Şimdi Ara

Yol kenarındaki boş arsada ne iş yapılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar milli emlaktan arsa ihalesi ile arsa kiralayıp yeri kurmayı düşünüyoruz, sizce araçların ortalama 40-60 km arası geçtigi bir yolun kenarına genel olarak ne kurulabilir ? aklımızda 1-2 fikir var ancak burayada sormak iatedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardss36 -- 26 Nisan 2017; 17:55:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• naughty.gif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oluyor gencler, forumun işlevimi degişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • market bakkal tipi birşey olabilir kendimizden biliyorum allah bereket versin iyi para getiriyor

• dersinizEMRE kullanıcısına yanıt
    Malesef yürüme mesafesinde ev yok, daha çok yolda giden araçlara yönelik birşey olması lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam arsaya gazete ser gerisini anladın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardss36 kullanıcısına yanıt
    motel tarzı işletmede olabilir

• E5 in kenarına benzinlik burger tarzı şeyler iş yapar

• Benzin istasyonu

• dersinizEMRE kullanıcısına yanıt
    Etrafta yeterince otel var, motelde tutmuyor türkiyede :D

• Şebnem Ferah Hayranı kullanıcısına yanıt
    Bizimde aklımızda o var hocam

• Bana sorarsan oto yıkama
    oto yıkama mesleğiyle uzun süre uğraştım çok iyi ekmek yedirir,bi araştırın bereketli iştir.Hiç para kazanmıyorum diyeni duymadım,pasta cila boya koruma far parlatma koltuk yıkama müşteri tutturur,bide yanına oto lastik ve oto aksesuar açtımmı 4 köşe olursun.
    Aklında bulunsun şehir neresi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaxxx -- 26 Nisan 2017; 18:42:8 >
  • Benzinlik ve oto yıkama ile iyi para kaldırırsınız.İkisi birden olabilirse çok iyi iş yaparsınız.

• mustafaxxx M kullanıcısına yanıt
    Babam ısrar edıyordu oto yıkama diye ancak ben vasıfsız adam işi olarak görüyordum bu yuzdende elemiştik, ancak siz böyle anlatınca tekrar düşünmek gerektigini anladım saolun.

beylikdüzü bu arada ilçe

• quote:

Orijinalden alıntı: eLnino

Benzinlik ve oto yıkama ile iyi para kaldırırsınız.İkisi birden olabilirse çok iyi iş yaparsınız.

Banada suan en mantıklı o geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

Babam ısrar edıyordu oto yıkama diye ancak ben vasıfsız adam işi olarak görüyordum bu yuzdende elemiştik, ancak siz böyle anlatınca tekrar düşünmek gerektigini anladım saolun.

beylikdüzü bu arada ilçe

ne demek hocam ben yıllarca tecrübeli bir adamın yanında çalıştım gelir gider hesabı felen yapıyordum usta başıydım,çok güzel geliri vardı maliyeti az kolay iş ve geleceğin mesleği artık kimse fırça vurmuyor arabaya,size bir kaç bilgi vereyim tek amacım yardımcı olabilmek,buharlı oto yıkamayı araştırmanızı öneririm sanayi tipi makinelerdir ve elektrikli olanını öneririm,arabada pasta cila varsa pasta cilanın etkisini azaltabilir ama arabanın içinde çok güzel bir temizlik söz konusu olur arabayı resmen parlatır bu makineyi almanızı tavsiye ederim maliyeti 7 8 bin civarı diye biliyorum yardımcıda olabilirim bi kaç firma biliyorum,eğer ki benzin istasyonu oto yıkama bide oto lastik oto aksesuar gibi yeri aynı yere açarsan bide 4 5 eleman tutarsan çok iyi gelirin olur iş adamı gibi olursun benden söylemesi.Aklıma gelen bunlar merak ettiğin bilmediğin bir konu varsa yardımcı olabilirim

• mustafaxxx M kullanıcısına yanıt
    İhaleyi alırsak ve oto yıkama işinde karar kılarsak sizinle iletişime gecerim, saolun yorumlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

İhaleyi alırsak ve oto yıkama işinde karar kılarsak sizinle iletişime gecerim, saolun yorumlarınız için

ne demek hocam hergün giriyorum foruma pm atmanız yeterli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.