Şimdi Ara

Türkiyede yasam standarti iyi diyenlerin bahaneleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Avrupada emeklilik yaşı 65
    -Avrupada insanlar robot gibi
    -Avrupada milleti köpek gibi çalıştırıyorlar
    -Avrupada maaşlardan %45 vergi kesiyorlar
    -Avrupada 3 odalı evin kirası 1000 euro
    -Avrupada laiklik anayasada yok türkiyede var
    -Almanyada her yer taşeron
    -Türkiyedeki rahatlık hiç bir yerde yok millet yattığı yerden para kazanıyor
    -Sen ülken için ne yaptın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 16 Ocak 2017; 15:50:39 >

• Avrupada sağın yükselişini böyleleri yüzünden sevinçle destekliyorum Hem Avrupanin etinden sütünden faydalan bu sayede Türkiye'de krallar gibi tatil yap bide orayı kötüle sağcılar gelsinde şunların ensesinde boza pişirsin biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Avrupada sağın yükselişini böyleleri yüzünden sevinçle destekliyorum Hem Avrupanin etinden sütünden faydalan bu sayede Türkiye'de krallar gibi tatil yap bide orayı kötüle sağcılar gelsinde şunların ensesinde boza pişirsin biraz

Böylelerini sınır disi edip türkiyeden aydin kültürlü insanlari avrupaya almalari lazim
  • Bak işini bilen bu ülkede kazanıyor diyen nöronsuzlara sesleniyorum. Siz o küçük beyinlerinizi kullanamıyorsunuz demekki. Çünkü hepiniz açlıktan geberceksiniz hala eğonomi çoh eyi. Bir diğer malum partiyi desteklemelerinin sebebi ise onlar sayesinde zengin olmaları. Yani hepsini haksız şekilde işe yerleştirip beleşten bi ton para yediler. Şimdi daha çok haram para için destekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabster -- 16 Ocak 2017; 16:7:29 >
  • Aynen öyle böyle araplasmis comarlar yüzünden dünyanın %80i bizden nefret ediyor vize konusunda türlü zorluklar çıkarıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Aynen öyle böyle araplasmis comarlar yüzünden dünyanın %80i bizden nefret ediyor vize konusunda türlü zorluklar çıkarıyorlar

Düsünsene aziz sencar ilber ortaylı gibilerin avrupada cogunluk oldugunu türkiyenin itibari 1 milyon kat artardi
  • türkiyede yaşam standartları şu son 2 senedir berbat durumda hiç iyi değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVRUPADA DURUM BU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AVRUPADA BİR DOMATES 5 YÜRO
  • -Türkiyedeki rahatlık hiç bir yerde yok millet yattığı yerden para kazanıyor

dediğine uyuyor ve yatıyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.