olsun. Bazı yollar var yavaşlaman gerekiyor o kadar bozuk, fren sıksan alt takımlar karşı güç kuvvetiyle zorlanma ve hasar oluşma ihtimali var. Ne yapsan boş yani. Yıllardır aynı. İzmirdeyim yeni yol yapıyorlar 2 ay sonra su çalışması fiber çalışması zartı zurtu yol yol olmaktan çıkıyor. Toprak köy yolu daha sarsıntısız yani.

duble yol düşünün yol boyunca iyi ama bi anda bozuluyor. yaklaşık 1km arasına dökmüşler zaten o yolda 70-80 le gidilmezki

Ben ne demek istediğinizi anladım çünkü böyle bir yol benim başıma da geldi. Bir anda asfattan taşlı yola girdik. Tabiki heran çıkabilir diye o kadar yavaş gitmeyi savunmuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Ben ne demek istediğinizi anladım çünkü böyle bir yol benim başıma da geldi. Bir anda asfattan taşlı yola girdik. Tabiki heran çıkabilir diye o kadar yavaş gitmeyi savunmuyorum.

yol birde bildiğimiz yol yani öyle bozulcağını bilmiyorduk şehire varmaya 10-15 km kalmıştı dediğim gibi varcağımız yolunda 95i bitmiş bizde beklemiyorduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

gecmiş olsun

saolun gerçekten çok ucuz atlatılmış bir kaza.hatta 4 ayağımızın üstüne düştük diyebiliriz
  • Mıcıra nasıl girdiyseniz öyle çıkacaksınız. El freni çekmenin mantığı nedir?

• Bizde yoldan degilde yarıs yapan iki araba vardı biri soldan yapıstırdı gittii bizim hız 70 falan şehir ici yol diger kişi sagdan gecmeye calıstı sag koltukta ben oturuyordum adam sagdan bi vurdu takla attı araba iyi icindekilerine bişey olmamıstı bi 10-15 dk kendime gelemedim benim kapıya vurdu takla attı nasıl olduysa hala sasırıyorum
  • Çektiğin bu muydu ?

• Geçmiş olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Mıcıra nasıl girdiyseniz öyle çıkacaksınız. El freni çekmenin mantığı nedir?

/>

mıcıra girdiğimiz gibi çıkamadık işte.hafif sağa virajlıydı yol ama çok hafif
    pat diye elfreni çekmedimki baya bekledim en uygun zamanı(toplayabilcekmi diye bekledim).imkanı yok toplayamazdı.kim olsa toplayamazdı o yolda zaten elfreni çekince durdu araba zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Çektiğin bu muydu ?

yok bu değildi hocam.dalga geçmeyemi geldiniz buraya
  • Intihar eden birine denmez ama yine de diyeceğim :)

Çok geçmiş olsun..

Baba artık seni öne oturtmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Intihar eden birine denmez ama yine de diyeceğim :)

Çok geçmiş olsun..

Baba artık seni öne oturtmaz :)

saolun en azından geçmiş olsun diyemeyenler var forumda.babam arabasını gözü kapalı emanet ediyor emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesheyma

Geçmiş olsun hocam.

saolun
  • geçmiş olsun. el frenine sarılmak nedir?Düz yolda giderken el frenini çekseniz olacaklar vahim olurken bile mıcırlı yolda el freni çekerek ayrıca şöförün işine karışarak çok güzel müdahalede bulunmuşsunuz !!!!
  • Hocam tam olarak kazayı nerede yaptınız ben o yolumu biliyorum sanırım

Annem Çankırı Atkaracalı sizde Atkaracalar içinde geçiyorsunuz giderken biliyorum.

Çerkeş-Atkaracalar civarı mı yaptınız?

Sandığım yolsa o yolu yoğun olarak Karadeniz firmaları kullanır Allah'tan başka biri yokmuş kaza sırasında.

O yolda kaza arası olur.Yol kötüdür genelde o yol çalışmaları yüzünde trafikte olur:

Sizin gibi aynı kazayı yapan Opel Astra video da var kazayı anlatıyorlar.Bire bir aynı kaza nedeni.

http://www.izlesene.com/video/cankiri-nin-atkaracalar-ilcesinde-meydana-gelen-tr/1011205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 25 Ağustos 2014; 12:35:34 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.