Şimdi Ara

Para onemsiz hangi operatör daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para onemsiz hangi operatör daha iyi sizce ?

Gittiğim yerler : Ankara sehir merkezi ve ücra köyler - Mersin Sehir Merkezi ve yukardaki daglik yerler,koyler -Mugla sehir merkezi ve uç tarafları- Artvin Koyleri-Istanbul sehir merkezi ve ücra köyleri

Aslinda genel olarak tum turkiye yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ilk olarak turkcell ikinci Vodafone yanında olsun NPERFTEN gittiğin yerlere bak ondan sonra karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell

• Vodafone çöp. Turkcell kullan

• Turkcell mersin merkezde vodafone 4g 10mbps hizlarla can cekisiyor cqrsida sadece iyi

• Bulunduğunuz yerde en iyi çeken operatörü alınız. Kırsal alanda iseniz Türk telekomdan uzak durunuz. Bazı bölgelerde vodafone görüşme sırasında ses kesilme ve kapanma sorunu nedeniyle tabi ki tercihiniz Turkcell olsun.
  • hocam profil fot9nuz sebebiyle size guvenemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var altı üstü profil resmi, ben 1 yıldır turkcell kullanıyorum gayet memnunum. Dediğim gibi bulunduğunuz bölgede hangisi iyi çekiyorsa onu kullanın dedim.
  • 500 dk 1000 sms 3 gb internete 12 ay taahhüt ile 45 liraya alırım sıkıntı yok diyorsan turkcell kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırsalda Vodafone ve Turkcell iyidir. Türk Telekom şehir dışına çıkınca tırt. Avea zamanlarına göre gelişme var ama hala çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 7 Ağustos 2017; 23:24:32 >
  • tabiki turkcell
  • paranın önemi yoksa turkcellden baskasını tercih etmeniz hata olur üstelik ucra koyler var gideceğiniz yerlerde muhtemelen turkcell en iyi ceken oalcaktır gideceiğiniz yerlerde. uygun olsun bazı yerlerde cekmesede internete giremesemde sorun değil derseniz tt tercih edin. 4g den sonra vodafone bence bu işin kaybedini oldugu için dogru tercih olmaz.
  • Ben malatyanın unutulmuş bir köyündeyim burada turkcell 3g çekerken vodafone ve tt 2g zor çekiyor

• turkcell
  • Turkcell tabiki,diğerleri çöp

• 1- Turkcell
    2- vodafone
    3- türk telekom

1-2 arasında çok az fark var ama telekomu bedava verseler kullanmam..

Vodafon da kalabalık yerlerde internet yoğunluk nedeniyle yavaş...
  • Tabiki turkcell. Telekom sehir disi kirsalda 2g kullanirsin. 3g olmayan ilceler var hala.

• Turkcell iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.